• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kız isteme için elbise,, sizce?

9 ve 13'ü çok beğendim, denemediğiniz elbise kalmamış çok heyecanlıdır değil mi :1:

13, 14 iyi bence cok abartıp karşınızdakilere deli divaneyim mesajı vermeye gerek yok.

8 ve 13 bencede
aslında beyaz elbise var sanırım 4 numaraydı o da hoş ama tenin açık olduğu için iyice solgun durursun gibi geldi

8 veya 13 un koyu rengı olabılır.. bence koyu renk daha guzel gıder...

ben de herkes gibi 8 ve 13ü çok beğendim. bu iki elbisenin nereden olduğunu söylersen çok sevinirim. benim de ihtiyacım olacak da :)))

Ben 14 diyorum. Çok acık renkler olmasın biraz daha agır ol bence kız isteme sonuçta ben etek gömlek takım giymiştim istemede ama sonra biz oturmaya giderken onlara renkli elbise tercih ettim. Üst dekoltesi ve minisi olmasın benim eteğim siyah ve miniydi hiç rahat oturamamıştım masanın altına sakladım bacaklarımı ne olur ne olmaz ayıp olmasın diye :D Mutluluklar diliyoruuuum :D

Bir sürü model denedim sonunda hiçbirisini seçmedim, seçimim bu nar çiçeği elbise oldu :)

$fr_398_size880.jpg $fr_399_size880.jpg

Benim arkadaşımı ay sonunda istemeye gelcekler o da 8 numaralı elbiseyi aldı cok şık duruyo abartısı da yok :32: nar çiçeği acmıs senı zaten onemlı olan senın ıcıne sınen olması mutluluklar dılıyorum :16:

5 ve 13 bence. 8 demişler ama sırtı o gün için uygun değil. 5 için de siyah çorapsız diyorum. ama 13 çok uygun.

Keşke mavi tulumda karar kılsaymışsınız içlerinden vücudunuzu en güzel göstereni oydu çünkü...

Ben 2ye bayılmıştım.vallahi çok hoş duruyodu.keşke onu seçseydin..Nar çiçeğinin boyu biraz uzun olmuş sanki:26:

Back