- Konu Sahibi GuerillaTanya
selam kizlar ya basliktan da anlasilacagi gibi cok tuhaf bir durum icerisindeyim.
ben almanyada yasiyorum sevgilim ise istanbulda. evlendikten sonra istanbula yerlsecegim.
simdi sorun su: erkek tarafi kiz evine gelmeli tabiki ama bizde bu durum mümkün degil. cunku hemsehri degiliz, ayni cevreden degiliz ve bizim istanbulda hic bir tanidigmiz yok![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Yani tanismak icin biz onlara gidebiliriz, baska bir alternatif göremiyorum da.
Tanisiktan sonra da yüzük takilir diye düsündük biz kendi aramizda. CÜnkü almanyadan her firsatta kalkip gidemeyiz oraya.
Planimizda 5 gün gitmek var ( calisiyoruz malum)
Simdi onlarin evinde tanisildi edildi diyelim ee isteme olayi olmak zorunda mi? yani ben erkek evinde allahin emri diye istenilmek istemiyorum acikcasi.
Sadece gencler kendi aralarinda karar vermisler ne dusunuyorsunuz...tarzi bi muhabbeten sonra yüzükler takilamaz mi?
Bu durumla karsilasanlar oldu mu hic?
ben almanyada yasiyorum sevgilim ise istanbulda. evlendikten sonra istanbula yerlsecegim.
simdi sorun su: erkek tarafi kiz evine gelmeli tabiki ama bizde bu durum mümkün degil. cunku hemsehri degiliz, ayni cevreden degiliz ve bizim istanbulda hic bir tanidigmiz yok
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Yani tanismak icin biz onlara gidebiliriz, baska bir alternatif göremiyorum da.
Tanisiktan sonra da yüzük takilir diye düsündük biz kendi aramizda. CÜnkü almanyadan her firsatta kalkip gidemeyiz oraya.
Planimizda 5 gün gitmek var ( calisiyoruz malum)
Simdi onlarin evinde tanisildi edildi diyelim ee isteme olayi olmak zorunda mi? yani ben erkek evinde allahin emri diye istenilmek istemiyorum acikcasi.
Sadece gencler kendi aralarinda karar vermisler ne dusunuyorsunuz...tarzi bi muhabbeten sonra yüzükler takilamaz mi?
Bu durumla karsilasanlar oldu mu hic?