- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 31
aman ona buna bakacak olursak her isme bir kulp takıyolar zorlanan sadece mila der napalım :)Almila ya bana da zor dediler bende almina koydum aynı anlamı sadece kızıl farklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman ona buna bakacak olursak her isme bir kulp takıyolar zorlanan sadece mila der napalım :)Almila ya bana da zor dediler bende almina koydum aynı anlamı sadece kızıl farklı
Yaa gerçekten mi Allah bağışlasın yavrunuzu, bizde Umut Kerem koymayı düşünüyoruz birgün oğlumuz olursaBenim oğlumun adıı umut kerem
teşekkürler :) Rabbim size de sağlıcakla doğum yapmayı nasip etsinEsim sevgiliyken oglumuzun adi sancar kizimizin almila olsun istiyorum demisti
Suan 18+4 gunluk hamileyim bende erkek olursa sancar emir kiz olursa almila asel olsun dedim ve bugun oglum olacagini ogrendim sagsaglim dunyaya gelirde adiyla yasar insallah Size de fikir olur belki saglikla gelsin minik ♥
Almina ya bile zorlanan var haklısın iki isimli kızım diğeri de Ecem. Zorlanan Ecem desin dıorum bende laf yapanaaman ona buna bakacak olursak her isme bir kulp takıyolar zorlanan sadece mila der napalım :)
Eşimle 1 yıl önce karar verdik hala da aynı isimleri düşünüyoruzzeynep ve ömeri çok güzel bende beğeniyorum aslında:) Kız olursa Zeyneb'i düşünebilirim ama erkek olursa Ömer koyamam eltimin oğlu var.
Allah razı olsun inşallah gönlüne göre versin Rabbim canım güzel Bi isim bende severek koydum oğlumaYaa gerçekten mi Allah bağışlasın yavrunuzu, bizde Umut Kerem koymayı düşünüyoruz birgün oğlumuz olursa
Benim yegenimin ismi Aden insanlar bu ismi bile anlamıyor ve adem adel falan diye anlıyorAlmina ya bile zorlanan var haklısın iki isimli kızım diğeri de Ecem. Zorlanan Ecem desin dıorum bende laf yapana
Hersey zor gelıo insanlara nasılsa bosver :)Benim yegenimin ismi Aden insanlar bu ismi bile anlamıyor ve adem adel falan diye anlıyor
çok teşekkür ederim aminn İnşallah :)Kız. .Hira su
Nisa
Deniz
Hümeyra
Erkek. ...bilal efe
Miraç ege
Sağlıkla olsun cnm rabbim bir avazda kurtarsın inşallah
aa öyle mi süperr Eşiminde en çok üzerinde durduğu isim erkek olursa.Madem bir Poyraz anası bulmuşum sorayım karakteristik olarak nasıl bir çocuk? çünkü isim enerjisi gerçekten çok önemli bir faktör :)Ama oglumun adi poyraz:)
Ben oğlum olursa umut eren koymayı düşünüyorum kız olursa amine sima elif inci deniz bunlardan birini
ne güzel en iyisini yapmışsınız netleştirmiş olmak büyük yükten kurtulmak:) bide bunları yazmıştık daha yeni evliyken ama hala kafamı karıştırmak ister gibi gözüm yenilerinde:))Eşimle 1 yıl önce karar verdik hala da aynı isimleri düşünüyoruz
Yaa aden de çok güzelmiş. ama büyüklerin hepsi adem der bende uyuz olurum biliyorum of ! birde arden var onu da beğeniyorumBenim yegenimin ismi Aden insanlar bu ismi bile anlamıyor ve adem adel falan diye anlıyor
Okula yazdırdıklarındada cocugun ismini adem diye kaydetmişler erkek sanıp okul formaları erkek forması gelmiştiyaa aden deçok güzelmiş
Yaa aden de çok güzelmiş. ama büyüklerin hepsi adem der bende uyuz olurum biliyorum of ! birde arden var onu da beğeniyorum
Evet o yüzden elif su veya elif sude tercih edilebilirelifi de hep beğenmişimdir eskimeyen zarif isimlerden ama geçen ay eltim koydu hem Ömeri hem Elifi severdim tesadüf onun çocukları yani ailede var:) ha bir de Elif isminin tek başına çocuklara ağır geldiğini söylüyorlar çok kişiden duydum.
Yaa aslinda oglum akilli usludur. Ama cidden bazen poyrazligi tutuyor maalesef. Poyrazlar bir nebze deli oluyoaa öyle mi süperr Eşiminde en çok üzerinde durduğu isim erkek olursa.Madem bir Poyraz anası bulmuşum sorayım karakteristik olarak nasıl bir çocuk? çünkü isim enerjisi gerçekten çok önemli bir faktör :)
işte sinir bozucu bir durum ki aden hem kıza hem erkeğe gidebilecek bir isim. Bizim insanımız bir şeye dili dönmedi mi çabalamayıp kolay geleni söylerler hemen.Okula yazdırdıklarındada cocugun ismini adem diye kaydetmişler erkek sanıp okul formaları erkek forması gelmişti
Eşimde öyle söylüyor ama çok istiyorum bu ismi nasip olur da bir çocuğum olursa en azından ikinci isim olarak muhakkak koymayı düşünüyorum tabi kız olursa :))Karahan güzel değişik.Ama maya ile çok dalga geçerler çevremde özellikle de babam