Kız kardeşim sözlendi ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizimki sırma saçı uzun.
Kendisini çok yakışıklı görüyor mesela ailesi de öyle ama gerçekten değil, çaktırmıyorum he deyip geçiyorum.
Nasıl inandırmışlarsa garibimi

Bizimki sırma saçı uzun.
Kendisini çok yakışıklı görüyor mesela ailesi de öyle ama gerçekten değil, çaktırmıyorum he deyip geçiyorum.
Nasıl inandırmışlarsa garibimi

Benimki bildiğin Halit Ergenç kjgdjgidf

demek ki karakterini sevmiş kardeşiniz karişmayın yaşayacak olan o yakışıklı olupda anlayışsız hırt bir adam olsa daha mı iyi?

Ay sanane ...

Kardeşinin kafasını karıştırıp arada bırakmamanızı tavsiye ederim. Huzursuz etmeyin lütfen

Eski konusunu hortlattım kendi eş ve tarafı mikemmel

Okurken kesin kaba saba sevimsiz, evlat olsa sevilmez bir tip diyeceksiniz diye bekledim. Karakteri ile ilgili bir yorumunuz olacak sandım ama tip konusu olunca ben sizi haksız buluyorum. Fotoğraf albümünden size ne? Kardeşiniz dert etmiyor,adam dert etmiyor siz neden bu kadar dertlendiniz ben inanın anlamadım.
Arkadaşım 1.80 boyunda,incecik,manken gibi bir kız,sapsarı belinde saçları,bal rengi gözleri ile salınınca bir bakan bir daha bakıyor öyle güzel ama gitti kendinden kısa biraz toplu,saçları hafiften açılmaya başlamış bir adamla evlendi, 2 çocuğu var,çok mutlular.
Önceki sevgilisi oyuncuydu yakışıklı hoş biriydi ama karakteri berbattı,kıza etmediği eziyet kalmamıştı,hakaret,şiddet ,aşağılama ne ararsan vardı,az aglatıp üzmedi kızı,en son ayrılinca arkadaşım ,tüm arkadaşlarına sosyal medya üzerinden ulaşıp kotüledi arkadaşımı. Adam gibi ayrılmayı bile beceremedi hödük herif.
Kısacası tip karakterin yanında bir hiç. İstediği kadar yakışıklı olsun,kaba,saygısız,hödüğün tekiyse ,güzel görüntü,iyi görünen bir fotoğraf albümü vs kurtaramaz ilişkiyi.
Lütfen kardeşinizi üzmeyin bu konuda. Gerçekten sizi ilgilendirmiyor bu konu.

Şunu unutmayin .allah korusun genede .ama kardeşiniz bir kaza olsa .ve o tibini begenmediginiz damattan daha cirkin hale gelse .acaba gene böyle düşünüp konusurmusunuz.kimsenin ilişkisine karişmayin .bu davranisinizi degistirin lütfen .cocugun kulagina gider ve cok üzülür .degermi baskasinin kalbini kirmaya .siz almiyorsunuz kardesiniz begenmiş sizene

ayrılmasını beklemiyorum ama biraz kendine baksa fena mı olur

haklısınız bunu da çok söyledim kendime. benimkiyle beğenerek evlendim de noldu evliliğimi burnumdan getirdi. bu adamın huyu karakteri eşimle çok zıt, kız kardeşimin onla mutsuz olacağını düşünmüyorum öyle bi korkum yok

Olabilir insan her şeyi düşünür yakışmıyor diye ama içinizden düşünün yani kardeşinize söyleyip durmayın bunu o zaman suçlu olmazsınız

Bir de gitti o kocadan 2. çocuğu yaptı. Daha kendi evinde söz hakkı yok ama kardeşinin evliliğine karışıyor hem de neymiş kelmiş kızdan 10 yaş büyükmüş. Ay niye bu kadar sinirlendim ben fkjggdfgdf
ya karışmıyorum da yakıştıramayınca moralim bozuldu baya. ama huy konusunda eşimle çok zıt mutlu eder yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…