Kız kardeşimin sorunu

Yasamak istemiyorsa kimse zorlayamaz. Esi cok uzuluyorsa evlerini tamir ettirsin kv nin.. Kiz kardesiniz sabretsin sonuna kadar istemesin, esi vicdan yaptirmaya calisiyor belli ki.. Bir he derse omur boyu istemedigi insanlara hizmet edecek

Hey gidi anacigimi anlattiniz sanki. Ama annem kacarak küçük yaşta evlenmis, 18inde ablami kucagina almis. Hergun yemek hazirlar gotururdu. Hep kotu gelindi biz kotu torunlardik. Isittigi kufurlerde cabasi. Cok sonra akli basina gelmis annemin. Ağzı o zaman laf yapmaya baslamista rest cekmis.

Hadi annem cahilmiste sizin kardesiniz okumus etmis niye bu durumu kendine reva goruyor. Orta yolu bulamaz ben soylim. Ve cocugu da bu durumdan ilerde etkilenir kendimdem biliyorum. Annemin arkasinda duran bir ailesi de yokmus sizin kardesinizin var ne guzel. Ben olsam ceker alirim kardesimi. Ama istemezse sizinde elinizden bisi gelmez maalesef.

Boyle ornek gorunce deliriyorum madem anne babacisin o zaman evlenme bu erkekler evlerini yerini bilmiyor problem oradan kaynakli. Sabir

direndiği yere kadar dirensin
istediği gibi kötülesinler aynen direnmeye devam

yoksa hizmetçilik yapmasın daha fazla çalışın çocuğuna baksın annesnin evinde
diğer tarafta mutsuz olacağına

valla yol belli yıllarca bunun için okutmadınız herhalde? Yanlış anlamayın evde oturur kv kp ile yaşar yaşamaz beni ilgilendirmez ama o kadarr şeye rağmen hala herkes itip kakıyor full hizmet kimse saygı duymuyor? Gerçekten hayalleri buysa devam

Kardeşiniz nasıl bu kadar kör olabiliyor ?kusura bakmayın ama eşi de ailesi de kullanıyor , kardeşiniz onlara yemek yapıp bakacağına anne babanıza baksın bıraksın dönsün. Böyle hayat çekilir mi Allah aşkına ?
Anneniz çocuğa bakar kendisi çalışır oh mis gibi hayat onlarda ne yapıyorsa yapsınlar.. kardeşinize burada ki yorumları okutun bence , belki de boşanacak ama biraz cesaret gerekiyor olabilir , hayır yani okumuş insan ne işi var bu aileyle ?

açık açık söylesin ben kendi evimde rahatca oturmak istıyorum. siz gelin o zamn bu eve bende anamın evine gıderım kışın. o nasılbir kaynana yaa bi rahat bıraksın kardesını. gurur yokmuş onlarda evin var be kadın otur oturdugun yerde.

Böylesi bir durumda tehdit edecek,bunu ya sen dile getirirsin ya da ben açık açik soylerim diye.....Ne demek ev soğuk ogullari evlenene kadar neden buz tutmamislar,ogullarimi ısıtiyormus evi?

benimde eşim böyle ben kurtaj .oldum .psikolojim .bozuldu evde durursam .daha kötü olurum diye raporu da almadim isten. eve gidiyordum yemek cay bulaşık vs
ama yapacak birsey yok kardesin icin ya bosanacak yada katlanacak

kız kardeşim depredyonada girer aslında en mantiklisi ayrılmak aslında 2 si birbirlerine uyumlu değil kafalarda uyuşmuyor çocuğun mesleği de yok birde egoist ailesi var evlendiği adamda sadece ailesini düşünüyor bu yıllarca böyle devam edecek bu şekilde yaşayacaksa iler de pişmanlık olacak ve o eşindende nefret edecek sen beni ailene karşı ezdin diyecek sevgide bitecek

Bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama...
Kız kardeşiniz bile isteye kendi seçmiş bu hayatı.
O yüzden ah vah etmeye gerek yok.
%100 böyle olacağı belli imiş zaten.
Katlanacak. Bu onun seçtiği hayat.

boşansın

Dünyanın öbür ucunada gitse böyle düşüncesiz bi koca ve ailesi olduğu sürece asla huzura eremez. Bu problemi aşsa bile başka bi sorunla gelir kocası . Malesef enişteniz kardesinize gram değer vermiyo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…