Kız / Erkek bebek belirtileri

Benim kızım var 5 ay her dakika kustum ve acaip nar ekşisi içtim limon veya ekşili dondurma yedim komada gibi yattım çok feciydi
Erkek bebeğe hamileler ise sadece bulantım var ama kusmadım diyorlar (arkadaşlarım)

Kizim olacak insallah. Baslarda eksi simdiyse tatli cok canim istiyo. Soylenenin aksine karnim sivri. Gogus uclarim iyice koyu renk oldu. Cildim bozulmadi bir tane bile sivilcem yok. Ilk 5 ay surekli kustum. Haftayla mi cinsiyetle mi alakali bilmem bel agrim var:)

Benim belirtilerimde seninkiler gibi ilki oğlandı hic bole degildi bu seferki kız dediler bu haftada bakalım hayirlisi saglikli olsunlarda

benim kızım var 10 yaşında hiç bulantım olmadı unutuyordum hamile olduğumu .2. kez hamile kaldım ne bulantı .hiç istifra etmiyordum ama hep midem bulanıyordu .çok ağrılarım vardı.şimdigene hamileyim ne bulantı ne bişey unutuyorum gerçekten

Daha once dogum yapmis olan ya da cinsiyetini ogrenmis anneler. Kiz bebekte hangi belirtileri erkek bebekte hangi belirtileri yasadiniz?

Ben eylülde hamile kaldım. Çok sıcak olmasına rağmen ayaklarım çok üşüyordu, belirtimidir bilmiyorum Oğlum oldu

Benim çin takvimim ve ekşi sevmem kız gösteriyor :)
Yüzük testim (son derece bilimsel ) erkek diyor
Ayaklarımı hep ısıtmak istiyorum o da erkek belirtisiymiş
Gönlümden geçen hangisi bilmiyorum ikisi de ball

Benimde oğlumda ayaklarım çok üşümüştü. Hamile olduğumuda bilmiyordum. Üstümde tişört ayağımda kışlık çoraplar Hayırlısı olsun inşallah

Daha once dogum yapmis olan ya da cinsiyetini ogrenmis anneler. Kiz bebekte hangi belirtileri erkek bebekte hangi belirtileri yasadiniz?

Kizimda eksi mandalina yedim, karnim yaygındı
Oglumda kornişon turşu , karnim top gibiydi, gogus ucu simsiyahtı

Şimdide tuzlu şeyler yiyorum, kornişon turşu canım cektiydi ilk zamanlar alan olmayinca yiyemedim.

Rabbim gonlundekini nasip etsin

Benimde oğlumda ayaklarım çok üşümüştü. Hamile olduğumuda bilmiyordum. Üstümde tişört ayağımda kışlık çoraplar Hayırlısı olsun inşallah
Benimde çok üşüyor, doktor kiz gibi dedi ama benim oglumada ilk once kiz gibi demislerdi dedi ozaman 13 haftaliktim.

Ateş basmaları
2,5 haftalikken bas donmesi mide bulantısı basladı
Nar eksisi ve diğer tum eksileri yedim bol bol
Ve tabiki 5 ay kusmak komada gibi yatmak sizinde bildiginiz gibi kızim oldu..

Herkesin yapısı farklı bence. Mesela kız bebekte mide bulantısı olur derler; ben hiç yaşamadım. Bir sürü belirti tam tersiydi. Sadece vücut şeklimden kız bebeğe benziyordum onun dışında hepsi farklıydı

selam ben 4 aylq hamileyim bir olum var kiz olmasni coxx istrem..kim qizda hansi hisleri kecrbse yazardi ?

Salam qizlar .. Men azerbaycanda qatiliram..4 ayıik hamileyim ve ikinci hamilelyim yani 1 olum var ..şu an cook kiz istiyrem olsun inşAllah kiz olur..ve demek isdedym 3 ayinda ilk terpenişleri oldu ve en cok solda hisedyirum birde karnma bakarken sol taraf daha şişkin ve hündr gornr..acaba kizmi ..siz kizda neler yaşadiz?

Cnm ilk3 ay ağzıma hiç tatlı süremedim mide bulantım çok olmadı mide yanmam oldu ultrason kağıdında kesem ilk sola yakındı burnum şişti sivilcelendim ilk zamanlar sonradanda güzellestim ama etli şeyler cnm cekiyodu köfte lahmacun fln oglum oldu cnm

Sol taraftaysa kız derler

İnşAllah canimm sizce baska ne belirtiler olur kizda?

Karın yuvarlak top gibiyse erkek,genişse ve kalcalardan kilo alındıysa kız derler. karnın sag tarafi şiş ise erkek sol tarafı şiş ise kız derler. Kıllanma olduysa erkek derler. Sivilce falan çok çıktıysa kız derler. Ben erkekteki bütün belirtileri yaşadım

Hııııım...benim bir tek karnimda kilanma oldu ..sivilce yuzumde az var..ama karnmn sol tarafi şiş..yani bilemyorum bazen belirtiler düz cikmayada bilir..Ama inşAllah kizim olur hayirlisiyla...kismet..teki salikli olsun

Hııııım...benim bir tek karnimda kilanma oldu ..sivilce yuzumde az var..ama karnmn sol tarafi şiş..yani bilemyorum bazen belirtiler düz cikmayada bilir..Ama inşAllah kizim olur hayirlisiyla...kismet..teki salikli olsun

Amin Allah gönlünüze göre versin inşallah. Ben de kız istiyodum oğlum olacak hayırlısı böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…