E
e.sin
Ziyaretçi
- Konu Sahibi e.sin
off tanışmadan kız istenmiomu yaaa heycandan bayılcam artkkk:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr benm işler çok karıştıı evet tanışmaya die geldi benmki tamm tanışıldıı edildi aramzda yaş farkı olduğu için istemioalrr haftayada ailesi gelicekti ama akşam bana sööle gelmesnler bu iş olmaz dedilerr cnm çok sıkkın neyapıcağımı bilmiyorummsenağlamabenm babam yok dedem konuşuo oda istemio birazda memlekete önem verioalr oysaki ne önemi var ben istiyorum seviyorumm ama benim ne istediğim önemli değil onlar içinn senağlamababası gelmmicekti haftaya geldklerinde şimdi gelsn dedi ağla ağla canım çıktıı
Merhabalarr... Benimde erkek arkadaşım ve ablası kurban bayramı bitişinde geldiler.. Bizim evimiz konyada onlar İstanbul dan geldiler.. Bizde birgün kaldılar ertesi gün aksam otobüse binip gittiler.. Ayy nasıl bir heyecandır anlatamam yaa.. hele o ilk an nefesi gelmiyor insanın heyecandan.. Neyseki geçti o günlerde.. Annem halam ve babam birda kardeşim gördü.. babamın fikrini bilmiyorum annem beğendi halamda beğendi kardeşimde sevmişş:dance: Onun için çokk mutluyummmhihoyyythihoyyythihoyyyt