• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kız isteme merasiminden önce tanışma merasimi yapanlar acil yardım:(

cicegiburnundagelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
38
9
48
34
İstanbul
arkadaşlar herkese slm 1 yıl 8 aydır devam eden bi ilişkim var dün aileme artık erkek tarafının tanışmaya gelmek istediğini anneme söyledim şöyle bi durum var ki bu merasimde ne olur kim davet edilir ne ikram edilir bilmiyorum bu durumu atlatan yıllık tecrübeli gelinlerimizin ve yeni gelinlerimizin yardımını itiyorum nolluurrr:14:

arkadaşlar herkese slm 1 yıl 8 aydır devam eden bi ilişkim var dün aileme artık erkek tarafının tanışmaya gelmek istediğini anneme söyledim şöyle bi durum var ki bu merasimde ne olur kim davet edilir ne ikram edilir bilmiyorum bu durumu atlatan yıllık tecrübeli gelinlerimizin ve yeni gelinlerimizin yardımını itiyorum nolluurrr:14:

bence yemeğe davet edebilirsiniz. Ve sadece onların ailesi ve sizin aile.
Tanışıldıktan sonra gerisini büyükler halleder zaten cnm .
şöyle kek börek dolma döktürürsünüz :21:

bence yemeğe davet edebilirsiniz. Ve sadece onların ailesi ve sizin aile.
Tanışıldıktan sonra gerisini büyükler halleder zaten cnm .
şöyle kek börek dolma döktürürsünüz :21:
Evet ama boyle cok samimi olmazmi bide onlar konusrken ben yanlarinda oturmalimiyim yoksa ole bi iki keere falanmi Allahim cokmu panik yapiyorum:(

bende aynı şeyleri 1 yıl önce yaşamıştım insan ister istemez stres oluyo heyecanlı oluyo :) bizde ilk önce yemeğemi çağırsak diye düşündük ama dediğin gibi biraz fazla samimi oluyo çayın yanına bişeyler hazırlaman yeterli. zaten senin oturman için pek bi vaktin olmuyo hizmet etmekten kahveydi çaydı getir götür işleriydi derken :) ama geri kalan zamanında yanlarında otur sende bu mutlu anı kaçırma bence

Tanismada bence kesinlikle yemege cagirin ve iki cekirdek aile olsn baska da kimse olmasinn.. samimi ortam olsn zaten bence olmali daa.. yemek olmasa konuscak bi sey bulamazlar belki sorun olur aksine o samimihava daha rahat gecirmeni saglar. Ben de bikac aydir ayni telaslari atlattm ve istenmemden once tanismaya gelmislerdi. Yemekte klasik corba et sebze yemegi ve pilav vardi arti sofrada ikram olarak borek sarma salata vardii ;) cayi da kuruyemisle ikram ettik ardindan meyve de yendi hatta.. uzaktan geldigi icin misafirlerimiz iyice bi doyurduk :))) rahat ol canm bu islerin pek usulüne dalma herkes kendi usulünu kendi yaratinca daha guzel oluyo bence ;))) ve tabiki de firsatin oldukca otur yanlarında iki tarafi kaynastirmak icn iyi bile olurr ;))

bende aynı şeyleri 1 yıl önce yaşamıştım insan ister istemez stres oluyo heyecanlı oluyo :) bizde ilk önce yemeğemi çağırsak diye düşündük ama dediğin gibi biraz fazla samimi oluyo çayın yanına bişeyler hazırlaman yeterli. zaten senin oturman için pek bi vaktin olmuyo hizmet etmekten kahveydi çaydı getir götür işleriydi derken :) ama geri kalan zamanında yanlarında otur sende bu mutlu anı kaçırma bence

ahh ah yanlarında oturmakkkk, babam bi yandan annem bi yandan utan kızım utan:17:, bu da işin cilvesi sanırım:34: bu yüzden zaten derli toplu bi elbisede gıymek ıstıyorum zaten utangac olucam bı de elbıseden falso vermıyım daha çok utanmıyım dıyorum:)

Tanismada bence kesinlikle yemege cagirin ve iki cekirdek aile olsn baska da kimse olmasinn.. samimi ortam olsn zaten bence olmali daa.. yemek olmasa konuscak bi sey bulamazlar belki sorun olur aksine o samimihava daha rahat gecirmeni saglar. Ben de bikac aydir ayni telaslari atlattm ve istenmemden once tanismaya gelmislerdi. Yemekte klasik corba et sebze yemegi ve pilav vardi arti sofrada ikram olarak borek sarma salata vardii ;) cayi da kuruyemisle ikram ettik ardindan meyve de yendi hatta.. uzaktan geldigi icin misafirlerimiz iyice bi doyurduk :))) rahat ol canm bu islerin pek usulüne dalma herkes kendi usulünu kendi yaratinca daha guzel oluyo bence ;))) ve tabiki de firsatin oldukca otur yanlarında iki tarafi kaynastirmak icn iyi bile olurr ;))

bende sadece ıkı aıle olsun ıstıyorum ama akrabalar malum yok ben dayı karısıyım benı nıe cagırmadı dıgerı yok ben teyzesıyım benı nıye çagırmadı dayı teyze hala da tek degılkı 3 er 5 er maşallah:)
bende oyle dusunuyorum tanısmaya yemek servısı yaparız ıstemede bu kadar zıyafet olmaz daha uygunu böylesıne karar verdım sonunda umarım muvaffak oluruz kızlar hepımız:18:

Bence şehir dışından geliyorlarsa yemeğe çağırın. Onlar sadece küçük kendi aileleri olarak gelsinler. Siz de dede babaanne gibi bir aile büyüğü varsa o da olsun muhakkak. Onlar ortamı yumuşatıp senden taraf olabilirler.

bende sadece ıkı aıle olsun ıstıyorum ama akrabalar malum yok ben dayı karısıyım benı nıe cagırmadı dıgerı yok ben teyzesıyım benı nıye çagırmadı dayı teyze hala da tek degılkı 3 er 5 er maşallah:)
bende oyle dusunuyorum tanısmaya yemek servısı yaparız ıstemede bu kadar zıyafet olmaz daha uygunu böylesıne karar verdım sonunda umarım muvaffak oluruz kızlar hepımız:18:

Olursun canm merak etmee.. ben alnimin akiyla atlattm cok sukur benm su anki telasim nisann :))

Tabi kiz istemede biz de cay yanina bi seylerhazirladik yemek isine ggirmedik ;) ama hala teyze dayi isine hiicc girme bence ozellikle de tanisma sadece cekirdek oaile olmali bencee.. istemede belki olabilir ama tanisma bence size ozel olmalii ;))

Tam hayalimdeki tanışma ortamını anlatmışsın :D tecrübe konuşuyo tabisi :9:

Belki tanışma olmuştur bile ama yazmadan geçmek istemedim. Biz çayın yanına pasta börek ikram etmiştik. Bende yanlarında oturmuştum ama bi arkadaşında dediği gibi hizmet etmekten oturmaya pek fırsat olmamıştı. Çekirdek aile değildik halam, teyzem, amcam ve nişanlımında amcası ile yengesi de gelmişti. Aslında bi taraftan bu iyi oldu. Babam pek gönüllü olmadığı için fazla konuşmamış suratı asık oturmuştu. Kalabalık olduğunda en azından illa ki biri ortaya laf atıp konu açıyor.
Başlarda pek samimi bi ortam oluşmadı. Ama daha sonra erkekler sigara içmek için balkona çıktılar. Bi daha da odaya gelmediler. İşte o zmn rahatladım. Çünkü kadınlar kendi arasında erkekler kendi arasında muhabbeti ilerletmişti. Hayalimdeki tanışmaya kavuşmuştum çok şükür:16:

Belki tanışma olmuştur bile ama yazmadan geçmek istemedim. Biz çayın yanına pasta börek ikram etmiştik. Bende yanlarında oturmuştum ama bi arkadaşında dediği gibi hizmet etmekten oturmaya pek fırsat olmamıştı. Çekirdek aile değildik halam, teyzem, amcam ve nişanlımında amcası ile yengesi de gelmişti. Aslında bi taraftan bu iyi oldu. Babam pek gönüllü olmadığı için fazla konuşmamış suratı asık oturmuştu. Kalabalık olduğunda en azından illa ki biri ortaya laf atıp konu açıyor.
Başlarda pek samimi bi ortam oluşmadı. Ama daha sonra erkekler sigara içmek için balkona çıktılar. Bi daha da odaya gelmediler. İşte o zmn rahatladım. Çünkü kadınlar kendi arasında erkekler kendi arasında muhabbeti ilerletmişti. Hayalimdeki tanışmaya kavuşmuştum çok şükür:16:

hayır canım henüz tanışma daha olmadı haftaya olacak inşallah hayırlısıyla:)tanısmada sadece kadınların gelmesı uygun goruldu zaten sanırım bu durumda daha rahat bı ortam zaten olacak senın anlattgına bakılırsa:)umarım bende bıran once atlatırım bi atlatıyım da sonuclardan haber verıcem zaten:)):34:

Tatlım biz de 2 yıldır beraberdik geçtiğimiz ağustos'ta tanışmaya geldiler. İlk görüşmede yemeğin biraz samimi kaçacağını düşündüğümüzden çayın yanına bişeyler hazırlayalım dedik. Böylece yemekte kimse kimseyi tanımıyorken gerginlik olmayacaktı. Çayın yanına zeytnyağlı sarma, sade poğaça, patatesli gül böreği ve havuçlu kek yaptık. Çok da güzel geçti. Zaten sen çay servisi falan derken sürekli otur kalk yapıcaksın dikkatin dağılıcak. İlk başlarda heyecanlı oluyor, arada suskunluklar oluyor ama sonradan atlatıyosunuz o kısmı :) Eğer sözü yakın zamanda düşünmüyorsanız konuyu hiç açmayın derim. Biz 2014 mayısta sözü yapacağımız için tek bişey bile demedik hem yanlış anlaşılmasın hem de onları sıkmayalım dedik. Siyah beyaz günlük bi elbise giymiştim. Saçlarım salıktı çok hafif makyajım vardı :) Onlar da gelirken çekirdek aile olarak geldiler küçük kutuda renkli çikolatalar getirmişlerdi çok beğenmiştim :)

gecenin sonunda yediklerimizi hazmetmek adına kahve içtik öyle sonlandırdık :)

Merhaba canım:)))) geçen sene bende aynı şeyleri yaşamıştım babama söyledikten sonra çaya gelmek istediler tanışmak için çayın yanına gerekeni yaptık sonra çerezdir meyvedir bu şekilde...Bak sana benden bi tavsiye baban ister istemez gergin olur sizin sıcak esprili bi dostunuz akrabanız varsa onu da çağır ya da karşı taraf bu şekilde birileriyle gelsin çünkü aileler gergin oluyor muhabbeti onlar kuruyo açıldıkça açılır muhabbet :)) biz bu şekilde tanıştırdık sonra isteme oldu bide sen çay servis anca oturuyosun zaten canım :))))))))) biraz uzun olmuş k.bakmayın:)))))

Merhaba canım:)))) geçen sene bende aynı şeyleri yaşamıştım babama söyledikten sonra çaya gelmek istediler tanışmak için çayın yanına gerekeni yaptık sonra çerezdir meyvedir bu şekilde...Bak sana benden bi tavsiye baban ister istemez gergin olur sizin sıcak esprili bi dostunuz akrabanız varsa onu da çağır ya da karşı taraf bu şekilde birileriyle gelsin çünkü aileler gergin oluyor muhabbeti onlar kuruyo açıldıkça açılır muhabbet :)) biz bu şekilde tanıştırdık sonra isteme oldu bide sen çay servis anca oturuyosun zaten canım :))))))))) biraz uzun olmuş k.bakmayın:)))))

arkadaşlar herkese çokk teşekür ederım..elacım yazını yenı okudum ve geciktim cevap için..kusuruma bakma lutfen..tanışmayı atlattık hatta öyleki iadei ziyarete bile gittik:1::nazar:
şimdi kısmetse isteme söz nişan birarada yapıcam zaman ayarlıyoruz:46:

Back