- 3 Şubat 2018
- 25.626
- 110.305
- 598
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Beni ve iliskimizi bilseniz boyle dusunmezsiniz ben onun icin herseyin en guzelini hayal ediyorum. Mutsuz olmasini isteyeceğim son insan bile olamaz. Yasi da büyük ya ilerde pisman olursa o zaman nolcak
Citlatmak değil direk soylemis. Kız da laf ettirmemis. Kıza lafini geciremeyince buraya yazmış. Bura da yazanlara da itibar etmiyor. İşin en fena tarafı kendi kvsi de oğluna konu sahibini kısa bulmuş, konu sahibi yakışıklı dediği kocası ile baya sorunlu bir evliliği var. Konu sahibi de kardeşinin iyiliğini istediğini savunuyor. Yersen tabi.Abes bir istek yok da, kendisi uygun bulmuş koca kadın bu kör değil yaBenle annem olsak valla çıtlatırdık pek beğenmedik diye:), siz söylediniz mi çıtlattınız mu durumu kardeşe?
İşte nerden vurayım tipinden vurayım demiş. Ay bir de adam adına karar alıyor. Saç ektirsin spor yapsın diyor. Kendi kocasına bismillah diyemiyor enişteyi baştan yaratmaya çalışıyorBunlar kislaniyor bacim. Kendi hayatlarini toparlamiyorlar baskasinin mutlu günlerine comak sokuyorlar böyle. Kardesine akil verecegine önce kendi kocasina ceki düzen versin.
Kocası yakışıklı değil diye mi pişman olacak fkdldllfşdşBeni ve iliskimizi bilseniz boyle dusunmezsiniz ben onun icin herseyin en guzelini hayal ediyorum. Mutsuz olmasini isteyeceğim son insan bile olamaz. Yasi da büyük ya ilerde pisman olursa o zaman nolcak
Evet aslinda o kadar iyi anlasiyorlar ki saatlerce sohbet edebiliyorlar sirf tipi icin bunlara sevinmeyi bile es geçiyorum haksizlik ediyorumBen çektim kardeşim de çeksin diyor sanırım ama adamın huyunu eleştirecek bir şey cikmayinc görünüşüne saldırmış. Çok ayıp ya.. kardeşim iyi karakterli birini buldu benim gibi uzulmeyecek diye sevinmek yerine...
Ya bi durum attim gören herkes olumsuz yorumlarla beni gaza getirdi iyice. Zaten begenmemistim iyice moralimi bozdular. Zaten haksizsam linc edin de aklim basima gelsin kardesime de bisey yansitmim diye konu actimKonu sahibi resmen linç edilmek için açmış konuyu.
Elalem delisi biri değilse, hayatını çizerken elalem lafını değil aklını, mantığını baz alıyorsa pişman mişman olmaz.Beni ve iliskimizi bilseniz boyle dusunmezsiniz ben onun icin herseyin en guzelini hayal ediyorum. Mutsuz olmasini isteyeceğim son insan bile olamaz. Yasi da büyük ya ilerde pisman olursa o zaman nolcak
Hayir yaşı büyük ya mesela bundan 10 sene sonra adam 45 yasinda olacak kardeşim 35 bu sorun olmayacak mi ya da adam daha da çökerse kardesim hepten begenmemeye baslarsa? Bakin gercekten asla mutsuz olmasini istemem zaten beni kendime getirin haksizlik ediyorsam söyleyin diye actim konuyu.Kocası yakışıklı değil diye mi pişman olacak fkdldllfşdş
Linç ettikEvet aslinda o kadar iyi anlasiyorlar ki saatlerce sohbet edebiliyorlar sirf tipi icin bunlara sevinmeyi bile es geçiyorum haksizlik ediyorum
Ya bi durum attim gören herkes olumsuz yorumlarla beni gaza getirdi iyice. Zaten begenmemistim iyice moralimi bozdular. Zaten haksizsam linc edin de aklim basima gelsin kardesime de bisey yansitmim diye konu actim
Begenmezse ayrilir. Mesleği de varmış.Hayir yaşı büyük ya mesela bundan 10 sene sonra adam 45 yasinda olacak kardeşim 35 bu sorun olmayacak mi ya da adam daha da çökerse kardesim hepten begenmemeye baslarsa? Bakin gercekten asla mutsuz olmasini istemem zaten beni kendime getirin haksizlik ediyorsam söyleyin diye actim konuyu.
Beni ve iliskimizi bilseniz boyle dusunmezsiniz ben onun icin herseyin en guzelini hayal ediyorum. Mutsuz olmasini isteyeceğim son insan bile olamaz. Yasi da büyük ya ilerde pisman olursa o zaman nolcak
O zaman daha beter üzülürdüm ya suan dis gorunusunu begenmesem bile adamin kardesimi mutlu edecegini biliyorum huyu karakteri iyi kafa dengi. Ama yakisikli olup huyu pis olsaydi çok aşırı korkardim ilerisi icintam tersi olsaydi ne düşünürdün..
yakışıklı olup da huyu pis olaydi ne yapardin empati lütfen.
Mesela siz evlenir misiniz kelleşmiş vs tipini begenmediginiz bi adamla? Gerci su da var cok güzelken evlenip sonradan da saci dökülebilir napicak boşanacak mi yok ama insan her zaman kardeşi icin en iyisini istiyor iste
Size ne?Hayir yaşı büyük ya mesela bundan 10 sene sonra adam 45 yasinda olacak kardeşim 35 bu sorun olmayacak mi ya da adam daha da çökerse kardesim hepten begenmemeye baslarsa? Bakin gercekten asla mutsuz olmasini istemem zaten beni kendime getirin haksizlik ediyorsam söyleyin diye actim konuyu.
Burda üyelerin konulari çok aklımda kalmazAması ben damat adayını hiç ama hiç beğenemedim kızlar. Yanlış düşünüyorsam beni kendime getirin çünkü moralim çok bozuldu. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok güzel bi kız benim kardeşim. Güzeldir bakımlıdır giyinmesini bilir her gittiğimiz yerde mutlaka birileri sorar onu, ya adamlar kendileri beğenir sorar ya da anneleri ama illa ki ilgi çeker yani.
Kardeşime x diyeyim.
Adam x in hiç tipi değil asla beğeneceği bi tip değildi, aynı yerde çalışırken tanıştılar baştan beri zaten adam hoslaniyordu ama x kabul etmiyordu. Sonra beraber zaman geçirdikce tanıdıkça kardeşim de ondan hoslanmis sevmis sevgili oldular bayramda da sözlendiler.
Adam iyi biri aslında efendi saygılı, huy konusunda istediğimiz gibi biri, yemek yapmayı sever, öyle ev islerini kadına yıkayım kafasinda biri değil geri kafali biri değil, kıyafete karışmaz baskı kurmaya çalışmaz, mesleği kariyeri vs var.
Ama fotoğraflara baktikca moralim bozuluyor hic mi yanina yakismazsaçları dökülmüş kel kalmış boyu kardesimle bir yani erkek en azından kadından bi tık uzun olsa daha hos görünür. Bu kadar da dış görünüşe bakarak yargilamak bana kendimi suclu hissettiriyor bi yandan. Ama baktikca da moralim yerle bir oluyor. Ayrica x den 10 yas büyük. Aslında adam kendisi de memnun değil halinden kel oluşundan falan ama bi icraatı da yok. Bunun daha düğünü fotoğraf çekimi vs olacak keşke en azından saç ektirse biraz vücut yapsa ne bileyim güzel çıksa x in yaninda biraz. Kel olduğu için de x den çok çok yaşlı duruyor.
X de ben böyle beğendim kabul ettim size noluyor diyor, laf söyletmiyor. Ben gidipte ona saç yaptir şunu bunu yap diyemem diyor.
Haklı mıyım yoksa haksızlık mı ediyorum sizce?
Yok defoldu gitti coktanLinç ettikKardeşine yansıtma. O bu değil de kaynin hala sizde mi merak ettim.
Kardeşinizi kıskanmışsınız gibi geldi bana. Yoksa size ne adamın dış görünüşünden. Kardeşiniz kaliteli bir adamla evlensin istemiyorsunuz gibi. Sizin kocanız böyle özelliklere sahip olmadığı için mi?Adam iyi biri aslında efendi saygılı, huy konusunda istediğimiz gibi biri, yemek yapmayı sever, öyle ev islerini kadına yıkayım kafasinda biri değil geri kafali biri değil, kıyafete karışmaz baskı kurmaya çalışmaz, mesleği kariyeri vs var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?