• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli Beta HCG baktırmalı mıyım?

areseyna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
142
92
28
Pazartesi beta verdim 23.42 çıktı dün verdim 90.34 ile yükselişi gördük çok şükür. İkisini de özelde verdim bundan sonra sağlık ocağında takip ettirmek istiyorum. Yarın kan verecektim aslında ama yarın verdiğim kan haftasonu araya girdiği için pazartesi anca çıkacak bana da bunu beklemek manasız geldi. Yarın vermeyip direkt pazartesi mi versem diye düşünüyorum en azından salı öğrenirim sonucu. Sürekli beta takip etmek de çok stresli bir yandan ben çok erken yakaladım çünkü 🥹 Sizce?

Gerek yok sabret pazartesiye kadar daha iyi yükselme olur, pazartesi aile hekiminden devam edersin, zaten farklı yerlerde baktırmak çok doğru bilgi de vermiyor, aile hekiminden devam edersin, sağlıkla gelişir inşallah

Gerek yok sabret pazartesiye kadar daha iyi yükselme olur, pazartesi aile hekiminden devam edersin, zaten farklı yerlerde baktırmak çok doğru bilgi de vermiyor, aile hekiminden devam edersin, sağlıkla gelişir inşallah
Ay tamam öyle yapayım o zaman. Çok teşekkür ederim, inşallah 🙏🏻🥹

Pazartesi beta verdim 23.42 çıktı dün verdim 90.34 ile yükselişi gördük çok şükür. İkisini de özelde verdim bundan sonra sağlık ocağında takip ettirmek istiyorum. Yarın kan verecektim aslında ama yarın verdiğim kan haftasonu araya girdiği için pazartesi anca çıkacak bana da bunu beklemek manasız geldi. Yarın vermeyip direkt pazartesi mi versem diye düşünüyorum en azından salı öğrenirim sonucu. Sürekli beta takip etmek de çok stresli bir yandan ben çok erken yakaladım çünkü 🥹 Sizce?
23 çıktığında adetine kaç gün vardı 90 çıktığında adetine kaç gün vardı net söyleyebilir misin? Benimde 90 çıktı ama normal mi bilemiyorum senin 90 çıktığında kaç gün vardı regline ya da kaç gün geçmişti?

Sürekli baktırmayın güzel düşünün günü gecsın söyle bırkac gun kan verırsınız

23 çıktığında adetine kaç gün vardı 90 çıktığında adetine kaç gün vardı net söyleyebilir misin? Benimde 90 çıktı ama normal mi bilemiyorum senin 90 çıktığında kaç gün vardı regline ya da kaç gün geçmişti?
Ben 30-35 günde bir regl olduğum için net bir tarih söyleyemiyorum fakat 23 çıktığında ya reglmin ilk günüydü ya da reglime 5 gün vardı. 90 çıktığında da ya 3. Günümdü ya da 2 gün vardı. Ben yeni döllendiğinde yakalamışım sanırım ve kaç çıktığı değil artış önemliymiş. Eğer ilk sonucunuz 90 ise 2 gün sonra tekrar kan vererek artışa bakın. İnşallah sağlıklı artış görürsünüz

Sürekli baktırmayın güzel düşünün günü gecsın söyle bırkac gun kan verırsınız
Evet ya yükselecek mi edecek mi diye düne kadar 2 günde o kadar çok düşündüm kafaya taktım ki. Şimdi o yüzden birkaç gün beklemek en doğrusu gibi geliyor bana da. İnşallah güzel sonuç alırım 🥹

Back
X