- 21 Eylül 2015
- 47
- 24
- 18
- Konu Sahibi eylulvakti
-
kızı kimden isteyecekler bu durumda kızın kendisinden mi?selam bayanlar. bu aksam istemeye geliyorla,temizligim an itibariyle bitti. ikram olarak neler hazirlamam gerekuyor. geld8ikleri zaman hemen kahve mi yapiliyor ikramlar ne zaman veriliyor yardimlarinizi bekliyorum. annemle ve ailemle aram bozuk kimse sevgilimi istemedigi icin o yuzden kimseye soramiyorum
selam bayanlar. bu aksam istemeye geliyorla,temizligim an itibariyle bitti. ikram olarak neler hazirlamam gerekuyor. geld8ikleri zaman hemen kahve mi yapiliyor ikramlar ne zaman veriliyor yardimlarinizi bekliyorum. annemle ve ailemle aram bozuk kimse sevgilimi istemedigi icin o yuzden kimseye soramiyorum
istenmeyen bir adamlla evlilik yapıp mutsuz olmayın daa.. isteme günü pasta börek kolayselam bayanlar. bu aksam istemeye geliyorla,temizligim an itibariyle bitti. ikram olarak neler hazirlamam gerekuyor. geld8ikleri zaman hemen kahve mi yapiliyor ikramlar ne zaman veriliyor yardimlarinizi bekliyorum. annemle ve ailemle aram bozuk kimse sevgilimi istemedigi icin o yuzden kimseye soramiyorum
wuuuu sert:)ozaman oraya yazmasaydınız keşke .yazdısanız yorum gelebılır onu demek ıstıyorum . kek kurabıye börek yaprak sarması olabılır ıkram . kahve yanı lokum cıkolata fılan . bende böle olmuştu. belkı fıkır verebılır sıze... mutluluklar...suna aciklik getireyim sevgilimi ailesi dolayisiyla istemediler isin ozunde sevgilimi sevdiler. benim sizden istedigim sey ikram olarak neler yapabilecegim hakkinda yardimci olmaniz. benim ailemle sikintilarim beni ilgilendirir. bunu paylasnak istedigimde ayri bir konu acarim
Beni de istemeye gelmediler.Yalnız değilsin. ☺Sanirim bir beni istemeye gelmediler su memlekette sadece aileler tanisti selam, naber, nerelisiniz, nasi gidiyo hayat gibisinden. Sonrada bir daha hic gorusmediler :)) ama arkadasimi istemeye geldiklerinde gordum, geliyorlar sohbet muhabbet, sonra kahve yapti kiz tarafi, kahveler icilirken kizi istediler verdiler kizi, sonra ikramlik cikarmadilar yuzukleri takip hemen muhtesem bir yemek sofrasina oturdular (en cok ben yedim itiraf ediyorum). Yani o sofradan sonra kimse kiz tarafina kotu agirlandik diyemezdi cok memnun ayrildilar evden. Ben de dahilim tabi
Takilan da iste soz yuzuguydu bir kac aile buyugu de vardi ortamda. Karsi taraftanda gelmisti buyukler. Bir de ben deve dikeni gibi bittim meraktan sirf.
selam bayanlar. bu aksam istemeye geliyorla,temizligim an itibariyle bitti. ikram olarak neler hazirlamam gerekuyor. geld8ikleri zaman hemen kahve mi yapiliyor ikramlar ne zaman veriliyor yardimlarinizi bekliyorum. annemle ve ailemle aram bozuk kimse sevgilimi istemedigi icin o yuzden kimseye soramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?