Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni istemeye geldiklerinde herkese kolonya dağıtıyorum yaklaşık 15 kişi var. herkese kolonya döküyorum sürünüyolar kokluyorlar falan misafirlere döktüm anneme döktüm annem dediki bu şişe akmıyor ki ben akmadığını farketmemişim onlarda söyleyememiş yalandan sıvazlanıyorlar :roflol:
beni istemeye geldiklerinde herkese kolonya dağıtıyorum yaklaşık 15 kişi var. herkese kolonya döküyorum sürünüyolar kokluyorlar falan misafirlere döktüm anneme döktüm annem dediki bu şişe akmıyor ki ben akmadığını farketmemişim onlarda söyleyememiş yalandan sıvazlanıyorlar :roflol:
Selam kızlar.... Vallaha beni istemeye geldiklerinde çok kötü talihsizlik yaşadım.... İstemeye geldiklerinde heycandan gözlerinin önünde az kalsın düşüyodum birde ilk geldiklerinde hoş geldin demek için ellerine gittim kayınvaldemle kayınbabamın ama nişanlımla tokalaşmayı unuttum tam gıdıyodum ablam hatırlayttı nişanlımı unuttumu sonra geri dönüp onunlada tokalaştımsırnaşık şey
ne nokta ne virgül .. devrik cümlelerrbenim nişanda hem göreceklerdi beğenirlerse olacaktı beni beğenirlermi düşüncesi beni hastaneye yatırdı 1hafta yattım sağolsun arkadaşım bana çok iyi baktı hastaneye diyemedi stresten hastalandı öğrencileri var muhakkak ayağa kalkmasılazım dedi hemşire vedr. hanım iyi ilgilendi stres ya ses yok bende gitti hafta sonu geldiler yüzümde yaralarla ilaçların etkisinde heryerim iki kat şişkinlikle ve eğildiğimde burnumun akmasıyla görücüye çıktım oğlan dr. haberi vardı aile kilolu demiş okabul demiş zayıflar demiş istediler ilk görücüye çktığımda büyük bir bayan vardı annesi sandık değilmiş teyze imiş sonra o da beğenmişti ha bu arada daha kayınvalidemi görmedim düğünde görecekmişim adetimiz deyip çıkıyorlar nediyeyi iş nereye varacak bekliyorum
eşim aileme heycandan 'biz çok iyi anlaşıyoruz,sevişiyoruz' demişti.:1ninca:
sevişiyoruzu anlaşıyoruz anlamında kullandı çünkü tarzı böyle
ailemin gözlerini düşünürsünüz :bbo: akannehir
kaydirigubbakcemile3 ben kahve yapmayı beceremedim, daha doğrusu kuzenlerimle birlikte beceremedik her kafadan bir ses çıktı aceleyle kahve miktarını az suyu çok koymuşuz olmadı diye döktüm ikinci cezveyi koydum baktım oda olmuyo gibi tam hay ben senin kahve gibi filan diye söylenirken kuzenim benim sesimi bastırarak "aaa hoşgeldiniz efendiiim nasılsınızzzz" filan diye konuşmaya başladı noluyo diye arkamı döndüğümde akannehir kayınvalidem 32 dişini gösteriyodu kaydirigubbakcemile3 sonra geldi sarıldı "yapamadınmı oyy yapma boşver ben senin kahve yapan ellerini yerim" dedi ben o sırada "ama kahve kem küm" derken "kahve diyen dilinide yerim" dedi ve mutfaktakiler hep beraber gülme krizine girdik daha önce kimse onun kadar sıcak kanlı birini görmemişti kaydirigubbakcemile3 he sonuç olarak ben kahve yapabildim çokta güzel oldu kaydirigubbakcemile2
bu da çok güzeldi Allah kayınvalidenizle ve ailenizle ağız tadınızı bozmasın inş:)