Benim belirtilerimde seninkiler gibi ilki oğlandı hic bole degildi bu seferki kız dediler bu haftada bakalım hayirlisi saglikli olsunlardaKizim olacak insallah. Baslarda eksi simdiyse tatli cok canim istiyo. Soylenenin aksine karnim sivri. Gogus uclarim iyice koyu renk oldu. Cildim bozulmadi bir tane bile sivilcem yok. Ilk 5 ay surekli kustum. Haftayla mi cinsiyetle mi alakali bilmem bel agrim var:)
kızımda hep tarlı yedim nutellalar cicibe belergenelde tatlı yiyorsan erkek, eksi yiyorsan kız derler
benim kızım var 10 yaşında hiç bulantım olmadı unutuyordum hamile olduğumu .2. kez hamile kaldım ne bulantı .hiç istifra etmiyordum ama hep midem bulanıyordu .çok ağrılarım vardı.şimdigene hamileyim ne bulantı ne bişey unutuyorum gerçektenErkekle kız bulantısı farklı.
Kız bebek bulantısı anne tipi: ağzına tuzlu birşeyler zar zor götüren, her gün sabah akşam kusan, bulantı ilacıyla duran ,13-14. Haftalarda aniden kesilen
Erkek bebek bulantısı: genelde kusma olmaz, nahoş bir bulantı hissi olur. Ama birşeyler yiyebilir ilaçsız. Uzun sürer, gebelik sonuna kadar bulanan da olur..
Benim gördüğüm %80 böyle..
erkek bebek olup kusan da var ama biraz da yapısal ve bulantıya kişinin tepkisiyle ilgili.
“hamile olduğumu unutuyorum” diyenler genelde erkek bebek bekler.
Benim genellemelerim bunlar:)
Daha once dogum yapmis olan ya da cinsiyetini ogrenmis anneler. Kiz bebekte hangi belirtileri erkek bebekte hangi belirtileri yasadiniz?
Benim çin takvimim ve ekşi sevmem kız gösteriyor :)
Yüzük testim (son derece bilimsel) erkek diyor
Ayaklarımı hep ısıtmak istiyorum o da erkek belirtisiymiş
Gönlümden geçen hangisi bilmiyorum ikisi de ball
Daha once dogum yapmis olan ya da cinsiyetini ogrenmis anneler. Kiz bebekte hangi belirtileri erkek bebekte hangi belirtileri yasadiniz?
Benimde çok üşüyor, doktor kiz gibi dedi ama benim oglumada ilk once kiz gibi demislerdi dedi ozaman 13 haftaliktim.Benimde oğlumda ayaklarım çok üşümüştü. Hamile olduğumuda bilmiyordum. Üstümde tişört ayağımda kışlık çoraplarHayırlısı olsun inşallah
Benimde çok üşüyor, doktor kiz gibi dedi ama benim oglumada ilk once kiz gibi demislerdi dedi ozaman 13 haftaliktim.
selam ben 4 aylq hamileyim bir olum var kiz olmasni coxx istrem..kim qizda hansi hisleri kecrbse yazardi ?Daha once dogum yapmis olan ya da cinsiyetini ogrenmis anneler. Kiz bebekte hangi belirtileri erkek bebekte hangi belirtileri yasadiniz?
Salam qizlar .. Men azerbaycanda qatiliram..4 ayıik hamileyim ve ikinci hamilelyim yani 1 olum var ..şu an cook kiz istiyrem olsun inşAllah kiz olur..ve demek isdedym 3 ayinda ilk terpenişleri oldu ve en cok solda hisedyirum birde karnma bakarken sol taraf daha şişkin ve hündr gornr..acaba kizmi ..siz kizda neler yaşadiz?
İnşAllah canimm sizce baska ne belirtiler olur kizda?
Hııııım...benim bir tek karnimda kilanma oldu ..sivilce yuzumde az var..ama karnmn sol tarafi şiş..yani bilemyorum bazen belirtiler düz cikmayada bilir..Ama inşAllah kizim olur hayirlisiyla...kismet..teki salikli olsunKarın yuvarlak top gibiyse erkek,genişse ve kalcalardan kilo alındıysa kız derler. karnın sag tarafi şiş ise erkek sol tarafı şiş ise kız derler. Kıllanma olduysa erkek derler. Sivilce falan çok çıktıysa kız derler. Ben erkekteki bütün belirtileri yaşadım
Hııııım...benim bir tek karnimda kilanma oldu ..sivilce yuzumde az var..ama karnmn sol tarafi şiş..yani bilemyorum bazen belirtiler düz cikmayada bilir..Ama inşAllah kizim olur hayirlisiyla...kismet..teki salikli olsun