Kız ismi

Merhabalar kızıma masal ada ismini katmayı düşünüyorum eşimin çok hoşuna gidiyor ben erva istiyorum ama o masal ada istiyor. Sizce masal ada nasıl ?
Erva ne demek ? Oğlumun okulunda 3 kızdan 1 i Erva sonra mila ada zaten meşhur. Zeynep ada Asel ada .. masal güzel ama.

Erva ne demek ? Oğlumun okulunda 3 kızdan 1 i Erva sonra mila ada zaten meşhur. Zeynep ada Asel ada .. masal güzel ama.
Erva'nın anlamı ise yiğit ve cesur kimse; susuz kalanlara su veren güzel kız, zarif, naif, çok güzel genç demektir. Anlamının bu olarak geçiyor. Bazı yerlerde de
Erva isminin anlamı güzel görünüm, hafiflik, dolgunluk anlamlarına gelmektedir. Aynı zamanda Erva, Nebimiz olan Muhammed Aleyhisselam'ın halasının kızının ve Hz. Osman'ın annesinin adıdır. Bu şekilde geçiyor ne kadar doğru bilemiyorum tabiki

Anlamlari buysa güzel ama çok var ya ne bileyim" Masal" mesela söylerken bile gulumsetiyor, böyle ılık ılık oluyor içim ama Erva ,olmuyor çok özür dilerim.

Bir oğlum var kızım da olursa adını İdil Nil koymak isterdim. Masal Ada da gayet güzel bi isim bence adıyla yaşasın

3 arkadaşımın kızı ada. 2 sının masal. Zümra var 2 adet. Duru, asya, asel. Bu ısımler okadsr cok ki şuan. Yanı belkı baska dusunursunuz adıyla yaşasın guzel kızınız ınşallah.

3 arkadaşımın kızı ada. 2 sının masal. Zümra var 2 adet. Duru, asya, asel. Bu ısımler okadsr cok ki şuan. Yanı belkı baska dusunursunuz adıyla yaşasın guzel kızınız ınşallah.
Hepsi adıyla yaşasın Allah razı olsun sizlerden de fikir alabilirim isim konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…