Kiz isteme

Bence tunik değil elbise.
Ben tuniklerin altına salaş pantolonları pek hoş bulmuyorum, e dar poantolon ya da tayt giyemeyeceğinize göre elbise daha hoş olur.

Bilemedim ya kizlar cok sık tunikler var bende kumas pantolon tunik dusunuyorum. Ama basitmi durur acaba en şık tunik bile elbiseden. :KK51:

Kendiniz olun.
Neyin içinde rahat olacaksanız onu giyin.
Kanun mu var istemede şu giyilir, bu giyilmez diye. Hayır.
Şunu giymek haramdır, bunu giymek caizdir diye bir şey mi var. Hayır.

Abartmayın, kafanızda bu kadar büyütmeyin. Siz olun, kendinizi neyin içinde güzel hissedecekseniz onu giyin.
Olduğunuzdan farklı olmaya ya da görünmeye çalışmayın.

İleride en güzel günlerim diye hatırlayacağınız hayaller biriktirin. Herkesin zevki, fikri farklıdır, mükemmel de olsanız mutlaka size laf edecek birileri olacağını unutmayın. Onları umursamayın.

Şimdiden hayırlı olsun :KK200:

:KK43: Kizlar evin buyuk kiziyim. Kapaliyim. Gunluk hayatimda pantolon tunik giyerim. Etek elbise giymem normalde. Sizce simdi ben istemede ne giyeyim? Ooof ooof :KK51:
Benimde istemem vardı suruçtaki olaylardan dolayı izin çıkmadı askıda canım sıkıldı ama nasip kısmet.Şimdiden hayırlı olsun canım.Güzel gömlek ve pantol giy canım uzun şifon tarzı gömlekler oluyor .

Benimde istemem vardı suruçtaki olaylardan dolayı izin çıkmadı askıda canım sıkıldı ama nasip kısmet.Şimdiden hayırlı olsun canım.Güzel gömlek ve pantol giy canım uzun şifon tarzı gömlekler oluyor .
Suruçla sizin istemeniz ne alaka canım? Nişanlınız Polis mi yoksa?

Eki Görüntüle 1588276
bi gün öncesinde tanışmaya gelmişlerdi ertesi gün isteme oldu biz böyle giyindik 1 ay sonra da nişanımız olmuştu :)

Özellikle tuniğinizin yaka ve boyun ayrıntılarını çok beğendim çok zevklisiniz :))))
Sevgili konu sahibesi,bencede tunik ve pantolonu düşün derim.Arkadaş yapmış yani gördüğün gibi çokta güzel olmuş :) Zarafet.

cıceklı elbıse.jpg
desenlı elbıse.jpg
bu tarz elbıseler guzel olur
sızın ıcın netde arastırdım :)

Özellikle tuniğinizin yaka ve boyun ayrıntılarını çok beğendim çok zevklisiniz :))))
Sevgili konu sahibesi,bencede tunik ve pantolonu düşün derim.Arkadaş yapmış yani gördüğün gibi çokta güzel olmuş :) Zarafet.

Utandım :KK22:Çok Teşekkür ederim :KK51: Evde kendi aramızda olduğu için başka zamandada giycek şeyler olmalı diye düşündük Dediğiniz gibi ufak ayrıntılar şıklık yaratır :)

X