Kız kardeşim sözlendi ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu konuyu neden içselleştirdiğimi anladım. Benim eşim kel değil ama alnı açık. Biz birlikte olmaya başlayınca bana devamlı yanıma yakışmadığını söyleyen bir kaç tip vardı. Bula bula bunu mu buldun diyen. O bir kaç kişinin ağzının payını verip tamamen hayatımdan çıkarmıştım.
Ne demek ya bunu mu buldum. Bak yine sinirlendim. Oysa ki 8 yıl geçti aradan dgkjdşlgkd,
Bizimki sırma saçı uzun.
Kendisini çok yakışıklı görüyor mesela ailesi de öyle ama gerçekten değil, çaktırmıyorum he deyip geçiyorum.
Nasıl inandırmışlarsa garibimi :D

Bizimki sırma saçı uzun.
Kendisini çok yakışıklı görüyor mesela ailesi de öyle ama gerçekten değil, çaktırmıyorum he deyip geçiyorum.
Nasıl inandırmışlarsa garibimi :KK70:

Benimki bildiğin Halit Ergenç kjgdjgidf

demek ki karakterini sevmiş kardeşiniz karişmayın yaşayacak olan o yakışıklı olupda anlayışsız hırt bir adam olsa daha mı iyi?

Aması ben damat adayını hiç ama hiç beğenemedim kızlar. Yanlış düşünüyorsam beni kendime getirin çünkü moralim çok bozuldu. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok güzel bi kız benim kardeşim. Güzeldir bakımlıdır giyinmesini bilir her gittiğimiz yerde mutlaka birileri sorar onu, ya adamlar kendileri beğenir sorar ya da anneleri ama illa ki ilgi çeker yani.

Kardeşime x diyeyim.
Adam x in hiç tipi değil asla beğeneceği bi tip değildi, aynı yerde çalışırken tanıştılar baştan beri zaten adam hoslaniyordu ama x kabul etmiyordu. Sonra beraber zaman geçirdikce tanıdıkça kardeşim de ondan hoslanmis sevmis sevgili oldular bayramda da sözlendiler.

Adam iyi biri aslında efendi saygılı, huy konusunda istediğimiz gibi biri, yemek yapmayı sever, öyle ev islerini kadına yıkayım kafasinda biri değil geri kafali biri değil, kıyafete karışmaz baskı kurmaya çalışmaz, mesleği kariyeri vs var.
Ama fotoğraflara baktikca moralim bozuluyor hic mi yanina yakismaz🙄 saçları dökülmüş kel kalmış boyu kardesimle bir yani erkek en azından kadından bi tık uzun olsa daha hos görünür. Bu kadar da dış görünüşe bakarak yargilamak bana kendimi suclu hissettiriyor bi yandan. Ama baktikca da moralim yerle bir oluyor. Ayrica x den 10 yas büyük. Aslında adam kendisi de memnun değil halinden kel oluşundan falan ama bi icraatı da yok. Bunun daha düğünü fotoğraf çekimi vs olacak keşke en azından saç ektirse biraz vücut yapsa ne bileyim güzel çıksa x in yaninda biraz. Kel olduğu için de x den çok çok yaşlı duruyor.
X de ben böyle beğendim kabul ettim size noluyor diyor, laf söyletmiyor. Ben gidipte ona saç yaptir şunu bunu yap diyemem diyor.

Haklı mıyım yoksa haksızlık mı ediyorum sizce?
Ay sanane ...

Aması ben damat adayını hiç ama hiç beğenemedim kızlar. Yanlış düşünüyorsam beni kendime getirin çünkü moralim çok bozuldu. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok güzel bi kız benim kardeşim. Güzeldir bakımlıdır giyinmesini bilir her gittiğimiz yerde mutlaka birileri sorar onu, ya adamlar kendileri beğenir sorar ya da anneleri ama illa ki ilgi çeker yani.

Kardeşime x diyeyim.
Adam x in hiç tipi değil asla beğeneceği bi tip değildi, aynı yerde çalışırken tanıştılar baştan beri zaten adam hoslaniyordu ama x kabul etmiyordu. Sonra beraber zaman geçirdikce tanıdıkça kardeşim de ondan hoslanmis sevmis sevgili oldular bayramda da sözlendiler.

Adam iyi biri aslında efendi saygılı, huy konusunda istediğimiz gibi biri, yemek yapmayı sever, öyle ev islerini kadına yıkayım kafasinda biri değil geri kafali biri değil, kıyafete karışmaz baskı kurmaya çalışmaz, mesleği kariyeri vs var.
Ama fotoğraflara baktikca moralim bozuluyor hic mi yanina yakismaz🙄 saçları dökülmüş kel kalmış boyu kardesimle bir yani erkek en azından kadından bi tık uzun olsa daha hos görünür. Bu kadar da dış görünüşe bakarak yargilamak bana kendimi suclu hissettiriyor bi yandan. Ama baktikca da moralim yerle bir oluyor. Ayrica x den 10 yas büyük. Aslında adam kendisi de memnun değil halinden kel oluşundan falan ama bi icraatı da yok. Bunun daha düğünü fotoğraf çekimi vs olacak keşke en azından saç ektirse biraz vücut yapsa ne bileyim güzel çıksa x in yaninda biraz. Kel olduğu için de x den çok çok yaşlı duruyor.
X de ben böyle beğendim kabul ettim size noluyor diyor, laf söyletmiyor. Ben gidipte ona saç yaptir şunu bunu yap diyemem diyor.

Kardeşinin kafasını karıştırıp arada bırakmamanızı tavsiye ederim. Huzursuz etmeyin lütfen

yorumları okumadan yazıyorum yazıldıysa kusura bakmayın artık sizin eşiniz yanınıza yakışıyor mu?
yanınıza yakışıyor da ne oluyor?
evliliği tip yürütmüyor en iyi sizin bilmeniz lazım.
sizi ilgilendirmeyen mevzulara karışmayın zira kendi aklınızın seçtiği sizin koca kadar.
Eski konusunu hortlattım🤣 kendi eş ve tarafı mikemmel 🤣

Okurken kesin kaba saba sevimsiz, evlat olsa sevilmez bir tip diyeceksiniz diye bekledim. Karakteri ile ilgili bir yorumunuz olacak sandım ama tip konusu olunca ben sizi haksız buluyorum. Fotoğraf albümünden size ne? Kardeşiniz dert etmiyor,adam dert etmiyor siz neden bu kadar dertlendiniz ben inanın anlamadım.
Arkadaşım 1.80 boyunda,incecik,manken gibi bir kız,sapsarı belinde saçları,bal rengi gözleri ile salınınca bir bakan bir daha bakıyor öyle güzel ama gitti kendinden kısa biraz toplu,saçları hafiften açılmaya başlamış bir adamla evlendi, 2 çocuğu var,çok mutlular.
Önceki sevgilisi oyuncuydu yakışıklı hoş biriydi ama karakteri berbattı,kıza etmediği eziyet kalmamıştı,hakaret,şiddet ,aşağılama ne ararsan vardı,az aglatıp üzmedi kızı,en son ayrılinca arkadaşım ,tüm arkadaşlarına sosyal medya üzerinden ulaşıp kotüledi arkadaşımı. Adam gibi ayrılmayı bile beceremedi hödük herif.
Kısacası tip karakterin yanında bir hiç. İstediği kadar yakışıklı olsun,kaba,saygısız,hödüğün tekiyse ,güzel görüntü,iyi görünen bir fotoğraf albümü vs kurtaramaz ilişkiyi.
Lütfen kardeşinizi üzmeyin bu konuda. Gerçekten sizi ilgilendirmiyor bu konu.

Kardeşime x diyeyim.

Şunu unutmayin .allah korusun genede .ama kardeşiniz bir kaza olsa .ve o tibini begenmediginiz damattan daha cirkin hale gelse .acaba gene böyle düşünüp konusurmusunuz.kimsenin ilişkisine karişmayin .bu davranisinizi degistirin lütfen .cocugun kulagina gider ve cok üzülür .degermi baskasinin kalbini kirmaya .siz almiyorsunuz kardesiniz begenmiş sizene

Siz eşinize anasına kardeşine katlanıyorsunuz buna ses çıkarmıyorsunuz da kız kardeşinizin nişanlısının sadece tipinden dolayı ayrılmasını mı bekliyorsunuz? Ona vereceğiniz cesareti kendinize verin.

Sırf dış görünüşü yüzünden konu açmanız ayrıca saçma. Size ne adamın kelliğinden yaş farkından.

Kardeşine de helal olsun size laf düşürmemiş
ayrılmasını beklemiyorum ama biraz kendine baksa fena mı olur

Konu sahibi sizin kocanız için yakışıklı dediğinizi hatirliyorum, öyle oldu da ne oldu, neler yaşadınız değil mi? Dıs görünüş tek başına insana huzur, mutluluk getirmiyor sizde bilmelisiniz.

Evliliğinde o kader sorun yaşamış biri olarak diğer özellikleri iyi dediğiniz damat adayının dış görünüşüne takılmaniz çok saçma geldi bana. Evlilikte asıl meselenin karakter, ahlak, değer bilme olduğunu görmeniz için daha ne yaşamanız gerekiyor acaba?
Kardeşiniz sevmiş, gözüne hoş gelmiş ki sözlenmiş,bir de kıza olumsuz yorum yapıyorsunuz. Ben olsam size vereceğim cevabı bilirim de kardeşiniz kalp kırmak istemiyor herhalde.
haklısınız bunu da çok söyledim kendime. benimkiyle beğenerek evlendim de noldu evliliğimi burnumdan getirdi. bu adamın huyu karakteri eşimle çok zıt, kız kardeşimin onla mutsuz olacağını düşünmüyorum öyle bi korkum yok

Bir de gitti o kocadan 2. çocuğu yaptı. Daha kendi evinde söz hakkı yok ama kardeşinin evliliğine karışıyor hem de neymiş kelmiş kızdan 10 yaş büyükmüş. Ay niye bu kadar sinirlendim ben fkjggdfgdf
ya karışmıyorum da yakıştıramayınca moralim bozuldu baya. ama huy konusunda eşimle çok zıt mutlu eder yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back