- 19 Kasım 2014
- 212
- 1
- 44
- 298
- Konu Sahibi nazli melek
Bazi ailelerin erkek cocuklari yok ve kiz cocuklarinin soy isminini devam edememesi adaletsizlik degil mi ? Sonucta ikisi de evlat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim soyadım son zamanlarda iyice popüler olan bi siyasinin soyadı. Yürüyecekse o yürüsün benim soyumdan bi şey çıkmaz zatensanki bana Kraliçe Elizabethin soyu
Orınç Özdağ.Benim soyadım son zamanlarda iyice popüler olan bi siyasinin soyadı. Yürüyecekse o yürüsün benim soyumdan bi şey çıkmaz zaten
Bu daha zengo...Orınç Özdağ.
KimmmmmmBu daha zengo...
Erduvan dermişim soyum yürüsünKimmmmmm
O Kararı geri aldılar diye biliyorum. Ama yine davayla falan o soyadda kalabiliyorsunuz.yeni kanuna göre evlenince artık kadın istemezse kendi soyadını kullanmaya devam edebiliyor ye biliyorum
benim adımla soyadım çok uyumluydu. son 3 harfleri aynıydı cok hosuma gidiyordu o yüzden üzüldüm sadece esimin soyadı hiç yakışmadıBenim soyadım son zamanlarda iyice popüler olan bi siyasinin soyadı. Yürüyecekse o yürüsün benim soyumdan bi şey çıkmaz zaten
O 20 yıldır popüler.Erduvan dermişim soyum yürüsün
Ben kendi soyadımı da tutmuştum da eşim bile söylerken alışamamış hala kendi soyadını söylemeyi unutuyor benim adımı soyadımı söylerken. Almayaydım keşke amaaan uzadı da uzadıbenim adımla soyadım çok uyumluydu. son 3 harfleri aynıydı cok hosuma gidiyordu o yüzden üzüldüm sadece esimin soyadı hiç yakışmadı
yok gecerli hala. ama sonucta cocugunuz olunca yüne babanın soyadını alıyor yani o muazzam soy yine kadından yürümüyor sanırım İsrailde soy kadından yürüyorO Kararı geri aldılar diye biliyorum. Ama yine davayla falan o soyadda kalabiliyorsunuz.