Kizlar sali günü kiz isteme var. Size sorularm olcak.
1, cicegi oglan kiza mi werir
2, kapıyi kiz mi acar herkesi karsilar
3,en son iceri oglan mi girer
aklima gelirse yazarim ama sizde adim adim yazarsaniz sevinirim
Kizlar sali günü kiz isteme var. Size sorularm olcak.
1, cicegi oglan kiza mi werir
2, kapıyi kiz mi acar herkesi karsilar
3,en son iceri oglan mi girer
aklima gelirse yazarim ama sizde adim adim yazarsaniz sevinirim
bunlar o kadar takılacak konular değil =) Sözüm olalı 3 ay olacak sormak istediklerin varsa cevaplarım..
Evet çiçeği sen alacaksın.. O heyecanla dikkat etmedim en son kimin girdiğini ama sanırım o girmişti =) Kapıyı ben açmadım kuzenim açtı kardeşin falan varsa o da açabilir onun dışında yoksa annen de bakabilir çok fark etmez =)
Kapiyi siz acmadiniz da en son millet oturduktan snra hosgeldiniz demek cok dikkat cekmez mi ya :) ne biliym öyle bi tuhaf olur ya. Cicegi damat veriyor demi size?
Kapiyi siz acmadiniz da en son millet oturduktan snra hosgeldiniz demek cok dikkat cekmez mi ya :) ne biliym öyle bi tuhaf olur ya. Cicegi damat veriyor demi size?
Hayır tabiki kapıyı sen açmıyorsun ama kapının yanında bekliyorsun herkes içeri girerken hoşgeldiniz diyorsun diğer türlü zor olur zaten =) Evet çiçeği damat veriyor birde aklında bulunsun evde boş bir vazo bulundur çiçek gelince vazoya koyarsın odada bulunsun =)
Canim benim de sözüm ve nisanim olali 8 ay oldu hemen bilgilendireyim seni benim söz günü isteme oldu ve kahveleri o zaman yaptim. Iceri elinde cicekle en son nisanlim girdi cikolatayi da yegeni tutuyordu kiz kardesi falan varsa o da tutabilir ama cicegi damat sana vermeli biz ilk basta cicek çikolatayla fotoğraf falan cekinmistik en son salon masasinin üstüne koyduk. Ilk olarak isteme oldu sonra kahve ikram ettim. Söz yüzükleri takildi ve el öpüp cikolata ikram ettik. En son da cay ve ikramlarimizi servis ettik. Ben yuzuk takildiktan sonra servislere karışmadim sagolsun arkadasim ve kuzenimin eşi yardımcı oldular. Simdilik bu kadar eger sormak istediğiniz bisey olursa seve seve cavaplarim:)