Kız / Erkek bebek belirtileri

meraba neden şimdiye kadar cinsiyetiniz kesinleşmedi acaba
bana 3 doktor kız dedi en son 2 doktora gittim biri erkek dedi diğeride kız diyenlerden biriydi bu sefer oda erkek dedi ben şoook ayrıntılıda değişirmiki tekrar kız olma ihtimali varmıki

benim o hamile olduğunu unutan ve bebişimi 1 ay kız sandık sonra erkek olduğunu öğrendik
tabi kız isteyen biz için büyük bi şok oldu

En garanti tahmin ayrintilida oluyo genelde canim

İki oğlumun hamileliginde de aşırı kusma aşırı bulantı yaşadım o kdr çok eksi yedim ki goruk suyu vardır bizim buralarda bardak bardak onu ictm resmen 4. Aya kdr devam etti

Şuan üçüncü hamileligmi yaisyirm bulantı var kusma yok ekşi den tiksiniyirm bakalım bu ne olacak

En garanti tahmin ayrintilida oluyo genelde canim
ya benim tamamen cahilliğim deneyimsizliğimle ilgili çok büyük hayal kırıklığı yaşadım doktorların yüzünden
bilseydim böyle olacağını ayrıntılıya kadar sormazdım bile

ya benim tamamen cahilliğim deneyimsizliğimle ilgili çok büyük hayal kırıklığı yaşadım doktorların yüzünden
bilseydim böyle olacağını ayrıntılıya kadar sormazdım bile
20. Haftadan den once yapilan tahminlerde yanilma payi daha yuksek oluyomus canim benimde ilk gebeligim bakalim ayrintilida da erkek denicek mi gorucez annemin kuzenine 4 aylikken erkek dendi sonra kizi oldu gecenlerde esimin arkadasinin bebegi oldu hep kiz demisler dogumda erkek oldugu anlasildi aslinda dogana kadar hic bir sey kesin degil bence

ay gerçekten kafam iyice karıştı kız
ayrıntılım 14 ekimde vakitte geçmez şimdi
neyse ben kendimi çok kaptırmıyım erkek diye seviyim yavrumu
çünkü benimde tüm belirtilerim erkek çıkıyodu
ama yaptıgım hurafelerde hep kız çıkıyodu

Benimde belirtilerim kiz ama 2 kere erkek dendi emin olunmasa da bakalim hayirlisi saglikli olsunlarda en onemlisi o sen usg de erkek dendiginde pipi gordun mu doktor gosterdi mi ?

Benimde belirtilerim kiz ama 2 kere erkek dendi emin olunmasa da bakalim hayirlisi saglikli olsunlarda en onemlisi o sen usg de erkek dendiginde pipi gordun mu doktor gosterdi mi ?
göstermezmi elime verdi resmini
sonra başka doktora daha gittim oda kız demişti bu sefer oda erkek dedi
yanılma ihtimalleri 0 gibi artık

Ben henuz pipi gormedigim icin sanirim inanmak istemiyorum
ay biz baya net gördük benim şaşırdığım 3 doktorda körmüydü neden kız dediler
bi doğsunda göstercem ben ona pipiyi
hatta eşim ikinci girdiğimiz doktorda testislerini bile gördüğünü iddaa ediyo
kız görünümlü oğlum benim

Kiz gibi naif olcak galiba

Ilk gebeligimde hafif mide bulantisi doguma kadar gebellikle sabahları hep eşki isterdi canim oglum oldu.simdi ikinci gebeligim yine genellikle eski yiyorum ama tatlıda bazen istiyorum 4. Ay bitene kadar aşırı mide bulantısı yataklara düsürene kadar mutfaktan igrendim hersey cok pis kokuyordu ki halada tam gecmedi bu durum 18.haftadan beri kız deniyo cinsiyetinede 4 doktor dedi ama en son gecen salı kız dedi yuzde doksan ama hala kesin diyemiyolar karnıma baka erkek diyo hep

Ağzımın tadı bozulmuştu ne yesem tat alamıyordum sudan bile ve kusuyordum özellikle sabahları. 4.aydan beri de tatlı seyleri cok sevıyorum ve yıyorum kırmızı etten soğudum daha cok peynir felan sevıyorum. Tansıyonum düşüyor ve ödem olmaya basladım gec hıssettım 22.haftada felan. Kızım olucak herkeste farklı demekki tatlıyı yiyince atlı gelmeyebiliormus

Ben çok öğürürdüm ilk aylarda bulantım fenaydı öğürmelerim çok olurdu
İlk yaşadığım belirti yerleşme kanamasıydı...
Tatlıyı ilk aylar hiç yiyemedim süt hiç içemedim tiksinmiştim
Hep domates peynir kaşar ekmek yedim tuzlu şeyler... Oğlum oldu
Ama doktorlar diyorki belirtilerin cinsiyetle alakası yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…