Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de onu diyecektim ilayda olacakmış da yarım kalmış gibi shjdkdİlayda nın yarım kalmış hali gibi dıruyor bence
Evet bana da cok sade ve güzel geldi anlamı da cok guzel Türkçe bir isim ülkenin en güzeli demekmis tdk dan da baktikÇok güzel bi isim bayıldım
Evet ben de beğendim ve bu ara cok populer bir isimmis etrafımda yok ama benim.Bence çok tatlı ben de şu an isim bulma aşamasındayım inceleyip sık sık okuyorum akran zorbalığına maruz kalmasın çocuklar
Cogu kişi dedi bun ilayda ya benziyor diye ama benim anlamı çok hoşuma gittiBence kulağa havalı geliyor eski isim gibi değil yeni isim gibi değil ama ilayda yazacakken nufus memuru ilay yazıp bırakmıs gibi de.
Bence enerjisi yüksek bi isim gibi
Evet simdi baktım anlamı çok güzelmiş. Bence sizin ve eşinizin içine sinmiş. Baskalarına söz düşmez kafanızı karıstırmayın gayet güzel bir isim. Adıyla yaşasın insallah :)Cogu kişi dedi bun ilayda ya benziyor diye ama benim anlamı çok hoşuma gitti
Cok tesekkur ederim amin insallahEvet simdi baktım anlamı çok güzelmiş. Bence sizin ve eşinizin içine sinmiş. Baskalarına söz düşmez kafanızı karıstırmayın gayet güzel bir isim. Adıyla yaşasın insallah :)
Hanimlar merhaba İlay ismi sizce nasil? cok mu çocuksu? Yani ilerde tuhaf durur mu? Aslinda eski bir isim ama yeni nesil isimleri gibi mi duruyor? Merak ediyorum nasil biri canlanıyor ilay diyince gozunuzde simdiden teşekkürler :)
Hee yok artık sendeİlay bana erkek ismi gibi geldi nedense.