Kız isteme ve nişan sırasında başınıza gelen komik ya da talihsiz olaylar

aaayy dağıldımm :roflol: :roflol:

Aman nasılda hep öperim falan diye düşündün galiba

belkide eltiler burda birbirini buldu çaktırmıyolar :)

Bence de baksanıza hadi hadi, itiraf edin :jeyyar:

Kızlar benim daha böyle bişey başıma gelmemişt ama daha önce babam şöyle bi laf etmişti çok hoşuma da gitmişti.

sipidiye layıkk Kimse olamaz ama kızım çok isterse ancak kızımı istediği kişiye veririm.:ecrin_bebek:
Kızıma layık olduğu yada daha iyi şartlarda hayat sunabileceği için falan değil demişti opuyorumnanaktan
Babam bana çok düşkündür Allah o günleri yaşatırsa ne olur merak ediyorum.

duygulandım:gitme:

ya okudum hepsini ve koptum burda
benim de ilk tabışmaya geldiler hanım hanımcık olcam ya terlik falan giydim topuklu mutfakta onları dinliyorum yanımda kuzen vardı ikimiz çekiştiriyoz şöyle dediler böyle dediler diye bide çay servisi yapıyorum tam mutfaktan çıkarken ayağım bi takıldı ben yapıştım duvara bi yandan gülüyorum bi yandan ses gitti mi die üzülüyorum komediydi...
isteme olacaktı ikinci geldiklerinde bi tanıdık getirmişler istesin diye adam tanışma sanıyomuş meğer biz kahve yapalım diye hazırlık yapıyoruz mutfakta adam tanıştık bi dahaya isteriz artık dio :)
eşim de abi biz tanıştık sen iste artık ya demişti ayy sonra çok güldük ya

ehehe:))) güzelmiş bu da:))) ya ne kadar talihsiz anlar yaşasak da bi şekilde güleceğimiz hatıralar kalıyor geriye:))) hayırlısıyla bi şekilde de olsa istendik resmiyet geldi ya şükürler olsun:)))))

Ayyy çok güldüm kızlar yaa Allahta sizi güldürsün emii..
Benim öyle ilginç bi olayım olmadı herşey normal ve sakindi bnde heycanlı değildim..
Fakat ilk tanışmaya geldiklerinde kahve yaptığmda Ferhata verirken tepsiye çaprtı kahve döküldü arkamda kalanlar ben döktüm zannetmiş olabilrler ama hemencck Ferhatn döktünü belli ettim heycanlanma heycanlanma dedim ne fenayım demii sırnaşık şey
Sözde de anne tarafı giresunlu oldğu için dayısı kolbastı biliomusun dedi herkezin ortasında babam falan karşmda hayır bilmiyorum dedim o zmn öğreniceksin ddi öğrenmek istemiorum dedim suratımda uyuz oldğumu belli eden bi gülümsemeyle ama adamda tık yok anlamıyo olmaz öğrenceksin bi karadenizliyz bilmem ne saçmalıo öğrenmiycem siz oynarsınız diorm adam dadandı güldüm gittim sinir oldum dayısına ilk kez tanışıyoduk zaten en büyük hataları o dayısını getirmekti..
Onun dışında herşey çok güzel geçti Allah'a şükür bi ara kaçtık askm kuzenm fln dışarı çıktık millet evdeyken bişiler içtk hava aldık geldk güya resim çektrmeye gittik :lepi:
Herşey istediğim gbiydi Allah bütün isteyenlere yaşatsın..

ayyyy en çok buna güldüm valla ya yazık kim bilir nekadar heyecanlandı ki böyle dedi

Ben yurtdisindanim, marmariste staj goruyordum, sevgilimde benimle beraber 5 ay kaldi staj boyunca oda caliyordu her neyse ailemi yurtdisindan cagirdim istemeye gelecekler diye.. bayadir cikiyorduk zaten. onlar once marmarise geldiler tanismak icin.. ondan sonra konyaya gittiler.. biz bir hafta sonra sevgilimle konyaya gittik.. ordaydik onun ailesi istanbuldan/rizeden 2 gun sonra geleceklerdi.. söz icin sevgilimle annemle falan kiyafet baktik.. aldim guzel bir elbise..
ben sadece anne babasi kardesleri gelecek zannetim.. birden aramasinlarmi kapidayiz diye.
biz ikimiz tshört, capri kot ve parmakarasi terlikle kapiyi actik.. eve bir giren oldu.. toplam 38 ki$i
herkes gelmis... (birde bizim akrabalarda evde vardi zaten) ustumuz berbat, giyinmedik daha.. herkese hosgeldin dedik..birden basladilar allahin emri... söz kesildi.. herkesin elini optum en sonunda babasinin elini öptüm babasi kim oldugunu bilmiyordumki :) annesiyle onceden tanismistim zaten.. ayyy ertesi oglen ni$an oldu salonda zaten.. ayyy nasil gelip gecti.. söz elbisemi giyinemedim.. tshört, capri kot ve parmakarasi terlikle sözümüz oldu. videoda resimlerde bir komikk anlatamam :)
Ama süper gecti.. 30 aralikta 1 senedir evli olucaz.. e$imi cok seviyorummmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

güzelmiş ama ya:)) Allah mutluluğunuzu daim etsin:)

sizinkiler cok hosuma gıttı bende anlatayım barı...esımın aılesıyle tanısmamıstım.ıstemeden once tanısmaya geldıklerınde ılk kez gordum anne ve babasını.tabı yanlarında bırkac kısı daha vardı.neyse el opme hosgeldınız kısmını kazasız belasız atlattık.içeri gecip oturdular.babam ,hadı kızım bızı sen tanıstır dedı,bende babacım bende tanımıyorum onları dedım,babam gulumseyerek 'kızım bızı tanıstır 'dedı tekrar,bende 'babacım ılk kez goruyorum tanımıyorum bende' deyıp ıcten ıce babama kızıyorum tanımıyorum dedım ıkıncı kez nıye tekrarlıyo dıe.babam ucuncu kez kızım bızı tanıstır annem,babam,dedem,halam gıbı dedı.tabı kıpkırmızı oldum....:kedi:

Benim isteme olayım oldu lakin kahveydi vs olmadı.. biraz ani oldu ...:umursamaz: beklemiyordum o gün olcagını apartopar istediler.. 2 gun sonrasında aile icinde söz takıldı tbi.. siyah takım elbise giymiştim .. ama o da ne , corabımı kahvrengi almısızakannehir
.. ona mı üzüleyim , sacıma fön cekılırken derimi yaktılar ona mı yansam .. aglamıstım makyajda pert olmsutu ..mafoldumben
nişanda da sağolsun eltim bizden ayrı oynmaıs benı deli etmişti. o da yetmez gibi kayınbiraderimide kendı yanına cekmıs benden uzaklastırmıstı.. ama benım gunum oldugu icin cokta fifi diyip gectim:kedi:

Nişanım da yüzükler takıldı,neyse hayatımda ilk kez topuklu ayakkabı giymişim yürüyemiyorum da zaten.Merdivenlerden çıkarken nasıl becerdim bilmiyorum ama ayakkabı ayagımdan fırladı ve eşimin halasının oğlunun üzerine düştü.Adam neye uğradığını şaşırdı benim yüzümden.Tüm sülaleye rezil oldum lmaz:

komik olmuş bayağı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…