- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lavin olabilir :) birde benim arkadaşım doğum yaptı kızının adını dünya koydu.. dünyam diye seviyor
Aylin de guzel
Elisa ismi çok güzel cennet kapısında bekleyen melek anlamına geliyorKızlar Merhaba,
Nasipse bir kızım olacak surda doguma sayılı zaman kaldi ama biz hala isim bulamadik
Cok klasik olmayan ama yeni çıkıpta cok sacma olmayan bi isim istiyoruz. Ama maalesef bulamiyoruz. Onerilerinize açığız
Bnde aynen aynen aynen ayni seyleri yasiyrm,oglumda şıp diye koymustum kizima hıh bu cok guzel diyemiyorum desemde en yakinlarimda hep guzeller maalesef, ama yinede suan icin en onde giden beyzaKızlar Merhaba,
Nasipse bir kızım olacak surda doguma sayılı zaman kaldi ama biz hala isim bulamadik
Cok klasik olmayan ama yeni çıkıpta cok sacma olmayan bi isim istiyoruz. Ama maalesef bulamiyoruz. Onerilerinize açığız ❤
Kızlar Merhaba,
Cok klasik olmayan ama yeni çıkıpta cok sacma olmayan bi isim istiyoruz. Ama maalesef bulamiyoruz. Onerilerinize açığız ❤
ArasOğlunuzun ismi nedir ona göre birşeyler önerebiliriz az çok fikir verir
Ogrenclerden yola ckyorum
Eliflerimiz hep tatli uslu kizlar zeki olnlari da var
Miray
Mina
Mirac
İkra
Benim begendklerim..ilk aklma gelnler..
Hüma yi anlam olarak cok seviyorum ama soylenisi hosuma gitmiyor