eşim aileme heycandan 'biz çok iyi anlaşıyoruz,sevişiyoruz' demişti.:1ninca:
sevişiyoruzu anlaşıyoruz anlamında kullandı çünkü tarzı böyle
ailemin gözlerini düşünürsünüz :bbo: akannehir
aaayy dağıldımm :roflol: :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim aileme heycandan 'biz çok iyi anlaşıyoruz,sevişiyoruz' demişti.:1ninca:
sevişiyoruzu anlaşıyoruz anlamında kullandı çünkü tarzı böyle
ailemin gözlerini düşünürsünüz :bbo: akannehir
Selam kızlar.... Vallaha beni istemeye geldiklerinde çok kötü talihsizlik yaşadım.... İstemeye geldiklerinde heycandan gözlerinin önünde az kalsın düşüyodum birde ilk geldiklerinde hoş geldin demek için ellerine gittim kayınvaldemle kayınbabamın ama nişanlımla tokalaşmayı unuttum tam gıdıyodum ablam hatırlayttı nişanlımı unuttumu sonra geri dönüp onunlada tokalaştımsırnaşık şey
belkide eltiler burda birbirini buldu çaktırmıyolar :)
Kızlar benim daha böyle bişey başıma gelmemişt ama daha önce babam şöyle bi laf etmişti çok hoşuma da gitmişti.
sipidiye layıkk Kimse olamaz ama kızım çok isterse ancak kızımı istediği kişiye veririm.:ecrin_bebek:
Kızıma layık olduğu yada daha iyi şartlarda hayat sunabileceği için falan değil demişti opuyorumnanaktan
Babam bana çok düşkündür Allah o günleri yaşatırsa ne olur merak ediyorum.
duygulandım:gitme:
Şeniz Allah böyle yapsın en kötü günlerimizi yerimseniben
biz de abime kız istemeye gittiğimizde babam çok heycanlıydı ama ilk kez öyle görmüştüm sanki dilini yutmuş gibi hiç konuşmuyordu bir de 3 tane sakinleştirici içmiş bize söylemeden bütün gece leyla gibiydi kızı istedik evlere gidicez babam bombayı patlattı, tam çıkarken kapıda dünürüyle tokalaşırken iyi geceler diyceğini hoşgeldiniz dedi :roflol: Aiyy yazık ona ya :1hug:
Ben yurtdisindanim, marmariste staj goruyordum, sevgilimde benimle beraber 5 ay kaldi staj boyunca oda caliyordu her neyse ailemi yurtdisindan cagirdim istemeye gelecekler diye.. bayadir cikiyorduk zaten. onlar once marmarise geldiler tanismak icin.. ondan sonra konyaya gittiler.. biz bir hafta sonra sevgilimle konyaya gittik.. ordaydik onun ailesi istanbuldan/rizeden 2 gun sonra geleceklerdi.. söz icin sevgilimle annemle falan kiyafet baktik.. aldim guzel bir elbise..
ben sadece anne babasi kardesleri gelecek zannetim.. birden aramasinlarmi kapidayiz diye.
biz ikimiz tshört, capri kot ve parmakarasi terlikle kapiyi actik.. eve bir giren oldu.. toplam 38 ki$i
herkes gelmis... ustumuz berbat, giyinmedik daha.. herkese hosgeldin dedik..birden basladilar allahin emri... söz kesildi.. herkesin elini optum en sonunda babasinin elini öptüm babasi kim oldugunu bilmiyordumki :) annesiyle onceden tanismistim zaten.. ayyy ertesi oglen ni$an oldu salonda zaten.. ayyy nasil gelip gecti.. söz elbisemi giyinemedim.. tshört, capri kot ve parmakarasi terlikle sözümüz oldu. videoda resimlerde bir komikk anlatamam :)
Ama süper gecti.. 30 aralikta 1 senedir evli olucaz.. e$imi cok seviyorummmmmmmmmmmmmmm
Nişanım da yüzükler takıldı,neyse hayatımda ilk kez topuklu ayakkabı giymişim yürüyemiyorum da zaten.Merdivenlerden çıkarken nasıl becerdim bilmiyorum ama ayakkabı ayagımdan fırladı ve eşimin halasının oğlunun üzerine düştü.Adam neye uğradığını şaşırdı benim yüzümden.Tüm sülaleye rezil oldum lmaz: