Dimi ye tatliyi dogur hakkiyi ye eksiyi dogur ayseyi derler ama internette bunun tam tersi yaziyorgenelde tatlı yiyorsan erkek, eksi yiyorsan kız derler
aslinda herkesde farkli geciyor hamilelik o yuzden erkek annesi olup eksi yiyende olabiliyor diye biliyorum saglikli olsunda bebisler cinsiyeti onemli degilDimi ye tatliyi dogur hakkiyi ye eksiyi dogur ayseyi derler ama internette bunun tam tersi yaziyor
kızımda aşırı tatlı isteğim olmuştu şimdi tatlıdan soğudum canım hiç bişey istemiyo ama cinsiyeti ne bilmiyorum. ama kızımdada şimdide kusmam yok o belirti aynı kese konumlarıda aynı
Ben hicbir sey istemiyorumHic degisik bisey yoktu.. ilk zamanlar asiri tatli istiyordum sonra bi eskiye gectim. Simdi limonla nutella yiyebilirim. Kizim olucak
TabikiBende cinsiyetini bilmiyorum ama asiri tatlidan sogudum tatli bisey dusnmek bile midemi bulandiriyor ki ben normalde tatliya cok dusgun biriyim.
ilk ağrı sağda hissettim kuzumIlk agri solda ya da sagda durumu var miydi
Benim arkadasimin da erkekti asiri kusma vardi. Degisiyor demek ki insandan insanaBen de annem hep kusmuş 3 kızsız,kardeşimde kusuyodu kızı oldu,ben de sadece uyku vardı bide göbek bölgem tüylendi erkek olduğunu tahmin arttım,kardeşim 2.hamileliğinde kusmadı erkek ti,