Biz henüz gebe değilim ama karar verdik.
Kızımız olursa ismi: Zeynep İkra
Oğlumuz olursa ismi: Ömer Adil
Nasip olursa bi gün bu isimleri koyucaz yavrularımıza
Karahan güzel değişik.Ama maya ile çok dalga geçerler çevremde özellikle de babamErkek: Karahan
Kız: Maya
Bunlarda bizim nasip olursa düşündüklerimiz
Ben oğlum olursa umut eren koymayı düşünüyorum kız olursa amine sima elif inci deniz bunlardan biriniMerhaba güzel bebek isimlerine internetten ulaşmak pek zor hep aynı destan gibi saçma sapan listeler çıkıyor
biz eşimle kendimizce kız ve erkek olarak üç beş bişey belirledik ama hala aklıma gelmeyen güzel isimler olduğuna eminim sizden de öneri istiyorum hem de arayan herkese fikir olsun:) bizim bulduklarımız ;
kız: Beren , Berre , Nisan(nisanda evlendik) , Hira , Minel , Deniz ,Asel , Bade
erkek: Poyraz , Deniz , Ayaz , Ege , Efe
İnşallah Rabbim dileğinizi gerçekleştirsin :)Arda istiyorum bana bu ismi koymak nasip olsun
Bende kızımın adını Almina koydumkızım olucak ismini Almila koyacagim oglum olsaydi Alp dusunuyordum.
bazen soylediğim kişiler güzelmiş ama söylemesi zor diyor bilmiyorum cocugun normal hayatında ismini kullanması zor olurmu :)Bende kızımın adını Almina koydum
Benim oğlumun adıı umut keremHamile değilim henüz fakat birgün oğlumuz olursa kesinlikle Kerem olacaksevdiğimiz ısimleri yazacağım.
Erkek; Kerem, Umut, Poyraz, Yekta, Siraç, Kayra
Kız; Hifa, İpek, Duru, Hafsa, Elif, Ravza
Almila ya bana da zor dediler bende almina koydum aynı anlamı sadece kızıl farklıbazen soylediğim kişiler güzelmiş ama söylemesi zor diyor bilmiyorum cocugun normal hayatında ismini kullanması zor olurmu :)