meraba neden şimdiye kadar cinsiyetiniz kesinleşmedi acabaBu teoriler herkeste tutmuyo maalesef benimde karnima bakanlar kiz diyo asiri cikolata duskunu olan ben hamilelikte gormek istemiyorum canim surekli eksi seyler yemek istiyo mide bulantilarim 19. Haftaya girmeme ragmen devam ediyo hic gecmediler ama doktor erkek gibi dedi kesinlesmesi icin ayrintili usg yi bekliyoruz bakalim
benim o hamile olduğunu unutan ve bebişimi 1 ay kız sandık sonra erkek olduğunu öğrendikErkekle kız bulantısı farklı.
Kız bebek bulantısı anne tipi: ağzına tuzlu birşeyler zar zor götüren, her gün sabah akşam kusan, bulantı ilacıyla duran ,13-14. Haftalarda aniden kesilen
Erkek bebek bulantısı: genelde kusma olmaz, nahoş bir bulantı hissi olur. Ama birşeyler yiyebilir ilaçsız. Uzun sürer, gebelik sonuna kadar bulanan da olur..
Benim gördüğüm %80 böyle..
erkek bebek olup kusan da var ama biraz da yapısal ve bulantıya kişinin tepkisiyle ilgili.
“hamile olduğumu unutuyorum” diyenler genelde erkek bebek bekler.
Benim genellemelerim bunlar:)
En garanti tahmin ayrintilida oluyo genelde canimmeraba neden şimdiye kadar cinsiyetiniz kesinleşmedi acaba
bana 3 doktor kız dedi en son 2 doktora gittim biri erkek dedi diğeride kız diyenlerden biriydi bu sefer oda erkek dedi ben şoook ayrıntılıda değişirmiki tekrar kız olma ihtimali varmıki
ya benim tamamen cahilliğim deneyimsizliğimle ilgili çok büyük hayal kırıklığı yaşadım doktorların yüzündenEn garanti tahmin ayrintilida oluyo genelde canim
20. Haftadan den once yapilan tahminlerde yanilma payi daha yuksek oluyomus canim benimde ilk gebeligim bakalim ayrintilida da erkek denicek mi gorucez annemin kuzenine 4 aylikken erkek dendi sonra kizi oldu gecenlerde esimin arkadasinin bebegi oldu hep kiz demisler dogumda erkek oldugu anlasildi aslinda dogana kadar hic bir sey kesin degil benceya benim tamamen cahilliğim deneyimsizliğimle ilgili çok büyük hayal kırıklığı yaşadım doktorların yüzünden
bilseydim böyle olacağını ayrıntılıya kadar sormazdım bile
ay gerçekten kafam iyice karıştı kız20. Haftadan den once yapilan tahminlerde yanilma payi daha yuksek oluyomus canim benimde ilk gebeligim bakalim ayrintilida da erkek denicek mi gorucez annemin kuzenine 4 aylikken erkek dendi sonra kizi oldu gecenlerde esimin arkadasinin bebegi oldu hep kiz demisler dogumda erkek oldugu anlasildi aslinda dogana kadar hic bir sey kesin degil bence
Benimde belirtilerim kiz ama 2 kere erkek dendi emin olunmasa da bakalim hayirlisi saglikli olsunlarda en onemlisi oay gerçekten kafam iyice karıştı kız
ayrıntılım 14 ekimde vakitte geçmez şimdi
neyse ben kendimi çok kaptırmıyım erkek diye seviyim yavrumu
çünkü benimde tüm belirtilerim erkek çıkıyodu
ama yaptıgım hurafelerde hep kız çıkıyodu
göstermezmi elime verdi resminiBenimde belirtilerim kiz ama 2 kere erkek dendi emin olunmasa da bakalim hayirlisi saglikli olsunlarda en onemlisi osen usg de erkek dendiginde pipi gordun mu doktor gosterdi mi ?
Ben henuz pipi gormedigim icin sanirim inanmak istemiyorumgöstermezmi elime verdi resmini
sonra başka doktora daha gittim oda kız demişti bu sefer oda erkek dedi
yanılma ihtimalleri 0 gibi artık
Kacinci haftanda kiz dendi sonra kacinci haftanda erkege cevrildi canim ?göstermezmi elime verdi resmini
sonra başka doktora daha gittim oda kız demişti bu sefer oda erkek dedi
yanılma ihtimalleri 0 gibi artık
ay biz baya net gördük benim şaşırdığım 3 doktorda körmüydü neden kız dedilerBen henuz pipi gormedigim icin sanirim inanmak istemiyorum
12 de kıza benziyoKacinci haftanda kiz dendi sonra kacinci haftanda erkege cevrildi canim ?
Kiz gibi naif olcak galibaay biz baya net gördük benim şaşırdığım 3 doktorda körmüydü neden kız dediler
bi doğsunda göstercem ben ona pipiyi
hatta eşim ikinci girdiğimiz doktorda testislerini bile gördüğünü iddaa ediyo
kız görünümlü oğlum benim
19a gelene kadar nasil anlamamislar gercekten cok ilginc12 de kıza benziyo
16da kız
18de kız
19 +larda erkek
Kiz gibi naif olcak galiba
19a gelene kadar nasil anlamamislar gercekten cok ilginc
genelde tatlı yiyorsan erkek, eksi yiyorsan kız derler