Kız İsteme kiz isteme

eylulvakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
47
24
18
selam bayanlar. bu aksam istemeye geliyorla,temizligim an itibariyle bitti. ikram olarak neler hazirlamam gerekuyor. geld8ikleri zaman hemen kahve mi yapiliyor ikramlar ne zaman veriliyor yardimlarinizi bekliyorum. annemle ve ailemle aram bozuk kimse sevgilimi istemedigi icin o yuzden kimseye soramiyorum

kızı kimden isteyecekler bu durumda kızın kendisinden mi?

Bizde geldiler yarım saat falan sohbet muhabbet sonra kahva yaptım,isteme merasimi oldu el öpüldü, çikolata dağıttık. Sonra bir de çay demledik poaça,kurabiye,börek falan vardı yedik içtik. Ha bizim iki tarafta birbirini yıllardır tanıdığı için böyle uzadı muhabbet yeme içme ama siz de ne olur bilemem. Eğer anne baba razı değilse fazla uzatmayıp hemen olaya girmek lazım sanki.

Zamanlama kotu. Once ailenle arani duzeltseydin.

kahve hemen yapılmaz isteme olduktan sonra yapılır, önce çay, ikramlık ne varsa onları verirsin. ailenle aran bozuksa nasıl olcak bu isteme

sevgilim istemeye geleceklerini anneme soyledi annem de kabul etti zaten. sadece ailesini begenmiyor. o yuzden bizde artik konusu pek acilmiyor o yuzden sormak istemedim herkesin solicegi laf cok cunku

istenmeyen bir adamlla evlilik yapıp mutsuz olmayın daa.. isteme günü pasta börek kolay

Biz de kahveyi istemeden sonra yaptik.Yemek veya poğaça kek patates salatasi gibi seyler ikram edilebilir...biz yemek yapmiştik ve kaynabam, kizi verirseniz yeriz dedi.yoksa sofraya oturmam dedi.ben de" annem hakli yemek de yemeyiz cicegimizi cikolatamizi alip evimize gideriz "dedim:). Uzuldum senin için.ailen istemiyorsa hakllik payi var mi acaba?

suna aciklik getireyim sevgilimi ailesi dolayisiyla istemediler isin ozunde sevgilimi sevdiler. benim sizden istedigim sey ikram olarak neler yapabilecegim hakkinda yardimci olmaniz. benim ailemle sikintilarim beni ilgilendirir. bunu paylasnak istedigimde ayri bir konu acarim

Sanirim bir beni istemeye gelmediler su memlekette sadece aileler tanisti selam, naber, nerelisiniz, nasi gidiyo hayat gibisinden. Sonrada bir daha hic gorusmediler :)) ama arkadasimi istemeye geldiklerinde gordum, geliyorlar sohbet muhabbet, sonra kahve yapti kiz tarafi, kahveler icilirken kizi istediler verdiler kizi, sonra ikramlik cikarmadilar yuzukleri takip hemen muhtesem bir yemek sofrasina oturdular (en cok ben yedim itiraf ediyorum). Yani o sofradan sonra kimse kiz tarafina kotu agirlandik diyemezdi cok memnun ayrildilar evden. Ben de dahilim tabi
Takilan da iste soz yuzuguydu bir kac aile buyugu de vardi ortamda. Karsi taraftanda gelmisti buyukler. Bir de ben deve dikeni gibi bittim meraktan sirf.

wuuuu sert:)ozaman oraya yazmasaydınız keşke .yazdısanız yorum gelebılır onu demek ıstıyorum . kek kurabıye börek yaprak sarması olabılır ıkram . kahve yanı lokum cıkolata fılan . bende böle olmuştu. belkı fıkır verebılır sıze... mutluluklar...

Biz söyle yaptik:
Geldikten sonra bi yarin saat sohbet edilir
Sonra cay icilir
Sonrada ikramlar falan ( biz sofra kurduk erkek tarafi uzak yoldan geldigi icin)
Sonra kiz istenir :)))
Kiz bihcasindaki elbiseleri giyer :))
Sonra yüzükler takilir :))
Cift ile resim cekilir ve kahve yapar gelin :))

bence bir çeşit tatlı, bir çeşit tuzlu, bir çeşitte salata türü yada zeytinyağlı iyi olabilir. Misal tuzlu olarak; börek, poğaça, tuzlu minik kurabiyeler olabilir. Tatlı olarak ise; un kurabiyesi, kek, tavuk göğsü, bisküvili tatlılar gibi olabilir.. Salata türü olarakta; mercimek köftesi, patates salatası, makarna salatası, kısır olabilir. Bunları minik kaselerle ikram edebilirsin. Yetişir mi bilemiyorum ama, yaprak sarması da güzel olur..
Bu arada da hayırlı olsun. Umarım ailelerin arasındaki buzlar çözülür..

Ablami istedikler8nde ilk kahve yaptik. Cikolatayi ikram etti. Yüzüğü taktilar sonrada cay borek sarma kutabiye tatli ikram ettik. Ama zaten görüştüğümüz onsanlardi usule pek uygun yapmamis olabiliriz

Beni de istemeye gelmediler.Yalnız değilsin. ☺

borek ve sutlu tatli yaptim cok kalabalik olmica zaten sadece cekirdek aileler olacak. bi cesit daha bulabilirssem super olacak. malum herkes yiyemiyo cekindigi icin tanismada da pek bisey yiyemediler ama daha sonradan tarif bile istediler benden

kız kardeşimi istediler ramazan olduğu için kuru pasta çay ikram edildi sonra kahve içildi yüzükler takıldı valla be bişiy anlamadım 5 dk içinde oldu takıda takılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…