Kız ismi💕

blossom-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
6.332
14.077
Kızlar Merhaba,

Nasipse bir kızım olacak surda doguma sayılı zaman kaldi ama biz hala isim bulamadik😞

Cok klasik olmayan ama yeni çıkıpta cok sacma olmayan bi isim istiyoruz. Ama maalesef bulamiyoruz. Onerilerinize açığız ❤️

lavin olabilir :) birde benim arkadaşım doğum yaptı kızının adını dünya koydu.. dünyam diye seviyor :KK36:

Teşekkür ederim kizlar cevaplariniz icin ama hani insanin heh kesin bu olmali demesi gerekiyor ya o duyguyu yasayamiyorum 😞 neden boyle oldu bilmiyorum oğlumda saniyesinde karar vermistik sevgiliyken, sonrasinda da erkek olunca hic dusunmeden koymustuk.. o heh bu olsun duygusunu yasayamiyorum 😞

Kızlar Merhaba,

Nasipse bir kızım olacak surda doguma sayılı zaman kaldi ama biz hala isim bulamadik😞

Cok klasik olmayan ama yeni çıkıpta cok sacma olmayan bi isim istiyoruz. Ama maalesef bulamiyoruz. Onerilerinize açığız ❤
Bnde aynen aynen aynen ayni seyleri yasiyrm,oglumda şıp diye koymustum kizima hıh bu cok guzel diyemiyorum desemde en yakinlarimda hep guzeller maalesef, ama yinede suan icin en onde giden beyza :KK200:

Kızlar Merhaba,

Cok klasik olmayan ama yeni çıkıpta cok sacma olmayan bi isim istiyoruz. Ama maalesef bulamiyoruz. Onerilerinize açığız ❤

Oğlunuzun ismi nedir ona göre birşeyler önerebiliriz az çok fikir verir

X