• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Kız kardeşimi hangi dershaneye kayıt ettirmeliyim?

bogurtlenreceli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
41
1
96
kızlaar, kardeşimi bir dersaneye yazdırmak istiyorum. hangi dersane iyidir? fen bilimleri, fem, sınav vs vs.. bir çok dersane var. en iyisi hangisiyse ona yazdırmayı düşünüyoruz. fiyatı önemli değil. yardımcı olursanız çok çok sevinirim

ilden ilee değişiyor pek bişeey söyleyemeyeceğim ...
ben 11.sınıftayım bbu yıl finale gidiyorum seney de feme gideceğim

şu bi gerçek ki femin kaynakları hepsinden kaliteli..

fen bilimleri ücret bakımından diğerlerine göre daha pahalı olduğunu ama eğitimininde iyi olduğunu duydum ama sonuçta bunlar kitle dersaneleri amaçları öss de derece yapacak öğrencilerle adlarını duyurmak..
ben geçen sene fem dersanesine gittim ve açıkçası memnun kalmadım eğer çok başarılı değilsen ilgilenmiyorlar ama kaynaklarına diyeceğim laf yok

ben kültüre gittim ve sınıfların hepsi donanım açısından çok çok iyidi çok memnun kaldım ve iyi bir dersane olduğunu söyleyebilirim

ben fen bilimlerine gitmiştim canım, çok memnundum gerçekten hocalar dersi çok iyi anlatıyolar ve ilgileniyolar, bazıları bi sınıfa yönelip başka sınıfları unutuyolar bunu başka dersanelerde yaşamıştım ama fen bilimlerinden çok memnun kaldım :31:

aslında iyi dersanenin yanında öğrencininde iyi olması gerekiyor tam verim alınabilmesi güzel sonuçların çıkması için yani siz istediğiniz kadar en iyi dersaneye gönderin en pahalısına yazdırın eğer çocukta kapasite ya da ilgi yoksa boşuna harcamış olursunuz onun yerine daha küçük bir dersane ve özel ders takviyeside yapılabilir en iyi dersane kavramı çok yanlış onu en iyi yapanlar öds sınıflarıdır yani dersanenin adını duyuran maksimumum 50öğrencidir bu öğrenciler zaten dersaneye parasız giderler ve reklam olsun diye dersanenin bütün hocaları bu öğrencilere çalışır bence en iyi en pahalıdan ziyade öğrencinin seviyesine göre bir yer tercih edin gerçekten ilgilenmiyorlar ben çok arkadaşımda şahit oldum kendimde de gördüm en iyi2.sınıftaydım genede etüt vermiyorlardı ilgilenmiyorlardı çok ünlü bir dersaneydi,veliler geneld ebilmiyorlar dersanenin altınd ayatan gerçekleri o yüzden öğrenciye göre karar verin bence kolay gelsin

Back