16.08.2014 tarihinde kelepçelerimizi taktık çok şükür:) Hem tanışma hem kız isteme,hem söz, hem nişan nasıl olur bir arada diye çok endişelerim vardı.İnsanın eli ayağına dolaşıyor, fakat akışına bırakınca her şey halloluyor:) Biz nişan alışverişine nişanlımla ikimiz çıktık, neye ihtiyacımız varsa beraber aldık.Açıkçası hem büyükler yorulmasın istedik, hem de fazla müdahil olunmasın istedik.Memleketler uzak olduğu için bütün merasimleri bir arada yapmayı uygun gördük, iyi ki de öyle olmuş, çünkü stresli bir süreçti..Bohçamdan fotoğrafları koyacağım. Erkek bohçası için nişanlımla konuştum,parça parça gömlek kravat, kemer vs almaktansa takım elbise alalım dedim, iyi bir markanın kampanyasına denk geldik, 1 ceket,2 pantolon,1 gömlek,1 kıravat, 1 kemer, 1 çorap vardı kampanyada ve aldık :) düğüne de ufak bir bohça yapabiliriz. Şimdi benim nişanım, bohçam vs. :))
Nişan kıyafetim ve takım elbisemiz:)
Eki Görüntüle 1227146
Eki Görüntüle 1227147
Nişan kıyafetimin arkası :)
Nişanlımın özel kahvesi :)
Eki Görüntüle 1227148
Çikolata tepsim :))
Eki Görüntüle 1227149
Pastamız :))
Eki Görüntüle 1227150
Bileziklerim :)
Eki Görüntüle 1227152
Konuşma balonlarımız :))
Eki Görüntüle 1227153
Sandığım içinde bohçam var. 1 tane pike takımı, 1 seccade, 1 kuran-ı kerim kılıfı, 2 yazma, 1 mevlütlük, 1 namazlık, iç çamaşırlarım,1 lif, 2 kese,1 ipek gecelik, hepsi çok güzeldi, arayarak teşekkür ettim.. Küçük sandıkta, makyaj malzemelerim, çoraplar, güneş kremi ve losyon, ve parfüm var :)
Eki Görüntüle 1227154
Misafirlerimize dağıttığım lavanta bohçalarım, muhteşemdi :))) Artanları sandığıma koydum mis gibi lavanta koktular :)
Eki Görüntüle 1227156
Eki Görüntüle 1227157
Söz tepsimiz ve yüzüklerimiz:) Kuyumcu söz tepsisini hediye olarak verdi, ben süsledim :))
Her şeyim içime sindi. Darısı ve daha iyisi sizlerin olsun arkadaşlar :) Hazırlık yapanlara fikir olmuştur umarım. Sevgilerimle :))