bir insan kardeşini nasıl beğnemez? ne yani herkesin ablası çok iyi çok donanımlı çok güzel bir ben mi? siz şimdi anneizi bğenmiyorsunuz diye hakaret mi ediyorsunuz? anne bana kardeş kendi seçimlerimizle olan bir şey mi? benim algımda kardeş çok farlı.Sebep sizi sevmiyor, beğenmiyor olması olabilir mi? Biraz acımasızca oldu, ben de yaşadım, anlıyorum.
sizi öyle ezik görüyor ki aynı evde bile yaşamak istemiyor.Biraz mesafeli olmayı deneyin. Saygı duymak zorunda kalsın. Eşyalarına asla dokunmayın,birşey paylaşmayın. Konuşma açtımı ortamdan kalkıp gidin. Bir süre böyle devam etsin. sizi dişine göre bulmuş .Ama başınıza birşey gelse ilk o koşar emin olun.kendinizi acındırmayın güçlü görünün yanında. Ağlamak yerine kahkaha atsanız o sinir olur.arkadaşlarınızla buluşunca asla davet etmeyin. Onun arkadaşları eve gelince onlara aşırı samimi davranın,canımlı cicimli konuşun,mesela arkadaşlarının kıyafetlerini beğenin ,saçlarını başlarını beğenin, ama onla asla samimi olmayın. Böyle böyle o size yaklaşmak ister.sizi öyle ezik görüyor ki aynı evde bile yaşamak istemiyor.
aynı evd eyaşadığımız için olabilir mi hani kan bağı aynı anne baba?Kardesiniz sizinle iyi olmak isteseydi olurdu. Demekki istemiyor neden zorluyorsunuz?
Dugune gelmezse gelmesin. Siz de onu takmayin.siz şuan nasılsınız? bu gidişle düğünüm olsa bile gelmeyecek diye korkuyorum. geçen gün masaya tabak getrdim bben getidim diye kullanmadı tatlı yaptım güzel bir haber aldım kutlayalım diye ben yaptım diye yemedi. bunlar bir krem kullandım diye konulacak tavır mı?
Niye korkuyorsunuz? Gelmeyince insanlar sormayacak mı? Elle tutulur birşey bulamayacak anlatmaya. İnsanlar onun şımarık olduğunu düşünecek. Tatlınızı yemedi diye neden üzülüyorsunuz? Keyfi bilir. Neden ergenliği atlatamamış pabucumun piremsesinden onay alma, beğenilme sevilme çabası içerisindesiniz?siz şuan nasılsınız? bu gidişle düğünüm olsa bile gelmeyecek diye korkuyorum. geçen gün masaya tabak getrdim bben getidim diye kullanmadı tatlı yaptım güzel bir haber aldım kutlayalım diye ben yaptım diye yemedi. bunlar bir krem kullandım diye konulacak tavır mı?
Tek problem bu demedim zaten. Bunu sorun etmeniz saçma dedim. Benim çevremde gayet var bundan tartışan kardeşler. Kız kardeşim olsa ben de tartışırdım. Kardeşinizi de buradaki gibi sürekli yanlış anlayıp savunma modunuzu açıyorsanız normal sizinle yakın olmak istememesi. Bi sakin olun.23 yaşında.
kusura bakmayın ama tanıdığım kimse bir kıayfet bir parfüm krem yüzündne kardeşiyle kanlı bıçklı olmuyor. kavga etseler bile unutup telafi ediliyor rica edicem tek problem buyuş gibi muamele göstermeyin.
size sarılıp ağlamak istedim inanın bi an. siz nasıl atlatıyorsunuz?Aha kendimi gördüm. Bu süreçte mümkünse kardesinizden köşe bucak kaçın odanızı ayırın odanız yoksa salonda yatın. Ne kadar az gorusurseniz o kadar az kavga edersiniz. O buna uzulmuyosa siz de üzülmeyin. Sizin için uzulmeyenler için üzülmeyin kendinize iyi davranın tartışmaları rutin olarak görüp ciddiye almayın
Bebeğini çöpe atıp giden anneler var. Sizin kardeşiniz sizi beğenmemiş, çok mu?bir insan kardeşini nasıl beğnemez? ne yani herkesin ablası çok iyi çok donanımlı çok güzel bir ben mi? siz şimdi anneizi bğenmiyorsunuz diye hakaret mi ediyorsunuz? anne bana kardeş kendi seçimlerimizle olan bir şey mi? benim algımda kardeş çok farlı.
Siz yanlış anladınız, tabikide öyle değilsinizdir ama onun gözünde öylesiniz, Hiç yerine koyuyor malesef ,öyle olmadığınızı ona göstermeniz gerekiyor. İlk olarakta ağlamayı bırakmalısınız. Herkes gücü sever onun gözünde güçlü bir profil çizerseniz,Sevmese bile sayar.sizi öyle ezik görüyor ki aynı evde bile yaşamak istemiyor.
gerçekten çok kırıcısınız.
lütfen bu lafı kendiniz için eşiniz dostunuz size demiş ki bir daha empati yaparak okuyun.
sürekli psikolojik baskı kuruyor. arkadaşlarımı eleştirip bu seninle arkadaş değil seninle takılıyor seni önmmsemiyor diyor. erkek arkadaşım tıp okuyodu ona bile bu zekayla sana nasıl baktı sen tipi değilsin dedi.Siz yanlış anladınız, tabikide öyle değilsinizdir ama onun gözünde öylesiniz, Hiç yerine koyuyor malesef ,öyle olmadığınızı ona göstermeniz gerekiyor. İlk olarakta ağlamayı bırakmalısınız. Herkes gücü sever onun gözünde güçlü bir profil çizerseniz,Sevmese bile sayar.
Atlatamamistim bı sure. Başı hiç agrimayan ben artık migren sahibiyim. Beni dövmelerini anlatmiycam bile. Her seferinde annem üzülmesin diye özür dileyen ben olurdum. Sonra atandı gitti. Karaciğerinde midesinde hormonlarinda sorunlar çıktı. Tüm bu anormal kişiliğinin sebebi bunlarmis. Bazen beni özlüyor buraya geliyor ve hep kavga etmeye hazır. Fakat bunları bildiğim için artık umursamıyorum susuyorum oradan uzaklaşıyorum. Şimdi ona kırgınlığım kızgınlığım yok sadece aciyorum iyileşmesini istiyorumsize sarılıp ağlamak istedim inanın bi an. siz nasıl atlatıyorsunuz?
gerçekten bir gün ben de beni dvecek iye çok korkuyorum. bazen o gözleri öyle bi dönüyor ki geçen gün kolumu sıktıAtlatamamistim bı sure. Başı hiç agrimayan ben artık migren sahibiyim. Beni dövmelerini anlatmiycam bile. Her seferinde annem üzülmesin diye özür dileyen ben olurdum. Sonra atandı gitti. Karaciğerinde midesinde hormonlarinda sorunlar çıktı. Tüm bu anormal kişiliğinin sebebi bunlarmis. Bazen beni özlüyor buraya geliyor ve hep kavga etmeye hazır. Fakat bunları bildiğim için artık umursamıyorum susuyorum oradan uzaklaşıyorum. Şimdi ona kırgınlığım kızgınlığım yok sadece aciyorum iyileşmesini istiyorum
Ben bı gün benim için uzulmiycek kimse için kendimi uzmiycem diye kendime söz verdim. O günden beri böyle şeyler için üzülmüyorum. Olay o an olduğuyla kalıp bitiyor kafamda. Kan bağına çok anlam yüklemeyin. Her seferinde aynı şey başınıza geliyosa kendi yaptıklarınızı farklı yapmanız gerekiyor artik. Bakın tam şimdi ilacını içtin mi diye sordum sana ne dedi ki aramızda hicbisi olmadığı haldegerçekten bir gün ben de beni dvecek iye çok korkuyorum. bazen o gözleri öyle bi dönüyor ki geçen gün kolumu sıktı
al işte.Ben bı gün benim için uzulmiycek kimse için kendimi uzmiycem diye kendime söz verdim. O günden beri böyle şeyler için üzülmüyorum. Olay o an olduğuyla kalıp bitiyor kafamda. Kan bağına çok anlam yüklemeyin. Her seferinde aynı şey başınıza geliyosa kendi yaptıklarınızı farklı yapmanız gerekiyor artik. Bakın tam şimdi ilacını içtin mi diye sordum sana ne dedi ki aramızda hicbisi olmadığı halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?