Aslinda bende son zamanlarda yakin cevremden boyle duymaya basladimBenim bildiğim tam tersine çevremde kimi gördüysem kıza hamile olanlar deli gibi tatlı yiyolardı, erkeğe hamile olanlar daha çok tuzlu (bende dahil)
Ilk gebeligimde hafif mide bulantisi doguma kadar gebellikle sabahları hep eşki isterdi canim oglum oldu.simdi ikinci gebeligim yine genellikle eski yiyorum ama tatlıda bazen istiyorum 4. Ay bitene kadar aşırı mide bulantısı yataklara düsürene kadar mutfaktan igrendim hersey cok pis kokuyordu ki halada tam gecmedi bu durum 18.haftadan beri kız deniyo cinsiyetinede 4 doktor dedi ama en son gecen salı kız dedi yuzde doksan ama hala kesin diyemiyolar karnıma baka erkek diyo hep
Ben çok öğürürdüm ilk aylarda bulantım fenaydı öğürmelerim çok olurdu
İlk yaşadığım belirti yerleşme kanamasıydı...
Tatlıyı ilk aylar hiç yiyemedim süt hiç içemedim tiksinmiştim
Hep domates peynir kaşar ekmek yedim tuzlu şeyler... Oğlum oldu
Ama doktorlar diyorki belirtilerin cinsiyetle alakası yokmuş
Benim çin takvimim ve ekşi sevmem kız gösteriyor :)
Yüzük testim (son derece bilimsel) erkek diyor
Ayaklarımı hep ısıtmak istiyorum o da erkek belirtisiymiş
Gönlümden geçen hangisi bilmiyorum ikisi de ball
Yüzük testinin tutmadığı kadın yok çevremdeAyy su yuzuk testi herkesin tutuyomusmusmus. Bence yapan kisi degistiriyor
Erkek bebek sert tekmeler .tekmeleri acıtır hatta iç organlara zarar verir.Kız bebek öyle değildir .Tekmelemez bile .Erkek bebek rahatına düşlün olur 10 Aydan önce çıkmaz içerden oradan da anlayabilirsin.Gerçi ben kız olduğunu 6 aylık doğmasından anladım .Çıktığında dedi ki ;annecim içerisi karanlıktı kan revan korktum geldim .Daha once dogum yapmis olan ya da cinsiyetini ogrenmis anneler. Kiz bebekte hangi belirtileri erkek bebekte hangi belirtileri yasadiniz?
Ben inanmiyorum yaa gelecegi Allahtan baskasi bilemezYüzük testinin tutmadığı kadın yok çevremdeben baya erkek gibi hissediyorum o yüzden. Doktor kız dese aaa ama yüzükkk dicem
Erkek bebek sert tekmeler .tekmeleri acıtır hatta iç organlara zarar verir.Kız bebek öyle değildir .Tekmelemez bile .Erkek bebek rahatına düşlün olur 10 Aydan önce çıkmaz içerden oradan da anlayabilirsin.Gerçi ben kız olduğunu 6 aylık doğmasından anladım .Çıktığında dedi ki ;annecim içerisi karanlıktı kan revan korktum geldim .
Valla banada gecen hafta oyle dediler ama sonra kivirdi emin olamadı bıktım artık zaten
Ha bi de ramzi teorisine göre kız bebek çıktı. Sonucu merakla bekliyorum.Benim çin takvimim ve ekşi sevmem kız gösteriyor :)
Yüzük testim (son derece bilimsel) erkek diyor
Ayaklarımı hep ısıtmak istiyorum o da erkek belirtisiymiş
Gönlümden geçen hangisi bilmiyorum ikisi de ball
Ha bi de ramzi teorisine göre kız bebek çıktı. Sonucu merakla bekliyorum.
9’a girdikKac haftaliksinizz
Ben de 9+1 catlicam bekleyemiyorum resmen9’a girdik
İki yıl önce ilk tüp bebek denememde kızıma hamile kaldım. 6.ayda hidrosefali nedeniyle doğumla kaybettim canımı..Tatlıyı seven biriyim. Hep tuzlu şeyler yedim. Hiç aşermem olmadı. Midem çok bulanıyordu. 3 aydan sonra yüzümde hafif lekelenmelerim oldu. Başı, karnımın sol tarafına geliyordu (yerleşmeye ilgisi olup olmadığını bilmiyorum). Onu çok özlüyorum sadece..çok..ve çok seviyorum güzeller güzelimi, nerede olursa olsun. Hepinizin bebeklerine sağlık diliyorum.