Kız kardesimin bencilliği

Sizin seciminiz buymuş, kardeşinizin seçimi de bu. Annem de sizin gibiydi teyzem hem onu hem annanemi sömürdü şu an 56 yaşında hala bencil hala keyfine bakıyor hayatı boyunca çalışmadı

Herkes seçimini yaşar, kızdırıyor insanı ama yapacak bir şey yok kendinizi strese sokmayın sizde kendi paranızla keyfinize bakın olsun bitsin.

Öyle ama bu kardeşinizin sorunu ? Ayrıca inanın o zorlanacak siz değil. Sadece siz kendinizi ezdirmeyin. Hafta sonu temizliği en azından bölüşün. Anne ben bu bu yerleri yapacağım diyip sadece oraları yapın sonrasına karışmayın.

Maşallah azminizi takdir ettim. Rabbim daha çok rızıklar nasip eylesin

Her ailede 1 tane var bundan.(çok çocuklu ailelerde)
Yerinizde olsam işten gelince odama cekilirim,izin günlerimi de temizlikle,ev işiyle ziyan etmem. Zaten çalışıyorsunuz ,masayı toplamaya yardım etseniz yeter. Kardeşiniz de kalksın yardım etsin. Yeterince destek olmuşsunuz ailenize,artık çekin biraz kendinizi.
Gençsiniz,maaşınız var,gezin tozun.
Aileniz o dönem maddi sıkıntılar yaşıyormuş,battı babam demişsiniz bir mesajınizda,şimdi durum toparlandıysa araba icin biraz para isteyin sizde.
Olan olmuş,bundan sonrasında isteyin yani.
Bu arada bence yaptığınız çok güzel,çok zorlayıci olsada,erken yaşta kendi kendinize yetebilmeyi öğrenmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…