Kız kardeşim sözlendi ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abes bir istek yok da, kendisi uygun bulmuş koca kadın bu kör değil ya Benle annem olsak valla çıtlatırdık pek beğenmedik diye:), siz söylediniz mi çıtlattınız mu durumu kardeşe?
Citlatmak değil direk soylemis. Kız da laf ettirmemis. Kıza lafini geciremeyince buraya yazmış. Bura da yazanlara da itibar etmiyor. İşin en fena tarafı kendi kvsi de oğluna konu sahibini kısa bulmuş, konu sahibi yakışıklı dediği kocası ile baya sorunlu bir evliliği var. Konu sahibi de kardeşinin iyiliğini istediğini savunuyor. Yersen tabi.

Bunlar kislaniyor bacim. Kendi hayatlarini toparlamiyorlar baskasinin mutlu günlerine comak sokuyorlar böyle. Kardesine akil verecegine önce kendi kocasina ceki düzen versin.
İşte nerden vurayım tipinden vurayım demiş. Ay bir de adam adına karar alıyor. Saç ektirsin spor yapsın diyor. Kendi kocasına bismillah diyemiyor enişteyi baştan yaratmaya çalışıyor

Beni ve iliskimizi bilseniz boyle dusunmezsiniz ben onun icin herseyin en guzelini hayal ediyorum. Mutsuz olmasini isteyeceğim son insan bile olamaz. Yasi da büyük ya ilerde pisman olursa o zaman nolcak
Kocası yakışıklı değil diye mi pişman olacak fkdldllfşdş

Evet aslinda o kadar iyi anlasiyorlar ki saatlerce sohbet edebiliyorlar sirf tipi icin bunlara sevinmeyi bile es geçiyorum haksizlik ediyorum
Konu sahibi resmen linç edilmek için açmış konuyu.
Ya bi durum attim gören herkes olumsuz yorumlarla beni gaza getirdi iyice. Zaten begenmemistim iyice moralimi bozdular. Zaten haksizsam linc edin de aklim basima gelsin kardesime de bisey yansitmim diye konu actim

Beni ve iliskimizi bilseniz boyle dusunmezsiniz ben onun icin herseyin en guzelini hayal ediyorum. Mutsuz olmasini isteyeceğim son insan bile olamaz. Yasi da büyük ya ilerde pisman olursa o zaman nolcak
Elalem delisi biri değilse, hayatını çizerken elalem lafını değil aklını, mantığını baz alıyorsa pişman mişman olmaz.

Kocası yakışıklı değil diye mi pişman olacak fkdldllfşdş
Hayir yaşı büyük ya mesela bundan 10 sene sonra adam 45 yasinda olacak kardeşim 35 bu sorun olmayacak mi ya da adam daha da çökerse kardesim hepten begenmemeye baslarsa? Bakin gercekten asla mutsuz olmasini istemem zaten beni kendime getirin haksizlik ediyorsam söyleyin diye actim konuyu.

Linç ettik Kardeşine yansıtma. O bu değil de kaynin hala sizde mi merak ettim.

Begenmezse ayrilir. Mesleği de varmış.

ben seviyorum sizi ilgilendirmez diyen kadın pişman olursa çat diye de boşanır.
sizin gibi çekmez merak etmeyin.
evlenirken kimsenin ne düşündüğünü önemsemeyen boşanırkende umursamaz.
üstüne bir daha bile evlenir siz yerinizde sayıp eşinizle geçinmeye çabalarken.
yüzü güzel olana 40 gün huyu güzel olan 40 yıl demişler.
siz kendi pişmanlığınızla ilgilenin doğmamamış çocuğa don biçmek yerine.

tam tersi olsaydi ne düşünürdün..
yakışıklı olup da huyu pis olaydi ne yapardin empati lütfen.
O zaman daha beter üzülürdüm ya suan dis gorunusunu begenmesem bile adamin kardesimi mutlu edecegini biliyorum huyu karakteri iyi kafa dengi. Ama yakisikli olup huyu pis olsaydi çok aşırı korkardim ilerisi icin

Mesela siz evlenir misiniz kelleşmiş vs tipini begenmediginiz bi adamla? Gerci su da var cok güzelken evlenip sonradan da saci dökülebilir napicak boşanacak mi yok ama insan her zaman kardeşi icin en iyisini istiyor iste

Yani ben almazdım tabi ki, tipi de geçtim 10 yaş büyük diyorsun konu sahibesi, zaten kel ve tombik adam anladığım kadarıyla 10 yıla dede olur o:) Kızkardeşin de yaşayıp kendi görecek şu durumda.

Size ne?

Burda üyelerin konulari çok aklımda kalmaz
Ama sizi ve eşinizle olan dertlerinizi ben bile biliyorum
Kendi muhteşem kocanıza ve ailesine eşiniz yanınıza yakıştığı için katlanıyorsunuz sanırım?
Çünkü karakteri bişeye yaramadığını tüm kk biliyor malum

Benim mottom hep eşim ne çok yakışıklı olsun ne de çok zengin olsun ikisi de iyi değil. Tip de para da erkeği hatta kadını bile değiştirebiliyor. Gönül bu sizin karışacağınız bişey değil. Karakterinde bişey farkedip hoşunuza gitmese kardeşinizi uyarın derdim ama herşey tip değil kızın da canını sıkmayın olumsuz yaklaşıp.

Kardeşinizi kıskanmışsınız gibi geldi bana. Yoksa size ne adamın dış görünüşünden. Kardeşiniz kaliteli bir adamla evlensin istemiyorsunuz gibi. Sizin kocanız böyle özelliklere sahip olmadığı için mi?

Rahmetli anneannem derdi ki;
Güzelliğine güvenme bir sivilce yeter,
Malına güvenme bir kıvılcım yeter.

Evliliğinde, ilişkisinde mutlu olmak isteyen;
genç hanımlara tavsiyem;
çok yakışıklı ve çok zengin adamlardan uzak durun.
İki kategoride yer alan adamlar rahat durmuyor çünkü…
Hepsi demeyeyim tabii ama büyük çoğunluğu bu şekilde…

Abim nişanlanırken bizim akrabalar gelin adayını beyenmemişti.neymiş boyu kısaymış abimin yanına yakışmıyormuş.ama yengem çok güzel bir kadın sadece boyu abimden kısa ki abim baya uzun boylu.abimden önce ben verdim halamın cevabını.abim sevmiş beyenmiş kime ne diye.kaynım evkenirken de kv eltimi beyenmiyordu(onlar da yıllardır sevgililer)bana eltini nasıl buldun diyip ağzımı arıyordu.ben de önemli olan x in beyenmesi değil mi dedim.yani kardeşinizin nişanlısını eleştiren beyenmeyen kişi siz olmayın.bu kardeşinizi çok üzer.aksine yanında duran ona destek olan abla olun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…