Kız İsteme kız isteme anıları

keşke isteyenimiz bizi evimize gelip rahat rahat istese de bizde anlatsak şöyle ama yokk olmuyor işte...:çok üzgünüm:kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
leyladmn biz nişandan bi kaç hafta önce aileleri tanıştırdık bir kaç kez ev oturmasına gidildi gelindi
geçen sene ocak ayında da hem beni isteme hemde nişanımızı yaptık
o günki hazırlıklar tabi koşturmaca sabah kuaföre gidildi hazırlanıldı fotoğrafçıya gidildi oradan beni eve bırakmıştı eşim gitti kendi ailesini akrabalarını toparladı getirdi.
evde oldu bizim nişanımız elli kişiden daha kalabalıktı sanıyorum eşimin amcaları dayıları halaları vardı benim anneanne babaanne dedeler dayılarım teyzelerim ve halalarım vardı
genelde aile içinde yapıldığında en yakın akrabalar davet edilir ama yeriniz müsaitse istediğin herkesi çağırabilirsin.
kayınpederim beni dedemden iki kez istemiş ama ben mutfakta olduğumdan hiç birini duyamadım maalesef alkış kıyamet olduğunda anladım ki istemişler :)
yüzüklerimizi yine dedem taktı kurdelamızıda dedem kesti
eğlenceli ve heyecanlı geçti.

Ben de kahveleri dağıtırken tuzlu kahveyı eşime denk getiricem diye akla karayı seçmiştım resmen sırtımdan ter boşanmıştı o an tabı zavallı eşım herşeyden habersızdi sengözlerimebaksanab veeeeeeeeee zafer benım olmuş haın planımı gerçekleştırmıştım kapıya da gözcu koydum dağıttıktan sonra kahveyı yudumlayınca halini görmek için delikafadulden içinde ıkı cay kaşığı tuz vardı pufkurmamak ıcın kendını zor tutmuş kıpkırmızı olmuştu eeee kolaymı oyle bızden kız almak :teselli: e halıyle ıcmesı lazım adetten kara kara duşunmuş ben bunu nasıl içerım dıye beklemış soğusun dıye ve sonrada hoooppp fondip gerisini artık siz tahmin edin :sm_cool:

sözlüme tuzlu kahve yaptım gıkını çıkarmadan içmişti canım benim:1rolleyes:
eğer içmezse evlilikteki zorluklara katlanamayacağı anlamına geliyormuşş diye duymuştum

Ya benim ki biz de haremlik selamlık var kadınlar bi dairede erkekler bi dairede teyzemin eşi ayyaşın teki gelenler sofi hoca eşimin eniştesi mide kanaması geçirdi kuzenim soruyor ayyaş babası varya kim hastalandı babam mı? diye yok dediler. ohhh iyi dedi tam komedidi yaaa.Gülermisin ağlar mısın yüzükler takılınca onlar tekbir getirir bizimkiler alkış tutuyor ayy ne zordu benim için... Ha bide süt kardeşim geldi kulağımın dibin de müjdee kız verildi diye bağırdı sanki mal satıyoo.beni görmüyor:))

9 ay önce evlendim. isteme sırasında sadece aile büyükleri vardı çok kalabalık olsun istemedik. kahve ikramında çok heyecanlanmıştım. yaklaşık 4 yıldır tanıyordum halbuki eşimi ve ailesini, ama yinede o an farklı bir stresmiş :) çok duygulanmıştım o gün. en son tuzlu kahveyi eşime verdim. içerken gizlice kız kardeşime fotoğrafını çektirmiştim :) sesini bile çıkarmamıştı ya nasıl içti o tuzlu kahveyi aşkım benimmm

ayy ne güzel anılar var ama tuzlu kahve yazık yaa nasıl içiyorlar :bbo:

ßende nişanlıma isteme günü kahve verdim tabi tuzlu oldugunu bilmiyordu tam 2 şeker kaşıgı tuz koymustum :lepi:
Zavallım o kalabalıkta sonuna kadar içti hiç sesi çıkmadı kaydirigubbakcemile3

Benim isteme günü çok komikti,çünkü elektrikler kesildi onlar gelmeden yarım saat önce 3 saat gelmedi bir de acaip bir fırtına kopuyordu dışarıda,yani beni bir ışıldak eşliğinde istediler,karanlıkta istendim çok komikti,mum ışığında kahve yaptık,tuzlu kahvenin içine extradan biber bile koymuş benim manyak kankam,ve işanlımın o kahveyi yudumlarken ki halinin fotoları bile var ehhhehehhe:)))acaip bi anı oldu bizim için..kaydirigubbakcemile3,nişanımda da acaip bi yağmur vardı,düğünüm mayıs ta umarım bu sefer de aynı şeye maruz kalmam...

Son düzenleme:
bir anda anilarim canlandi , esim annesi ve babasi beni istemeye istanbulda usaga gelmislerdi , o aksam kayinvalidem ve kayinpederim beni ust katta dedemlerden isterken , ben esim babam ve kuzenim , teyzem kahveleri hazirlarken , okey oynuyorduk alt katta terasda :))) sonuç : dort yildir evliyim .. neyse siz genede beni ornek almayin :)

beni istemeye gelmedikleri için anım manım yak benimmmm:mymeka: kader değil kaderimi çizenler utansın

nişanlımın ailesi beni istemeye geldiklerinde elektrikler kesilmişti.mumlar yaktık romantik bir ortamdı yani.biraz beklediler elektriğin geleceği yoktu.mum ışığında istedi kayınvalidem ve söz yüzüklerimizi taktı.ben kahveyi mum ışığında yaptım ve ikram etti.6 ay oldu nişanlıyız inşallah bu yaz düğünümüz olcak..

ay ne heyecanlı bigündü kalbim yerinden çıkıcaktı nerdeyse bizim istenme çok komik oldu ya heranı kameraya çektik,herkese kahveleri dağıttım en son eşime yapıcaz eşim o arada balkona atmış kendini cigara molası veriyodu,eşimin amcası dediki yaptın mı yeğenimin kahvesini bende yapıcam amca şimdi bol şekerli kahve dedim oda yok dedi tuzlu yap iyi dedim arkim yaptı kahveyi basmış tuz karabiber:))neyse getirdim verdim kahveyi kapıdan bakıyorum arkimde kameraya çekiyo o surat ifadesini görmeniz lazım dı yerlere yatmamak için zor tuttum kendimi amcasının zoruyla yazık fincanı bitirdi sonra bi baktım yanıma geldi aşkım lavabo nerde diyo çıkardı adamcağız ama olsun içtiya :)))çok güzel anlar isteme,söz nişan dilerim ki her genç kıs yaşasın bu duyguları

benim de 3 hafta önce oldu isteme olayı, heycandan dizlerim titriyordu. işten eve geldim hemen koştura koştura kuaföre gittim. kardeşim giyeceğim ayakkabıları evine götürmüş, 2 saat başka ayakkabı aradım. kuaförden geldiğimde bi baktım bizimkileri erkenden gelmişler. millet gelmiş ben daha hazırlancam. hemen makyajımı yaptım. kahvemi kızlar yapmışlardı. dediler ki tuz koyalım. olmaz dedim. benim sevgisini kanıtlamasına ihtiyacım yok. biliyorum beni sevdiğini :) kahveleri verirken herkes aynı espiri yaptı. hangisi tuzlu? :) ondan yoktu sonr açayı verirken aradılar. hangi çayda tuz var-tatlicadiarzu- onlarda da yoktu.sonra da babam vercek diye düşünürken, ben düşüneyim kararımı bildiririm daha sonra dedi. herkes dumur tabi:) yazık nişanlım çok bozulmuştu. adetmiş meğersem. hemen aldık demesinler diye gönülsüz olmak gerekiyormuş

ben kahve yapmadım ya şimdi hatırlıorum tek tek ogun heyecandan unuttum herseyi :)) gerçi biz tanışmaya gelinmişti biz içerde otururken istemişler bize gelin ellerini öpün dediler bizde yaptık yüzük taktılar tatlı fln derken kahve kaynadı ya kimsede yapalım demedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…