- Konu Sahibi meleklerkorusu
-
canım gerçekten zor bir durum... ama böyle durumlarda insanların gözleri iyice kör oluyor.. malesef kendisi tecrübe etmeden bitmez bu durum.. çünkü gözler kör kulaklar sağır oluyor bu gibi durumlarda.. kendini herşeyden koparıyor sadece sadece sevgilisi olan kişi.. tatlı sözler söyle iyisin böyle iyisin diyerek kandırıyorlar.. gececek ama bunu siz sağlayamazsınız.. kendisi görecek ve bence kesinlikle aırı bi tepki göstermeyin sizden uzaklaşırsa iyice ona yakınlaşır.. birde bundan sonrası için borçları konusunda kendisine destek olmayın.. çünkü size güvenip yapmasıda yanlış benim nacizane fikrim bu..
biz ablaların hisleri çok kuvvetli.
kardeşimin borcu olduğunu hissediyodum.
ortaya bir yem attım.
mahkemeden yazı geldi,icra yazısı gibi bişe,yoksa borcunmu var dedim.
bizimki patır patır döküldü.meğerse kredi kartını fullemiş ve ödeyemiyomuş.
borcun yarısını ödedim ve kredi kartına el koydum.
şuan kartı bende.borcu bittiğinde iptal ettireceğim.
sizin kardeşiniz biraz asi ruhlu anladığım kadarıyla.
ama ben bizimkini baya korkuttum.icra gelirse şöyle olur böyle olur.
epey beynini yıkadım ama sakin bir dille.
sonra kartına el koyduğumdada sesini çıkarmadı.
demek istediğim sizde bu yöntemi uygulayabilirsiniz.
geçmişteki borçları için değil ama daha fazla borca batmaması için kredi kartına el koyun.
hatta maaş kartına bile..ama tabiki en doğru olan o adamdan ayrılması.
bunu siz yapamazsınız ama kendisinin onun gerçek yüzünü görmesini bekleyebilirsiniz.
canım bence adam kardesıne paralarını sömürmesi dısında yanlsı yapmaz bulmus boyle yağlı kapıyı Allahım ne kadar onursuz gurursuz erkek ya kardeşin nasıl düşünmüyo yanı bı de 29 yasında dıyosun calısıyo dıyosun aklının bunalra ermesı lazım bı de borcu sız ödüyosunuz yanı ınsana cok koyar elin adamı yesin yatsın keyıf yapsın sız odeyın yanı akrdesın hıc dusunmuyo mu bu adam benı resmen sömürüyo demıyo mu ahnı derler ya aşkdan gözü kör olmus aynen o hesap ,cidden sızın adınıza cok sınır bozucu bı durum,kardesınıze tepkı gostersenız belkı daha kötü olcak sızden uzaklascak sureklı o adama yedırmeye devam etcek ama nasıl halledılebılır bu durum bılmıyorum
kız kardeşiniz körkütük aşık durumunda olduğundan işin ciddiyetini göremiyor..bu tarz asalak bir erkeğin karakterden yoksun olduğu için kız kardeşiniz ona maddi olarak para akıttığı sürece ayrılmayacaktır.. kız kardeşiniz çok sevildigini zannediyor sanırım.bazı ilişkiler vardır ayrılır kurtulursun, ama bu ilişkide ayrılık sonrası yıkım daha büyük olur diye düşünüyorum.. ayrılıktan daha fazla bir kadın olarak onca yedirdiğin paraya ve ondan kalan ödemekte olduğun borçlara yanarsın..
Herkesin aklı var. Kendi düşen ağlamaz. Koskoca insan. Paranın kölesi olursan başına böyle dertler gelir. paran yetmiyorsa lüks yaşamayacaksın yoksa sonuçlarına katlanırsın. Kimse kimsenin başına silah tutup sömürmez onu.
evet bir de bu yanı var..bu da aklıma geliyor..bu defa bunalıma girecek.çünkü herifin gerçek yüzünü gördüğünde pişmanlıkları keşkeleri o kadar çok olacak ki..bir de yetmezmiş gibi öde öde bitmeyen borçları
kardeşine ne desen nafile.sen adamın adını adresini bulmuşsun.yok mu ailenizde yakasından tutup silkeleyecek adam...düşün peşine,olmadı alsın kardeşini tepe tepe kullansın.29 yaşında diyorsun.
Canim ya, okuyunca cok üzüldüm size, ama sanada cok sinirlendim.
29 yasinda, mühendis bir insanin kardeside olsan, borcunu ödemek sana düsmemistir.
Anne ve babanadami acimadiniz?
Biri erkege yedirir, ötekide gider onun borcunu öder.
Yazik o anneye, babaya. Allah ikinizede akil fikir versin bir an önce.
Yapacaginiz tek sey uzak kalin bu kizdan size cok zarar yapacagi belli. kizkardesin normal degil.
Canim ya, okuyunca cok üzüldüm size, ama sanada cok sinirlendim.
29 yasinda, mühendis bir insanin kardeside olsan, borcunu ödemek sana düsmemistir.
Anne ve babanadami acimadiniz?
Biri erkege yedirir, ötekide gider onun borcunu öder.
Yazik o anneye, babaya. Allah ikinizede akil fikir versin bir an önce.
Yapacaginiz tek sey uzak kalin bu kizdan size cok zarar yapacagi belli. kizkardesin normal degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?