- 8 Temmuz 2016
- 523
- 347
- 18
- Konu Sahibi musnutarayfa
-
Evet mesaj şuydu oglan kardeşim seni beğenmiş ama biz seni gelin olarak istemiyoruz bu yüzden böyle bi tuzak kurulmuştu.ama eşimin böyle bi şeyin içinde olmadığını biliyordum ama kimse bilmeyip bunu sadece ben bildiğim için unutamiyorum paylaşıp yorumlarınızı almak istedim
Kelepçe kirbac falan
Canım bohcada sadece gecelik yoktur sanırım hepsini sana almıslardır ama biri demistirki kızkardese bisey koymanız gerek o zaman kv den ekstra almak yerine aldıgi gecelige kardesinin adını yazmıstır bence olumsuz düsünme
Evet mesaj şuydu oglan kardeşim seni beğenmiş ama biz seni gelin olarak istemiyoruz bu yüzden böyle bi tuzak kurulmuştu.ama eşimin böyle bi şeyin içinde olmadığını biliyordum ama kimse bilmeyip bunu sadece ben bildiğim için unutamiyorum paylaşıp yorumlarınızı almak istedim
Şu konuda en çok beğendiğim yorumKızlar siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün.
Konu sahibine gelince, öncelikle öyle anlaşılmaz yazmışsın ki vallahi üşenmedim tüm sayfaları okudum konuyu anlamak için.
Açık yüreklilikle söyleyebilirim ki resmen kendi kardeşine hasetlenmişsin. Asıl artniyetli sensin bence.
Konunun ilk başta ayrıntısız yazılıp sonra ayrıntı verilmesinde de farklı bir amaç sezdim. Herkes ne var bunda sen yanlış anlamışsın deyince haklı çıkmak için sonradan verdi o ayrıntıları bence. Hatta günahını almak istemem ama abartmış bile olabilir.
Son olarak buna normal bakan insanlara geniş demiş konu sahibi ama asıl genişlik kaynanadan görümceden tangalı bilmemneli gecelik beklemek bana göre. Kardeşine alınmış olması sana göre genişlik ama bence kendine beklemen, olması gereken budur diye düşünmen zaten başlı başına bir genişlik. Hangi devirdeyiz artık ya görümcenin alacağı dona mı taktın kafayı arkadaşım... Allah başka dert vermesin iki senedir taktığın buysa ne mutlu sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?