- Konu Sahibi Liona Esposito
Kardeşinizin aklını bulandirmayin, tadını da kaçırmayın. Kızcağız söz nişan dönemlerini size hesap vererek geçirmesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakışınca ne olacak dizilerden teklifmi gelecek?o konularda içim rahat tabiki o yönden seviniyorum ne ailesi benim eş ailesi gibi ne de adamın huyu benim eşim gibi. çok şükür benim çektiğim sıkıntıları çekmeyecek ama kızlar zaten yaşı büyükken bi de öyle olunca yanında çok yaşlı duruyor çok değil biraz yakışsalardı keşke
Evet söyledik kafama uyuyor benim icin önemli degil dediAbes bir istek yok da, kendisi uygun bulmuş koca kadın bu kör değil yaBenle annem olsak valla çıtlatırdık pek beğenmedik diye:), siz söylediniz mi çıtlattınız mu durumu kardeşe?
Evet söyledik kafama uyuyor benim icin önemli degil dedi
Dalga geçmiyorum begenmedigimi soyledim ve begenmedigim ozelliklerini anlattmAdamin fizigiyle dalga gecmeniz hoş bişey degil ALLAH nasip ettiyse size laf söylemek düşmez ha bu arada damat adayinda helallik almanız lazım baya onu kötülediniz gerci o cesarette yok sizde
Mesela siz evlenir misiniz kelleşmiş vs tipini begenmediginiz bi adamla? Gerci su da var cok güzelken evlenip sonradan da saci dökülebilir napicak boşanacak mi yok ama insan her zaman kardeşi icin en iyisini istiyor isteO zaman yapacak bir şey yok, demek ki kardeş dış görünüşe önem vermiyor bizler kadar. Ne derler herkesin tuttuğu kendine :)
fizigi sizi ilgilendirmez kardeşiniz beyenmiş ben anlamadım niye bu kadar içerlendiniz ki konuyu actini benim esimde oyle yakışıkli degildir eniştemde degil ama huylari iyidirDalga geçmiyorum begenmedigimi soyledim ve begenmedigim ozelliklerini anlattm
Elalem laf etti diye üzülmüşsün sadece, senin için de yakışıklı miyendiz kocası var diyorlar ama içinin yangınını da biz biliyoruz onlar değil.Mesela siz evlenir misiniz kelleşmiş vs tipini begenmediginiz bi adamla? Gerci su da var cok güzelken evlenip sonradan da saci dökülebilir napicak boşanacak mi yok ama insan her zaman kardeşi icin en iyisini istiyor iste
Adamın fiziksel durumunun kardeşinizin mutluluğuyla hiçbir alakası yok ki. Yani ağzınızdan çıkan her şey çok kötü cidden. Kardeşiniz beğenmiş yakışıklı bulmuş. Mutluysa elaleme ne size ne. Hele etrafın adam çok yaşlı diye yorum yapması falan, o patavatsızlarla görüşmeyin bence. Çevrenin veya sizin adamın fiziksel görünüşü hakkında ne düşündüğünün hiçbir önemi yok.Siz istemez misiniz kardesinizin yanina yakisan biriyle evlenmesini ben cok mu abes bi istekte bulunuyorum sizcezaten buraya kendime gelebilmek icin konu açtım söz fotoğraflarını durumuma attım herkes kac yasinda bu adam cok büyük duruyo hic yakistiramadim x nerde tanisti ki vs yazdi daha da bozuldum sürekli kötü yorum yaptı cevrem. Buraya yazma sebebim buydu en azından burdakiler doğru yönlendirir neyse onu söyler dedim
Yani sizin mantığınızla keş hiçbir erkeğin evlenememesi lazım. Kel insan da gayet yakışıklı olabilir. Takmışsınız kelliğine ve yaşına. Aynı yatağa girecek olan kardeşiniz. Size ve elaleme ne adamın tipinden.Mesela siz evlenir misiniz kelleşmiş vs tipini begenmediginiz bi adamla? Gerci su da var cok güzelken evlenip sonradan da saci dökülebilir napicak boşanacak mi yok ama insan her zaman kardeşi icin en iyisini istiyor iste
Mesela siz evlenir misiniz kelleşmiş vs tipini begenmediginiz bi adamla? Gerci su da var cok güzelken evlenip sonradan da saci dökülebilir napicak boşanacak mi yok ama insan her zaman kardeşi icin en iyisini istiyor iste
Çok ayıp çok. Bir de hala haklı gibi yazıyorsunuzayrılmasını beklemiyorum ama biraz kendine baksa fena mı olur
Dalga geçmiyorum begenmedigimi soyledim ve begenmedigim ozelliklerini anlattm
Kardesiniz begenmis iste. Onun mutluluguna gölge düsürüyorsunuz. Ne hakla acaba. Siz oturup kendi dertlerinize kafa yorun.Mesela siz evlenir misiniz kelleşmiş vs tipini begenmediginiz bi adamla? Gerci su da var cok güzelken evlenip sonradan da saci dökülebilir napicak boşanacak mi yok ama insan her zaman kardeşi icin en iyisini istiyor iste
Ya demek istediğim bu aslinda. Ayrilmasini ben de istemiyorum yakisikli olupta karakteri bes para etmez biriyle olmasini ben de istemiyorum. Bu adam kendisi de rahatsiz kel kalmaktan. Normalde hep sapka takarak geziyor. Rahatsiz oluyor çünkü. Kendisi de acik acik söylüyor. Ben de diyorum ki aynaya baktığında kendisinin bile beğenmediği bi seyi neden düzeltmek icin icraate geçmiyor. Düğünden önce saç ektirse biraz spor yapsa fena mi olur? Fotoğraf cekiminde kendisi de sonuctan memnun olmak istemez mi? Ben kardesime zaten söylerken de ayril vs diyerek değil, soylesen de sacini falan yaptirsa diyerek söyledimBen de çiftlerin birbirlerinin yanına yakışması taraftarıyım. ama ne yakışıklılar var ilişkisinde partnerini mahveden. bu adamın karakteri iyiymiş. en önemlisi de bu değil mi? eli yüzü düzgünse, eğitimi, karakteri iyiyse saç ektirilir, kilo da verilir. hem zaten kardeşin beğenmiş. çok güzel kadınların yanında çirkin erkekler, yakısıklıların yanında çirkin kadınlar olabiliyor. hayat bu. kardesiniz belki spor ve ekim konusunda destek olup, bunu çıtlatabilir.
bir de erkeklerdeki bu rahatlık inanılmaz. biz kadınlar boyle özel gunlerden önce gider botoks yaptırıruz, kilo veririz, burun yaptıran bile var. Erkekler salmış şekilde en özel gününde olabiliyor. İnsan özel günlerinden önce biraz kendine bakmalı diye düşünüyorum (ameliyat değil bahsim spor beslenme vs)
Kocam kel keeelll. Evlenirken de öyleydi hatta yanıma yakıştırmayan sizin gibi densizler vardı. Aldılar ağzının payını. Ne haddinize insanların dış görünüşünü yargılamakMesela siz evlenir misiniz kelleşmiş vs tipini begenmediginiz bi adamla? Gerci su da var cok güzelken evlenip sonradan da saci dökülebilir napicak boşanacak mi yok ama insan her zaman kardeşi icin en iyisini istiyor iste
Ya siz iyi misiniz? Size ne saç ektirmesinden size ne sporunda. Sizin kocanız yakışıklı oldu da ne olduYa demek istediğim bu aslinda. Ayrilmasini ben de istemiyorum yakisikli olupta karakteri bes para etmez biriyle olmasini ben de istemiyorum. Bu adam kendisi de rahatsiz kel kalmaktan. Normalde hep sapka takarak geziyor. Rahatsiz oluyor çünkü. Kendisi de acik acik söylüyor. Ben de diyorum ki aynaya baktığında kendisinin bile beğenmediği bi seyi neden düzeltmek icin icraate geçmiyor. Düğünden önce saç ektirse biraz spor yapsa fena mi olur? Fotoğraf cekiminde kendisi de sonuctan memnun olmak istemez mi? Ben kardesime zaten söylerken de ayril vs diyerek değil, soylesen de sacini falan yaptirsa diyerek söyledim
Beni ve iliskimizi bilseniz boyle dusunmezsiniz ben onun icin herseyin en guzelini hayal ediyorum. Mutsuz olmasini isteyeceğim son insan bile olamaz. Yasi da büyük ya ilerde pisman olursa o zaman nolcakÖfff sizin derdiniz kiz kardesinizin mutlulugunu cekememeniz. Size ne adamin tipinden.
Kardesiniz begenmis iste. Onun mutluluguna gölge düsürüyorsunuz. Ne hakla acaba. Siz oturup kendi dertlerinize kafa yorun.
Kocam kel keeelll. Evlenirken de öyleydi hatta yanıma yakıştırmayan sizin gibi densizler vardı. Aldılar ağzının payını. Ne haddinize insanların dış görünüşünü yargılamak
tipe 1 günde doyuluyor önemli olan bu saydığınız olumlu özellikler zaten bu özelliklerden dolayı da kardeşiniz sevmiş güzel huy gün geçtikçe kendine hayran bıraktırırAması ben damat adayını hiç ama hiç beğenemedim kızlar. Yanlış düşünüyorsam beni kendime getirin çünkü moralim çok bozuldu. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok güzel bi kız benim kardeşim. Güzeldir bakımlıdır giyinmesini bilir her gittiğimiz yerde mutlaka birileri sorar onu, ya adamlar kendileri beğenir sorar ya da anneleri ama illa ki ilgi çeker yani.
Kardeşime x diyeyim.
Adam x in hiç tipi değil asla beğeneceği bi tip değildi, aynı yerde çalışırken tanıştılar baştan beri zaten adam hoslaniyordu ama x kabul etmiyordu. Sonra beraber zaman geçirdikce tanıdıkça kardeşim de ondan hoslanmis sevmis sevgili oldular bayramda da sözlendiler.
Adam iyi biri aslında efendi saygılı, huy konusunda istediğimiz gibi biri, yemek yapmayı sever, öyle ev islerini kadına yıkayım kafasinda biri değil geri kafali biri değil, kıyafete karışmaz baskı kurmaya çalışmaz, mesleği kariyeri vs var.
Ama fotoğraflara baktikca moralim bozuluyor hic mi yanina yakismazsaçları dökülmüş kel kalmış boyu kardesimle bir yani erkek en azından kadından bi tık uzun olsa daha hos görünür. Bu kadar da dış görünüşe bakarak yargilamak bana kendimi suclu hissettiriyor bi yandan. Ama baktikca da moralim yerle bir oluyor. Ayrica x den 10 yas büyük. Aslında adam kendisi de memnun değil halinden kel oluşundan falan ama bi icraatı da yok. Bunun daha düğünü fotoğraf çekimi vs olacak keşke en azından saç ektirse biraz vücut yapsa ne bileyim güzel çıksa x in yaninda biraz. Kel olduğu için de x den çok çok yaşlı duruyor.
X de ben böyle beğendim kabul ettim size noluyor diyor, laf söyletmiyor. Ben gidipte ona saç yaptir şunu bunu yap diyemem diyor.
Haklı mıyım yoksa haksızlık mı ediyorum sizce?