benim de istemede oldu kayınpederim yanında bir aile dostunu da almış geldiler. Hoşbeş laf başladı, aile dostu olan imam Efendi başladı nerde görev yapmış ,neleri gezmiş, kimleri evlendirmiş... Tabi biz ikramlari sunduk artık istemenin olacağı anı dört gözle bekliyoruz. Ancak adam oralı değil. Nihayet eşim dayanamadı ve "amca peki nikahını kıydığın çiftler kaç gün sonra gerdeğe girdi??" diye sorunca tüm millet kahkaya boğuldu .. çünkü saat gece yarısı olmuştu. Şimdi de duyduğum kadarıyla bir daha kız istemeye gitmeyi kabul etmiyormuş...
kız isteme:
ben mutfaktayım ve isteme faslı başladı. nişanlımın adı bülent, abisi evli, adı levent. onlarda var. Kayınpederim girdi olaya " allahın emri peygamberin kavliyle kızınız joey'i oğlumuz levente istiyoruz" ben mutfakta kardeşimle ayrı koptum, içerdekiler ayrı koptu.. sonra kayınvalidem "levent değil bülent bülent" dedi. baştan aldılar kaydirigubbakcemile3 o gün için hatıra kalacak komik bir olaydı.
nişan:
bu ne yazıkki talihsiz bir olaydı. nişan günü belediyenin bizim mahalledeki elektrik direklerini değiştiresi gelmiş. sadece ama sadece bizim mahallede elektriği kestiler. sabah 10 dan öğlen 4 e kadar. pasta dahil bütün yiyecekler kucağımızda yan sokaktaki komşuya taşındı. evde bir sürü iş ardı hepsi aksadı. ben delirdim. gidip elektrik dairesine telefon açıp ağzıma geleni sayacaktım. moralim çok bozuldu. ama neyseki akşam bir sorun yaşanmadı. rahat rahat atlattık.
benim eşimin adı levent abiside bülent delikafadulden
belkide eltiler burda birbirini buldu çaktırmıyolar :)
belkide eltiler burda birbirini buldu çaktırmıyolar :)
beni istemeye geldiklerinde herkese kolonya dağıtıyorum yaklaşık 15 kişi var. herkese kolonya döküyorum sürünüyolar kokluyorlar falan misafirlere döktüm anneme döktüm annem dediki bu şişe akmıyor ki ben akmadığını farketmemişim onlarda söyleyememiş yalandan sıvazlanıyorlar :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?