Bence tunik değil elbise.
Ben tuniklerin altına salaş pantolonları pek hoş bulmuyorum, e dar poantolon ya da tayt giyemeyeceğinize göre elbise daha hoş olur.
Kendiniz olun.
Neyin içinde rahat olacaksanız onu giyin.
Kanun mu var istemede şu giyilir, bu giyilmez diye. Hayır.
Şunu giymek haramdır, bunu giymek caizdir diye bir şey mi var. Hayır.
Abartmayın, kafanızda bu kadar büyütmeyin. Siz olun, kendinizi neyin içinde güzel hissedecekseniz onu giyin.
Olduğunuzdan farklı olmaya ya da görünmeye çalışmayın.
İleride en güzel günlerim diye hatırlayacağınız hayaller biriktirin. Herkesin zevki, fikri farklıdır, mükemmel de olsanız mutlaka size laf edecek birileri olacağını unutmayın. Onları umursamayın.
Benimde istemem vardı suruçtaki olaylardan dolayı izin çıkmadı askıda canım sıkıldı ama nasip kısmet.Şimdiden hayırlı olsun canım.Güzel gömlek ve pantol giy canım uzun şifon tarzı gömlekler oluyor .
Benimde istemem vardı suruçtaki olaylardan dolayı izin çıkmadı askıda canım sıkıldı ama nasip kısmet.Şimdiden hayırlı olsun canım.Güzel gömlek ve pantol giy canım uzun şifon tarzı gömlekler oluyor .
Özellikle tuniğinizin yaka ve boyun ayrıntılarını çok beğendim çok zevklisiniz :))))
Sevgili konu sahibesi,bencede tunik ve pantolonu düşün derim.Arkadaş yapmış yani gördüğün gibi çokta güzel olmuş :) Zarafet.
Özellikle tuniğinizin yaka ve boyun ayrıntılarını çok beğendim çok zevklisiniz :))))
Sevgili konu sahibesi,bencede tunik ve pantolonu düşün derim.Arkadaş yapmış yani gördüğün gibi çokta güzel olmuş :) Zarafet.
Utandım Çok Teşekkür ederim Evde kendi aramızda olduğu için başka zamandada giycek şeyler olmalı diye düşündük Dediğiniz gibi ufak ayrıntılar şıklık yaratır :)
Utandım Çok Teşekkür ederim Evde kendi aramızda olduğu için başka zamandada giycek şeyler olmalı diye düşündük Dediğiniz gibi ufak ayrıntılar şıklık yaratır :)