• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız isteme ve nişan sırasında başınıza gelen komik ya da talihsiz olaylar

ha bu arad abımın bırnın adı memet dıgerın adı alı esımınde adı memet ali ıksınıde kırmadım abıleırmın ıkısnde sımını tasıor

beni istemeye geldiklerinde herkese kolonya dağıtıyorum yaklaşık 15 kişi var. herkese kolonya döküyorum sürünüyolar kokluyorlar falan misafirlere döktüm anneme döktüm annem dediki bu şişe akmıyor ki ben akmadığını farketmemişim onlarda söyleyememiş yalandan sıvazlanıyorlar :roflol:

sositososito çok güzel karşılamışlar hatanı... iyi bir aile maşallah kaydirigubbakcemile3

yalnız kolonyanın kokusu gelmeyince bir aksilik olduğu aklına gelmedi mi :lepi:

beni istemeye geldiklerinde herkese kolonya dağıtıyorum yaklaşık 15 kişi var. herkese kolonya döküyorum sürünüyolar kokluyorlar falan misafirlere döktüm anneme döktüm annem dediki bu şişe akmıyor ki ben akmadığını farketmemişim onlarda söyleyememiş yalandan sıvazlanıyorlar :roflol:

allah canını almasın ne güldüm ya

gülmekten gözlerimden yaş bile geldi yaaa :roflol::roflol::roflol:çok komikmiş gerçekten

hahahahahaha bu en süperiydı yaa koptum kaydirigubbakcemile3
:roflol:

arzuco aslında annen de oyle kolonyayı koklayıp elını kolunu sıvazlıcaktı
hahaha mısafırler amma gulerdır herhalde hadı bız anlamazdan geldık annesı de aynı seyı yapıyr derlerdı :))

Selam kızlar.... Vallaha beni istemeye geldiklerinde çok kötü talihsizlik yaşadım.... İstemeye geldiklerinde heycandan gözlerinin önünde az kalsın düşüyodum birde ilk geldiklerinde hoş geldin demek için ellerine gittim kayınvaldemle kayınbabamın ama nişanlımla tokalaşmayı unuttum tam gıdıyodum ablam hatırlayttı nişanlımı unuttumu sonra geri dönüp onunlada tokalaştımsırnaşık şey

sen gene nişanlını unuymuşsun, ben tanışmaya geldiklerinde kayınvalidemin elini öpmedim sadedce tokalaştım :) sonra nasıl utandım anlatamam.

benim nişanımda bana takılacak bilezikleri unutmuşlardı.kayınpederim çok köpürmüştü.ablasının kolundakileri takmışlardı.saçma sapn bişeydi.zaten ayrıldık sonra tabi sebep bilezikler değildi :)

benim nişanda hem göreceklerdi beğenirlerse olacaktı beni beğenirlermi düşüncesi beni hastaneye yatırdı 1hafta yattım sağolsun arkadaşım bana çok iyi baktı hastaneye diyemedi stresten hastalandı öğrencileri var muhakkak ayağa kalkmasılazım dedi hemşire vedr. hanım iyi ilgilendi stres ya ses yok bende gitti hafta sonu geldiler yüzümde yaralarla ilaçların etkisinde heryerim iki kat şişkinlikle ve eğildiğimde burnumun akmasıyla görücüye çıktım oğlan dr. haberi vardı aile kilolu demiş okabul demiş zayıflar demiş istediler ilk görücüye çktığımda büyük bir bayan vardı annesi sandık değilmiş teyze imiş sonra o da beğenmişti ha bu arada daha kayınvalidemi görmedim düğünde görecekmişim adetimiz deyip çıkıyorlar nediyeyi iş nereye varacak bekliyorum

kızlar bize isteme ve söz bir arada oldu istemeye geldiklerinde kahve yaptım kahveye tuzu koydum ve bi kenara ayırdım servis yaparken tepsiye koyacaktım o sırada annem çagırdı bişi dedi bizim uyanık herifte mutfaga git o sırada tuzlu kahveyi tepsiye koy tuzsuz kahveyi ayrı koy neyse ben mutfaga gittim artık kahvelerin verilme zamanı geldi teker teker verdim kahveyi kahveyi verdikten sonra yavaş yavaş içmeye başladılar baktım bizim herifte gık yok ama ne olduysa kayınpeder kıpkızardı öksürdü daha sonra bizim herif gülmeye başladı ne oldugunu o anda anladım neyse yüzükler takıldıktan sonra su içmeye mutfaga gittim kayınpeder geldi tuzlu kahveyi yanlış kişiye verdin güzel kızım dedi o sırada benim aşkoş geldi güldü ve yaptıklarını anlattı bizim gülme çıglıgımıza herkes mutfaga koştu inanın 2 saat güldük karnımız agrıdı gülmekten misafirlere falan ayıp oldu ama sonra sakinleşince anlattık olayı bu sefer herkez birden gülme krizine tutulmasınmı ne maceralıydı ama aşkoşumun yaptıgı güzel bir anı olarak tarihe geçti :DD:D

hehe benımde ısteme olayında sole olmustu bız apartmanın onunde kamaere oldugu ıcın ızlıyorduk gelıp glmedıklerını bırden bır cıcekcı geldı elınde cıcek benım adımı soyledı anaaaaaaaaaa butun mısafırler anaaaaaa cıcek ondenmı gelır bu nasıl ıs adamalra bak fılan dıye konusuyorlardı gorgusuzler fılan dıye saolsun akrabalar cok fesat megerse abım nısanlısındna tebrık amaclı gelmıs bana avusturalyadan allahım yaaaaaaaa bende ısın kotusu ole aldım cıcekde acayıp havalı olunca neyse kartı bır okudum anladık olayı neyse

geldıler bızdede kız cok ya bız sıralandık kapın onune ben ondeyım ama gende kız cok olunca kafaları karıstı galıba babaannenın dedenın :) neyse ıcerıye gectıler sohbet basladı su bu ayyyyy bır geldımm enıstem ve esım daysıı yerde oturuyo neymıs ole ıstenırmıs gulmekden catladım kahveler goturuom allahım ya hıc sankı kız ıstememısler yok ben ıcmıom ben ıcmıom elımde kalmıstı o yuzden esıme tuzlu yapamamıstım garıp bır ısteme olayı oldu hemen yuzukler takıldı opusuldu su bu ..

benim nişanda hem göreceklerdi beğenirlerse olacaktı beni beğenirlermi düşüncesi beni hastaneye yatırdı 1hafta yattım sağolsun arkadaşım bana çok iyi baktı hastaneye diyemedi stresten hastalandı öğrencileri var muhakkak ayağa kalkmasılazım dedi hemşire vedr. hanım iyi ilgilendi stres ya ses yok bende gitti hafta sonu geldiler yüzümde yaralarla ilaçların etkisinde heryerim iki kat şişkinlikle ve eğildiğimde burnumun akmasıyla görücüye çıktım oğlan dr. haberi vardı aile kilolu demiş okabul demiş zayıflar demiş istediler ilk görücüye çktığımda büyük bir bayan vardı annesi sandık değilmiş teyze imiş sonra o da beğenmişti ha bu arada daha kayınvalidemi görmedim düğünde görecekmişim adetimiz deyip çıkıyorlar nediyeyi iş nereye varacak bekliyorum
ne nokta ne virgül .. devrik cümlelerr

vallahi ben anlamadım...

benim isteme söz birden oldu sözlümün işi dolayısıyla ertesi gün şehir dışına çıkması gerekiyordu.1 hafta içinde hazırlandık.babam geçen sene vefat ettiği için abim ve amcam söz sahibi oldu ve rezalet geçti:(((
istemeye gelmek için yola çıktıklarını öğrendiğim anda amcam geldi.bana sordu nedir kimlerdendir diye neyse anlattım durumu 2004den beri hayatımda annemle geçen hafta tanıştırdım felan..amcam konuşmanın sonunda araştırmamızı istermisin dedi araştırılacak bişey yok dedim için rahat edecekse araştır amcacım dedim.aynı gün isteme ve söz yapılacağını söyledim ama dinlememiş bile beni ya:( bu konuşmadan sadece araştır kısmını aklında tutmuş:(
geldiler yaklaşık 35 kişiyiz evde. teyzeleri kuzenleri felan kalabalık gelmişler.bizde sadece benim ailem ve amcamla hanımı var.ev küçük oturacak yer kalmadı zaten önden bizim taraf bi gerildi.damat tarafı da aksine bi o kadar rahat.
ilk kapıda gelenleri karşılarken ben kapının içeri arafında sözlüm de kapının dış tarafında gelenleri ağırlıyoruz tek tek.içeri girdiler neyse herkes içerde ben direk mutfağa kaçtım.meğer gelin adayı gelip tekrar selamlamalıymış herkesi.abim geldi mutfağa herkesi selamlayacaksın dedi ben çok utandım içeri girdim baktım herkes muhabbet ediyor arkamdaki sandalye de boşmuş hemen oturdum.sonra mutfağa çağırdılar bi azar işittim abimden:( hemen üstüne kayınpederim su istemiş gelin kızından...suyunu ikram ettim ve içtikten sonra çok heyecanlandığımdan selamlayamadığımı söyledim gülümsemeler eşliğinde ilk rezilliğimi atlattım...
yine mutfağa kaçtım isteme faslı geldi.amcam salona çağırdı meğer istenirken duymam lazımmış ben tam tersi mutfakta kıza fikir sorulur diye biliyorum.herneyse istenirken amcam öyle bir laf ettiki herkes dondu kaldı:((( vermezmiş beni kim olduklarını ne olduklarını bilmiyormuş amcam.hayat bu hılı var hırsızı var tanımıyorum nasıl vereyim demez miii:((( onlar yine alttan alıyo felan baktılar olmicak söz takmadan gitmeyiz diye ısrar etmeye başladılar.amcam benim ailemden kimsenin konuşmasına izin vermiyo ayrıca sinirler bozuldu bizde..amcamın hanımı ya sen ver kızı sözü de tak içine sinmeyen varsa git araştır sonra onlar görmüş sevmiş birbirini diye terslemeye başladı amcam daha söylenirken bi sorun çıkmasından bahsederken abim atladı lafa "burada sorun çıkaracak tek kişi varsa o da benim" dedi ve herkes sustu abime bakıyo...ben daha fazla dayanamadım mutfağa kaçtım..sözlüme sormuş o sırada kardeşimi üzmeyeceğine güvenmem lazım diye neyse sağolsun sözlüm kendinden emin bi şekilde cevap vermiş olacak ki abim "eğer sesinde azcık titreme olsaydı asla vermezdim gözüm üstünüzde olacak şimdi hayırlısı olsun dedi ve beni çağırdılar söz takmak için...
ama tek sorun bu da değil tabi...istendikten sonra kahve verilir..amcam çay yaa diye bağırmaz mı bana:((( millet tersleyip duruyo bizden kim gerilse bana patlıyo iyice daralmıştım o gün...hiç içime sinmedi
zaten amcamla konuşmaya başlamadan azönce beni istemeye gelicekler ben banyoyu temizliyorum ablam bana iki kıyafet gösterio hangisini giyeyim diye:(((( sanki sözlenen ben değilim...ben söz günümü yaşanmamış sayıyorum ya çikolata ikramını unuttuk böyle bişey var mı arkadaşlar:(((( ablam görmüş de ben hatırlarım diye söylememiş felan bizden kimse destek olmadı bana...kahve yaparken bile terslikler oldu
onların gitmesine yakın kahve yapmalıyız diye tutturdum kırmadılar bari yaptık ama nasıl??? ablamla kahve fincanları felan hazırlık yapıyoruz görümcem geldi yanımıza yardıma ihtiyaç var mı dedi ben yok derken ablam tutuşturdu kızın eline kaşığı görümceme yaptırıyo.çoğu şeyle ben ilgilendim o an ama kahveyi fincana dökerken titriyorum diye görümcem fincanlara döktü..ona da içerde kahve çok güzel kim yaptı demiş damat tarafı, görümcem de ben yaptım demiş.. ağlayacaktım o gün:(((( yazarken yine sinirlendim ne biçim gündü yaa:(
arkadaşlar siz siz olun benim gibi bu durumlar aceleye de gelse iş bölümü ayarlayın.ailem bana hallolur diye üstünde durmadılar zaten abim istemiyodu ilk başlarda özensizlerdi..böyle önemli bigünün rezalet olmasına izin vermeyin.ablamın kamera çekimleri bile rezalet olmuş izleyemiyorum sinirden ya:(( sözlüme izlettirmedim hiç videoyu:( sözlüm sağolsun seni verdiler ya nasıl geçtiği hiç mühim değil diyo o da moral vermese napardım bilmiyorum:(((

bizimde söz faslında geldiler kapıda herkese hoşgeldin felan dedim ellerini öptüm sonra herkesi içeri aldım felan bişey eksik diyorum meğersem Sözlümü kapıda unutmuşum elinde çiçekle yavrum öyylee bekliyor ben gülmekten koptum tabi çocuk 5 kat çıkmış elinde çiçekle merdivenleri nefesi kesilmiş konuşamamış bile kaydirigubbakcemile3 neyse arada kaynadı da gören olmadı kaydirigubbakcemile3 Bide ben mutfakta kahveleri hazırlayalımmı yoksa erken mi felan derken içerden ''verdim gittiiiiii'' diye bir ses işittik biz ordan oraya koştururken sözümüzü kesmişler bile kaydirigubbakcemile3 kahveler sonradan gitti :kahve: + evin içindeki koşturmaca yüzünden söz çikolatasını ikram etmeyide unuttum o daha da bir şahane oldu :dance:

Benimde ablamı istemeye gelmişlerdi.Kalabalıklardı.Bizde anneannenin evinden istenir kız.Enbüyük o olduğu için.Neyse sonra kahveler yapılmaya başlandı , ee kalabalık olunca fincanlar yetişmedi.Alt katlarda anneannemin 2 gelini oturuyo.Onlar fincanları getirdiler.Kahveler dağıtılıyo.Damadın bi akrabasının üstüne dökülmesin mi sıcak kahve. Meğer yengemlerin bi tanesinin fincanının kulbu kırıkmış,yapıştırmış.Kadına da şansa o fincan gelmiş.Kadının gömlekte açık renkti.Anneannemin ince kazaklarından verdilerde değiştiri kadın üstünü. :roflol: delikafadulden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ben kahve yapmayı beceremedim, daha doğrusu kuzenlerimle birlikte beceremedik her kafadan bir ses çıktı aceleyle kahve miktarını az suyu çok koymuşuz olmadı diye döktüm ikinci cezveyi koydum baktım oda olmuyo gibi tam hay ben senin kahve gibi filan diye söylenirken kuzenim benim sesimi bastırarak "aaa hoşgeldiniz efendiiim nasılsınızzzz" filan diye konuşmaya başladı noluyo diye arkamı döndüğümde akannehir kayınvalidem 32 dişini gösteriyodu kaydirigubbakcemile3 sonra geldi sarıldı "yapamadınmı oyy yapma boşver ben senin kahve yapan ellerini yerim" dedi ben o sırada "ama kahve kem küm" derken "kahve diyen dilinide yerim" dedi ve mutfaktakiler hep beraber gülme krizine girdik daha önce kimse onun kadar sıcak kanlı birini görmemişti kaydirigubbakcemile3 he sonuç olarak ben kahve yapabildim çokta güzel oldu kaydirigubbakcemile2

eşim aileme heycandan 'biz çok iyi anlaşıyoruz,sevişiyoruz' demişti.:1ninca:
sevişiyoruzu anlaşıyoruz anlamında kullandı çünkü tarzı böyle:D
ailemin gözlerini düşünürsünüz :bbo: akannehir

kaydirigubbakcemile3 ben kahve yapmayı beceremedim, daha doğrusu kuzenlerimle birlikte beceremedik her kafadan bir ses çıktı aceleyle kahve miktarını az suyu çok koymuşuz olmadı diye döktüm ikinci cezveyi koydum baktım oda olmuyo gibi tam hay ben senin kahve gibi filan diye söylenirken kuzenim benim sesimi bastırarak "aaa hoşgeldiniz efendiiim nasılsınızzzz" filan diye konuşmaya başladı noluyo diye arkamı döndüğümde akannehir kayınvalidem 32 dişini gösteriyodu kaydirigubbakcemile3 sonra geldi sarıldı "yapamadınmı oyy yapma boşver ben senin kahve yapan ellerini yerim" dedi ben o sırada "ama kahve kem küm" derken "kahve diyen dilinide yerim" dedi ve mutfaktakiler hep beraber gülme krizine girdik daha önce kimse onun kadar sıcak kanlı birini görmemişti kaydirigubbakcemile3 he sonuç olarak ben kahve yapabildim çokta güzel oldu kaydirigubbakcemile2

bu da çok güzeldi Allah kayınvalidenizle ve ailenizle ağız tadınızı bozmasın inş:)

Back