Kız kardeşimin beni rahatsız eden yönü

kardeş bu can yani çok abartığını düşünüyorsan konuş hani bazılarının düzen sorunu vardır,bıraktığı yerde bulmak ister eşyasını onu anlayabiliyorum,eğer böyleysen konuş ama ömrü kısalıyor falan hiç değmez kıçı kırık iki dünya malı için

biraz malınız kıymetli galiba
eleştirmek için söylemiyorum
yapı meselesi bu
ama siz kullanmıyorsanız bırakın o kullansın ne olur ki kardeş sonuçta
mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi
mal da yalan mülk de yalan var biraz da sen oyalan demişler
boşverin rahat olun
sert ağaç çabuk kırılır rüzgarda
yumuşak fidan ise sağa sola eğilir ama kırılmaz

şahsen böyle ufak şeylere takılmamalıyız. SOnuçta kardeşin yabancı biri değilki.Benimde bi kız kardeşim var evlerimiz ayrı olmasına rağmen eşyalarımızı ortak kullanırız hem kıyafetlerı hem düzleştiriciyi.. ondan hiçbişeyimi sakınmam. Hiçbişeyde ondan değerli değil benim gözümde.

Ama yok illaki ben rahatsız oluyorum kullanmasını istemiyorum diyorsan kullandıktan sonra senin odana bırakmasını isteyebilrsin.
Yada kullanırken özen göstermesini ama bana kalırsa lafı bile olmamalı ayda yılda bi kullandığın eşyanın hesabını yapmaya ne gerek var

kız kardeş hazinedir kıymetini bilene.....

Hemde ne hazine rabbime şükür 4kız kardeşim var ve okadar güzel bir duygu ki.
Ben evliyim mesela kardeşlerim benim eşyalarımı çekinmeden kullanınca nedense benim çok hoşuma gidiyor aramıza birsey girmemiş hala ayniyiz diye

Konu sahibi arkadaşım sende belki o an rahatsızlık duymuş olabilirsin sonuçta hepimiz insanız bir değiliz .

Lütfen oku! Konunun hepsini okumadım fakat sana kendi tecrübemden örnek vermek istiyorum..
Ben de ablamla anlaşamazdım genç kız iken, malım kıymetliydi kendimin giymeye kıyamadığım kıyafetlerimi ablam bazen benden habersiz giyerdi çıldırırdım zaten istese de vermezdim bilirdi.. Aradan yıllar geçti evlendik araya mesafeler girdi uzak şehirlerde oturuyoruz ablamın çocuğu oldu, ikimizde çalışıyoruz yılda ancak bir kaç kez görüşebiliyoruz..keşke bütün kıyafetlerimi, eşyalarımı kullansaydı da çat kapı görülebileceğimiz mesafede olsaydı, keşke hergün gene kavga etseydik barışmak hiç de zor olmazdı nasılsa bizim için, sırlarıma dertlerime ortaktı hala da öyle.. Kardeş candır..

Sanki kız kardeşiniz değilde arkadaşınız gibi anlatmışsınız.yani ben ablamla aramdaki bağı düşündüm de ben ablamın telini pcsini karıştırırım o benim pc mi karıştırır.ben ona kıyafetlerimi veririm istediğinde..hatta ablamın iç çamaşırımı kullandığı bile oldu :) neden böyle düşündüğünüzü anlamadım bana pek paylaşmayı sevmiyorsunuz gibi geldi.ama gerçekten aşırı derecede rahatsız oluyorsanız kırmadan uyarın.

ben 5 kız kardeşin en büyüğüm her kardeşim herşeyimi kullanmışdır evliyim halen kullanırlar helali hoş olsun tabiki kullanıcaklar canlarım benım onlar bence bencillik yapıyorsun

çalışıp para kazanıyosanız kendinize yenilerini alın onları da kardeşiniz kullansın. bikaç eşya için değmez üzüldüğünüze.. evin içinde birçok eşya ortak kullanılır zaten.telefon bilgisayar gibi eşyalar özel olabilir. ama saç kurutma makinesi vb şeyler önemli değil

İyikide kız kardeşiniz yokmuş

zaten ne söylense size anlıyamazsınız.lütfen benimle laf diyologuna girmeyi bırakın.
Kardeşimle veya ablamla,odamı,kıyafetlerimi....vs herşeyimi ortak kullanırım

Düşüncem budur,karşı düşücedeysenizde buda sizin sorununuz.

anlayamazmışım :9::9::9::9::9::9::9:
benimle diyaloğa giren ve saygısızca konuşan sizsiniz.bundan başka tek bir cevap dahi vermem.çünkü gereksiz :27:

rahatsiz oluyorsan soyle ama bence bipunu bukadar buyutmen sacma sonucda kardessiniz ,abkam benim herseyim benim esyami kullanacagi zaman izin aldigida oluyor ve ben bundan cok rahatsiz oluyorum ve kiziyorum o benim canim ayni kani paylasiyoruz esyalari paylassak ne olur hicbirsey ondan onemli degil:34:

anlayamazmışım :9::9::9::9::9::9::9:
benimle diyaloğa giren ve saygısızca konuşan sizsiniz.bundan başka tek bir cevap dahi vermem.çünkü gereksiz :27:

Seviyeyi indirmessen sevinirim.Hala yazıyosunuz pes
Diyoloğu kimin açtığı belli ve saygısızca düşüncen yanlı kelimeside size ait hanımefendi

Hemde ne hazine rabbime şükür 4kız kardeşim var ve okadar güzel bir duygu ki.
Ben evliyim mesela kardeşlerim benim eşyalarımı çekinmeden kullanınca nedense benim çok hoşuma gidiyor aramıza birsey girmemiş hala ayniyiz diye

Konu sahibi arkadaşım sende belki o an rahatsızlık duymuş olabilirsin sonuçta hepimiz insanız bir değiliz .
ben de evliyim bizde kullanıyoruz bazı eşyalamızı mesela bu yaz kardeşimin plaj elbiselerini ben götürdüm :)) o da beğendiği giysilerden benden kullandı bence hoş şeyler bunlar

Sizin gibilere ''malı kıymetli'' deniyordu sanırım :)

Kardeşiniz hakkında böyle düşünmeniz çok garip.
İşin kötü yanı kullanmadığınız eşyalar için var olan düşünceler bunlar.

Maaş konusunu gündeme getirmişsiniz ama ,
insanlar hiç maaşı olmayan okutmak zorunda oldukları kardeşlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılarken,
sizin onun da maaşı var ama benim eşyalarımı kullanıyor mantığınıza ne desem bilemedim...

Hani elti olsa, görümce olsa anlarımda, kardeş yahu bu.... 3 sene önce aldığın, 5 kere bile kullanmadığın makinenin ömür hesabını yapıyorsun ya.. Pessss....

Yok arkadas arabesk olmiyim anlamaya calisiyim diyorum ama bnm de kiz kardesm hatta kiz kardeslrim var. Cantalarim, bilgisayarim, sac sekillendiricilerim, kremlerim herseyim onlarn odasinda gram da zoruma gitmiyo. Bu ne ariyo burda diyorm ama gulup egleniyoruz hic de zoruma gitmiyo, sinirlenmiyorm. Kardes onlar kardes, Allah omrumden onlara versin ne esyasindan bahsediyosunuz siz ? Boyle sacma bse duymadim cok da garipsedm yani

bir kız kardeşim olsa da her şeyimi paylaşsam ,o kadar özeniyorum ki ,hatta ilk evlendiğimde görümcelere bile abla abla diye ilgi duydum da kardeşlik duygusu yaşamak için ,sonradan olmayacağını anlıyorsunuz kısa süre sonra ,offf kız kardeşi olanlar çok şanslı bence sevgiler.........

Back
X