S Seker92 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2019 1 0 1 33 25 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Seker92 #1 Selam arkadaslar, Benim bi sorum olacak. Biz istemeyi ve sözü ayri günlerde yapacaz. Istemede napilir sözde napilir? Istemede kiz istenir, ve sözde tek yüzüklermi takilir, veya sözde birdahami istenmeli kiz? Bana yardimci olursaniz sevinirim.:)
Selam arkadaslar, Benim bi sorum olacak. Biz istemeyi ve sözü ayri günlerde yapacaz. Istemede napilir sözde napilir? Istemede kiz istenir, ve sözde tek yüzüklermi takilir, veya sözde birdahami istenmeli kiz? Bana yardimci olursaniz sevinirim.:)
C captain price erkek değilim ben Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Nisan 2015 26.564 91.289 598 25 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Seker92 #2 neden böyle bişey yapıyorsunuz ki? bi de ayrıca nişan yapcaksanız 3 kere tören demek. bana çok mantıksız geldi. isteme olayı zaten söz demek.
neden böyle bişey yapıyorsunuz ki? bi de ayrıca nişan yapcaksanız 3 kere tören demek. bana çok mantıksız geldi. isteme olayı zaten söz demek.
bravopelin Eski veteriner yeni Fotoğrafçı Kayıtlı Üye 12 Aralık 2008 50 18 288 İstanbul 27 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Seker92 #3 Kız istenir , verilirse bu sözdür zaten. Söz yüzüğü takılır, eğer nişan salonda yapılacaksa. Yoksa yüzükler takılır, sonrasında nikah için konuşulur. Bence de gereksiz stres kaynağı 3 tören.
Kız istenir , verilirse bu sözdür zaten. Söz yüzüğü takılır, eğer nişan salonda yapılacaksa. Yoksa yüzükler takılır, sonrasında nikah için konuşulur. Bence de gereksiz stres kaynağı 3 tören.