Kız / Erkek bebek belirtileri

Benim bildiğim tam tersine çevremde kimi gördüysem kıza hamile olanlar deli gibi tatlı yiyolardı, erkeğe hamile olanlar daha çok tuzlu (bende dahil)
Aslinda bende son zamanlarda yakin cevremden boyle duymaya basladim

Benim bebeğim kendini çok geç gösterdiği için türlü türlü şeyler okudum.
Öyle internette yazan testleri falan yapmadım ama belirtileri okudum.
5 aya kadar aralıksız kustum. Ruh gibiydim bi süre. Karnım hep öne doğru ama aşağıya doğru düşük gibi büyüdü. Şu anda doğuracakmış gibi büyük bi karnım var
Başta midem yüzünden hiç yiyemiyordum sonra tamamen tatlıya dayandım. Ekşi şeyler aklıma bile gelmiyor, tat alamıyorum.
Kusma ve özellikle sırtımda çıkan akne sorunu yüzünden herkes kız bu dedi.
Kendimi tamamen kıza adapte ettim ve doktor detaylı da 'ben gördüm söylim mi? Bakın pipisi burada' diyince oldum.
Belirtilerim hep karmakarışıktı. Göğüs hassasiyeti, bulantı, cilt vs. Bunlara takılmayın tutmuyor çünkü. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Benim çin takvimim ve ekşi sevmem kız gösteriyor :)
Yüzük testim (son derece bilimsel ) erkek diyor
Ayaklarımı hep ısıtmak istiyorum o da erkek belirtisiymiş
Gönlümden geçen hangisi bilmiyorum ikisi de ball

Kuzenime 7aya kadar kiz dediler 7.ayda erkek dediler yaa

Benim de su ana kadar incelemerime gore alakasi yok. O kadar cook kiz ve erkek karisk belirtilerim var ki bi kiz diyorum bi erkek

Ayy su yuzuk testi herkesin tutuyomusmusmus. Bence yapan kisi degistiriyor

Daha once dogum yapmis olan ya da cinsiyetini ogrenmis anneler. Kiz bebekte hangi belirtileri erkek bebekte hangi belirtileri yasadiniz?
Erkek bebek sert tekmeler .tekmeleri acıtır hatta iç organlara zarar verir.Kız bebek öyle değildir .Tekmelemez bile .Erkek bebek rahatına düşlün olur 10 Aydan önce çıkmaz içerden oradan da anlayabilirsin.Gerçi ben kız olduğunu 6 aylık doğmasından anladım .Çıktığında dedi ki ;annecim içerisi karanlıktı kan revan korktum geldim .

Ha bi de ramzi teorisine göre kız bebek çıktı. Sonucu merakla bekliyorum.

Baska doktorlara da sorsaniz? Cok sacma neye gore alisveris yapacakmissiniz
[/QUOTE]
5 ayri doktora muayene oldum en sonki erkek yok kordonda olabilir filan dedi aldıklarımi kirmizi sari filan değiştiriyorum yapacak bisey Yok ozelede gittim kesin diyemedi bende boşverdim artık

İki yıl önce ilk tüp bebek denememde kızıma hamile kaldım. 6.ayda hidrosefali nedeniyle doğumla kaybettim canımı..Tatlıyı seven biriyim. Hep tuzlu şeyler yedim. Hiç aşermem olmadı. Midem çok bulanıyordu. 3 aydan sonra yüzümde hafif lekelenmelerim oldu. Başı, karnımın sol tarafına geliyordu (yerleşmeye ilgisi olup olmadığını bilmiyorum). Onu çok özlüyorum sadece..çok..ve çok seviyorum güzeller güzelimi, nerede olursa olsun. Hepinizin bebeklerine sağlık diliyorum.

Allah yardimcın olsun boyle mesajları gordukce cok üzülüyorum rabbim kimseye evlat acısı vermesin dilerim en kısa zamanda bi yavrun olur...

Rabbim sabir versin. Insallah en kisa zamanda acini biraz da olsa azaltacak bir bebis versin kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…