Kız kardeşim sözlendi ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yakışınca ne olacak dizilerden teklifmi gelecek?

Abes bir istek yok da, kendisi uygun bulmuş koca kadın bu kör değil ya Benle annem olsak valla çıtlatırdık pek beğenmedik diye:), siz söylediniz mi çıtlattınız mu durumu kardeşe?
Evet söyledik kafama uyuyor benim icin önemli degil dedi

Adamin fizigiyle dalga gecmeniz hoş bişey degil ALLAH nasip ettiyse size laf söylemek düşmez ha bu arada damat adayinda helallik almanız lazım baya onu kötülediniz gerci o cesarette yok sizde
Dalga geçmiyorum begenmedigimi soyledim ve begenmedigim ozelliklerini anlattm

O zaman yapacak bir şey yok, demek ki kardeş dış görünüşe önem vermiyor bizler kadar. Ne derler herkesin tuttuğu kendine :)
Mesela siz evlenir misiniz kelleşmiş vs tipini begenmediginiz bi adamla? Gerci su da var cok güzelken evlenip sonradan da saci dökülebilir napicak boşanacak mi yok ama insan her zaman kardeşi icin en iyisini istiyor iste

Mesela siz evlenir misiniz kelleşmiş vs tipini begenmediginiz bi adamla? Gerci su da var cok güzelken evlenip sonradan da saci dökülebilir napicak boşanacak mi yok ama insan her zaman kardeşi icin en iyisini istiyor iste
Elalem laf etti diye üzülmüşsün sadece, senin için de yakışıklı miyendiz kocası var diyorlar ama içinin yangınını da biz biliyoruz onlar değil.

Adamın fiziksel durumunun kardeşinizin mutluluğuyla hiçbir alakası yok ki. Yani ağzınızdan çıkan her şey çok kötü cidden. Kardeşiniz beğenmiş yakışıklı bulmuş. Mutluysa elaleme ne size ne. Hele etrafın adam çok yaşlı diye yorum yapması falan, o patavatsızlarla görüşmeyin bence. Çevrenin veya sizin adamın fiziksel görünüşü hakkında ne düşündüğünün hiçbir önemi yok.

Ay sizenee kardeşiniz beğenmiş sevmiş ayrıca adamın da huyu suyu güzel diyorsunuz sizeneee çirkinse yakışıklı ise alan almış seven sevmiş güvenme güzelliğine bir sivilce yeter demişler ne güzel demişler...

Yani sizin mantığınızla keş hiçbir erkeğin evlenememesi lazım. Kel insan da gayet yakışıklı olabilir. Takmışsınız kelliğine ve yaşına. Aynı yatağa girecek olan kardeşiniz. Size ve elaleme ne adamın tipinden.

Kardeşiniz konu acip begenmiyorum kararsizim dese ona farkli yorum yapardim mesela ben. Ancak kardeş "goruyorum ve benim için onemli degil, begeniyorum" diyorsa sizin, başkalarinin ne dusundugu onemli değil.
Niye kardeşte olsa milletin yanindaki adam sizin moralinizi bozsun ki? Mantikli bir iş mi?

Bana kalsa kisa boylu biriyle sevgili bile olmadim mesela. Her şey dis gorunus olmasa da bazi bir kaç beklentimi karşilamali diye dusunurum. Sirf iyi biri diye birlikte olamazdim.
Kelse veya kel kalirsa ektiririz ama adamin boyunu çeke çeke uzatacak değiliz. Boy onemli.
Ama bunlar kişisel şeyler, bir başkasinin hayatindaki insani begenmediniz diye oturup dert edinip ustune insana rahatsizlik veremezsiniz, vermemeniz lazim yani.

Dalga geçmiyorum begenmedigimi soyledim ve begenmedigim ozelliklerini anlattm

Öfff sizin derdiniz kiz kardesinizin mutlulugunu cekememeniz. Size ne adamin tipinden.
Kardesiniz begenmis iste. Onun mutluluguna gölge düsürüyorsunuz. Ne hakla acaba. Siz oturup kendi dertlerinize kafa yorun.

Ya demek istediğim bu aslinda. Ayrilmasini ben de istemiyorum yakisikli olupta karakteri bes para etmez biriyle olmasini ben de istemiyorum. Bu adam kendisi de rahatsiz kel kalmaktan. Normalde hep sapka takarak geziyor. Rahatsiz oluyor çünkü. Kendisi de acik acik söylüyor. Ben de diyorum ki aynaya baktığında kendisinin bile beğenmediği bi seyi neden düzeltmek icin icraate geçmiyor. Düğünden önce saç ektirse biraz spor yapsa fena mi olur? Fotoğraf cekiminde kendisi de sonuctan memnun olmak istemez mi? Ben kardesime zaten söylerken de ayril vs diyerek değil, soylesen de sacini falan yaptirsa diyerek söyledim

Kocam kel keeelll. Evlenirken de öyleydi hatta yanıma yakıştırmayan sizin gibi densizler vardı. Aldılar ağzının payını. Ne haddinize insanların dış görünüşünü yargılamak

Ya siz iyi misiniz? Size ne saç ektirmesinden size ne sporunda. Sizin kocanız yakışıklı oldu da ne oldu

Öfff sizin derdiniz kiz kardesinizin mutlulugunu cekememeniz. Size ne adamin tipinden.

Kardesiniz begenmis iste. Onun mutluluguna gölge düsürüyorsunuz. Ne hakla acaba. Siz oturup kendi dertlerinize kafa yorun.
Beni ve iliskimizi bilseniz boyle dusunmezsiniz ben onun icin herseyin en guzelini hayal ediyorum. Mutsuz olmasini isteyeceğim son insan bile olamaz. Yasi da büyük ya ilerde pisman olursa o zaman nolcak

Kocam kel keeelll. Evlenirken de öyleydi hatta yanıma yakıştırmayan sizin gibi densizler vardı. Aldılar ağzının payını. Ne haddinize insanların dış görünüşünü yargılamak

Bunlar kislaniyor bacim. Kendi hayatlarini toparlamiyorlar baskasinin mutlu günlerine comak sokuyorlar böyle. Kardesine akil verecegine önce kendi kocasina ceki düzen versin.

tipe 1 günde doyuluyor önemli olan bu saydığınız olumlu özellikler zaten bu özelliklerden dolayı da kardeşiniz sevmiş güzel huy gün geçtikçe kendine hayran bıraktırır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…