fe, post: 36881322, member: 459140"]Eki Görüntüle 1241198 Eki Görüntüle 1241199
bot 24 numara cnm evet altinda pembe serit var nike yazisida pembe cocuk ne kadar kullanirsa sapa saglam burnunun alt kisminda hasri var biraz ama delik galan degil kumasi zedelenmiz giydiginde belli olmuyor cunki alt kizminda kaliyor olursa sizin ayaginiza huna takim ca montumuzda var
Kac numara ariyorsunBu botlardan ariyorum ben de ama beni m oğlum var peki diğer ayakkabı nasip yarim bot gibi duruyor başka fotosu var mi? Kullanım durumu nedir
Nike da 23 simdi oluyor 23,5- 24 olurKac numara ariyorsun
post: 36881774, member: 459140"]Pembe olan yerleri beyazli modeli vardi daha once ama sattim cnm onu yarim bot gibi dedigin laciver nike mi cnm 23.5 numara cok temiz oglum ilk yurumeye basladiginda almistim.Sonra taz geldi kucuk geldi giyemedi
Fotolara bakabilirsin cnm 30 tl fiyatibu nıke lar kaç no ve fiyat nedir mümkünse taban olarak kac cm ölcebilirmisiniz...
Allah anali babali buyutsun cnm 16. Sayfadaki cevabimda 2.resimdeki sandaleti yaza giyebilir tam kiz bebisler icin mothercareYeğenim yeni doğdu 6 günlük kızbiraz büyüyünce giymesi için ayakkabı arıyorum olanlar paylaşabilir mi acaba
16 cm cnm 23.5 numara 30 tl yine 23.5 deri var nike bide 25 air maximiz varbu nıke lar kaç no ve fiyat nedir mümkünse taban olarak kac cm ölcebilirmisiniz...
Amin inşallahAllah anali babali buyutsun cnm 16. Sayfadaki cevabimda 2.resimdeki sandaleti yaza giyebilir tam kiz bebisler icin mothercare
.sayfada cnm nike lar benin yine bi bak istersenderı nasıl onunda fotoları varmı onada bakayım
Baktin mi cnmtamam buldum bayadır takip etmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?