Kız kardeşimin sorunu

Evlenmeden onceki yillarda ne yapmis ailesi? O zmn sicakti simdi mi soguk oldu.. gelini kole gibi kullanmak istiyoz demiyolarda.. kocasi icin hava hos tabii kadin hizmet etsin cocuk yapsin anasinin dibinde kalsin kendiside.. ne ala memleket..

Kızma bana ama 4 yıl evde kaynana kayınpeder dede bakmak için mi okudu kardesin.adam bide çalıştırmıyor.offff çok zor bilmiyorum büyük söz etmek istemem ama ben olsam ailemin evine giderdim galiba
Niye kızayım bende söylüyorum ve kendi de biliyor bunu pişman ama iş işten geçti.
üstelik bu adamı 7 sene bekledi ünv okumadan önce daha 20 yaşında evlenecekti adamın işi yok kız istemeye geldi biz de vermedik.Okuttuk vazgeçer gerçekleri görür diye ama yine göremedi.Adamaın dayagı yok ama çok çenesiz laflarıyla dövüyor bir konusuyor susmak bilmiyor.Kız da pes ediyor bir süre sonra.

Evlenmeden onceki yillarda ne yapmis ailesi? O zmn sicakti simdi mi soguk oldu.. gelini kole gibi kullanmak istiyoz demiyolarda.. kocasi icin hava hos tabii kadin hizmet etsin cocuk yapsin anasinin dibinde kalsin kendiside.. ne ala memleket..
Köyde değil iste de yaşamışlar.Diğer kızı ve oglu ist de su an ve o zamnlar köyde yaşayamassın diyenler simdi sahip çıkmıyor.
Kız köye kaçtı kv de peşinden gitti köye yerleşti.

Offf cekesim geldi valla..peki kardeşin ne diyor yani ne yapmayı düşünüyor

Hazırlamasın birşey neden hazırlıyor? Yaranamıyor da üstelik bu ne yahu? Kocası görmüyor mu olanları? Ne biçim insan bunlar

Bi yerde tavrini net bir sekilde koymasi lazim. Annesi babasi onu koy yerlerinde hizmetcilik yapsin diye okutmadi demi

çekin alın kızınızı, belli ki onun kendini ifade etmesi , bir kişisel özgürlüğü hakları yok. Siz müdahale edin. gelip almam diye rest mi çekmiş bir de terbiyesiz. Canıma minnet desin. Bu ne ya. Böyle insanlık olmaz. Ne yiyip ne içip böyle düşünce yapısına sahip oluyor insanlar anlamıyorum

İnanın üzülüyorum yaşadıgı yerde bakkal dahi yok sosyal ortam sıfır.Tabi daha önce ist ye gidecegini zannediyordu kızkardeşim öyle olmadı.
İzin verse alacaz tabi ki Ailem hep arkasında hatta babam dahi dedi alırım diye bir lafına bakıyorlar.
Yok çocugu alızırz vs gibi göz korkutuyorlar dedim çocuk sende kalır öyle bir şey yapamaz.
Daha ortayolu bulmaya çalışıyor kardeşim boşanma gibi bir şey demeyince bizi suçlar diye de biz yanaşamıyoruz.

Öyle kayınvalide ve kayinpedere yemek goturmem. Çok istiyorsa oğulları yapsın götürsün. Kimse kimsenin hizmetçisi değil. Birde aynı evde kalmak ne ya?öylesini kovarim oğlu da mirin kırın ederse onuda kovarim mis gibi yaşarım çocuğumlâ. .

Herkesin canı var bi kayinvalidesinin değil eziyet çekilmez! Uni okuyup okumamakla alakası yok böylesi boşanır üstüne bide nafakanin alası istenir. Ve kayınpederi ve kayinvalidesine de huzur bozma psikolojik şiddet vs Vs dava açılır !
Kardesinizle sert konuşun ya boşan yada sus bişey anlatma çek gençliğini çürük hizmetçi ol deyin.
Çocuğunu almasindan da korkmasın mücadele etsin böyle daha yemeğini bile yapamayan insanlar çocuk sorumluluğuna girerlermi hiç? Sizde biliyorsunuzki girmezler işlerine gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…