• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kız İstemeden Önce Tanışma Faslı:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi e.sin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

e.sin

Ziyaretçi
off tanışmadan kız istenmiomu yaaa heycandan bayılcam artkkk::kızgın:

tanissan senin icin iyi olurda,sizmi kiz istiyceniz,seni mi istemeye gelcekler anlamadim,:uhm:

beniistemeye gelcekelrr ama önce tanışmaa istemeye kadar bir sürüü gidipp gelmee

eee bunlari yapmadan nasi olcakki,tanimadan pat diye geldimi olmazki,taniyacan,konusucan,anlasirsaniz istenicen,

tatlı telaşeler bunlar.bende çok heyacanlanmıştım ama onlar gelince geçiyor merak etme sakin ol.fazla durmazlar zaten canım.hem bir sürü gelme gitme olur mu ikinci geldiklerinde istemeye gelirler:teytey:

hmmm bu topik çok hoşuma gitti delikafadulden açan arkadaşa tşkler
ama biraz hareketlendirmek lazım konuyu açmak irdelemek lazım hadi herkesi bekliyoruz buraya :teytey:
benim de böle bi derdim var e.sin yazın tanışma faslı olacak onun zaten heyecanı var bide bizimkinin ailesi başka şehirde gelmişken nişan yapalım diolar bizimkilerde iyice tanımadan olmaz hele bi bikaç ay görüşelim dio arada kalmış durumdayım :a015:
nasıl davranmak gerekir deneyimlerinizi paylaşın arkadaşlar

müjdeci valla hep öyle derler biraz tanışıp görüşelim sonra yapılır nişan diye ama hiç öyle olmuyor..sonuçta aile dostu değilsinizki görüşünce havadan sudan konuşsunlar.sizlerden konuşulcak genellikle.e öyle oluncada nişan gününü kararlaştırıverirler hemen bak görürsün.arada kalmazsın hiç merak etme.ama tabi ilk geldikleri günde tabiki hemen ailen güvenemez doğal olarak nişana.seninkinin aileside pek aceleci canım.benimde aşkım askerdeyken ailesi tanışmaya diye geldiler,bir akşam bizide davet ettiler gittik.ikinci geldiklerinde istemeye geldiler.askerden izine gelincede nişanlandık.bizimde niyetimiz askerlik bittikten sonra nişanlanmaktı aslında ama böyle daha iyi oldu:dance: dediğim gibi işte hiç arada kalcak birşey yok .siz ailelerinizi bir tanıştırın gerisi zaten geliyor.

caylincim öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin. :nazar:
yapma ya öyle mi olur dersin şimdi ailesi geldiğinde 1-2 günlüğüne gelmicekler 20 gün fln kalcaklar kızları var burda işte orda uzun kalmışken yapalım nişan diolar çünkü babası okul müdürü bidahakine anca şubatta gelebiliriz diyolar haklı olarak onu da benimki istemiyo çok uzucak diye.
benim aileme de hak veriyorum kolay diil öle hemen karar vermek
arada biz kalmayız inşallah.
senin düğün ne zaman canım bellimi

teşekkür ederim canım benim düğün temmuz 25,26da kısmetse. ben sorun çıkacağını düşünmüyorum yaa.senin ailende nasıl olsa er yada geç olumlu düşünüyorlar şubata kadar uzamaz. o 20 günde tanışmada olur,nişanda.ama sana tavsiyem; illede şimdi olcak diye ısrar etme ailene sen.seninkinin ailesi halleder o işi.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.

tabiki canım ailem istemedikten sonra hiç bişi olmaz akışına bırakmak en iyisi galiba.
teşekkür ederim ilgin için, senin de düğüne az kalmış sen artık tanışma heycanını bi tarafa koymuşundur düğün telaşı var allah yardımcın olsun valla zor işler :teselli:

kızlarr benm işler çok karıştıı evet tanışmaya die geldi benmki tamm tanışıldıı edildi aramzda yaş farkı olduğu için istemioalrr haftayada ailesi gelicekti ama akşam bana sööle gelmesnler bu iş olmaz dedilerr cnm çok sıkkın neyapıcağımı bilmiyorummsenağlamabenm babam yok dedem konuşuo oda istemio birazda memlekete önem verioalr oysaki ne önemi var ben istiyorum seviyorumm ama benim ne istediğim önemli değil onlar içinn senağlamababası gelmmicekti haftaya geldklerinde şimdi gelsn dedi ağla ağla canım çıktıı

kızlarr benm işler çok karıştıı evet tanışmaya die geldi benmki tamm tanışıldıı edildi aramzda yaş farkı olduğu için istemioalrr haftayada ailesi gelicekti ama akşam bana sööle gelmesnler bu iş olmaz dedilerr cnm çok sıkkın neyapıcağımı bilmiyorummsenağlamabenm babam yok dedem konuşuo oda istemio birazda memlekete önem verioalr oysaki ne önemi var ben istiyorum seviyorumm ama benim ne istediğim önemli değil onlar içinn senağlamababası gelmmicekti haftaya geldklerinde şimdi gelsn dedi ağla ağla canım çıktıı

canım benim çok üzüldüm.o ağlamaktan canının çıkmasını iyi bilirim.
canım benim kendini teselli etmekten başka çere yok.
herkesin herşeyi istediği gibi olmuyor işte.bazı sorunlar çıkabiliyor.insan isyan ediyo nie
benimki yolunda gitmiyor die ama yapcak bişey yok.
bu süreç önemli sabırlı olman lazım.unutma elbet yüzün gülecek.
bu hep böyle en azından benim için böyle.hep iyi gitmio hep kötüde gitmio.
iyi gittiği günler kötü gelcek die korkuom.
kötüyü yaşarkende iyisi var die avunuyorum.allah yardımcımız olsun.:1hug:

ne zor bi durumm allahım kmseye yaşatmasnn
tam ortadaymm ne ileri ne gerii haftaya gelicekelr ynedee herşeye rağmenn umarmm düzelr ii geçerr allh herkesin gönlüne göre versnn senağlama

cnm sakın karamsar olma ailene duygusal yönden yaklaş onlar da zamanla anlayacaktır seni pes etme sakın benim kaderim bu diip oturup ağlama ailene sizi çok seviyorum fikirleriniz önemli ama benim seçtiğim eş adayına saygılı olun imajı ver.
bak görürsün haftaya herşey yoluna gircek
gelişmeleri yaz :teselli:

allah herşeyin hayırlısını versn tabiki vazgeçmem için gerekli bi neden olmalı ama yok sadce beğnmedk yanına yakışmıo gibi saçma nedenlerr
sabırla bekliormm 1hafta sonra inşş herşey yoluna girer die düşünüormm ama asya_nur senn içinde bitmesine üzüldüm tabii ama inş artk mutlu olursnn
ben birazda inatçıyımm istediğim sevdiğim için mücadele ederimm edicemdee allh büyükk

peki ailen haftaya onun ailesinin gelme olayına sıcak bakıyomu hani gelsinler tanışalım falan diolarmı eğer öyleyse umut var demektir ısrarcı olma cnm bak bakalım olaylar nasıl gelişecek

Merhabalarr... Benimde erkek arkadaşım ve ablası kurban bayramı bitişinde geldiler.. Bizim evimiz konyada onlar İstanbul dan geldiler.. Bizde birgün kaldılar ertesi gün aksam otobüse binip gittiler.. Ayy nasıl bir heyecandır anlatamam yaa.. hele o ilk an nefesi gelmiyor insanın heyecandan.. Neyseki geçti o günlerde.. Annem halam ve babam birda kardeşim gördü.. babamın fikrini bilmiyorum:utangac: annem beğendi halamda beğendi kardeşimde sevmişş:dance: Onun için çokk mutluyummmhihoyyythihoyyythihoyyyt

Merhabalarr... Benimde erkek arkadaşım ve ablası kurban bayramı bitişinde geldiler.. Bizim evimiz konyada onlar İstanbul dan geldiler.. Bizde birgün kaldılar ertesi gün aksam otobüse binip gittiler.. Ayy nasıl bir heyecandır anlatamam yaa.. hele o ilk an nefesi gelmiyor insanın heyecandan.. Neyseki geçti o günlerde.. Annem halam ve babam birda kardeşim gördü.. babamın fikrini bilmiyorum:utangac: annem beğendi halamda beğendi kardeşimde sevmişş:dance: Onun için çokk mutluyummmhihoyyythihoyyythihoyyyt

canım hayırlısı olur inşallah hakkında senin adına sevindim :D
tarih varmı kafanızda nişan için
benim erkek arkadaşımın da kız kardeşleri geldi ama kendisini daha tanıştıramadım ailemle, çok zor işler ya ki ben soğukkanlı biri diilim çok paniğimdir ama Allah herkese yaşatsın bu heyecanları inşallah :Saruboceq:

hepimiz için ahyrlısı olsn inşallah:)bende annemle konuşuormm olucak gibi ben istediğim için annem benm mutluluğumu istio tabiki ablamda dayımda teyzemde ama dedem ve anneannem kesnlkle bni görmek bile istemiolarmş öyle demişler düzeliceğini umut ediyorum ve biraz daha sabrediyorum ben okadr mutluyumki onların ne düşündüğünü görmüyorum pzar gelicekelr ailece sanırım sonrada biz gidicez görmeye ondan sonra isteme olucak ve söz biraz daha rahatlıycazz:)
nişan için bi süre beklicez gibi,sorun değil tabi bi başlasak hayırlısıyla devamı gelicek.
müjdeci:evt gelmelerini onlar istedi zaten bende gelin dedim tamm dediler onlar biz ne dersek öyle hareket ediyorlar o yüzden rahatım biraz:)
asya_nur:bu inat işte evlenizek tüm kızlarda olyor bencee bende de var şimdii ama vazgeçmek gibi bi niyet olmuoo,beklemek umut etme ve sonuçç olmaması çok acıı allah herşeyin ahyırlısın versnn
samyeli:senn maşallh herşey yolundaa allah bozmasn inşallah,evet bzler beğenioruz ama ailemiznde beğenmesi bizim için tabiiki çok önemlii.şimdi söz falan daha yok sanırımm sendee

canım çok sevindim senin adına umarım herşey istediğin gibi olur :nazar:

Back