• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz cocuklarin soy ismini kurutmasi kadar sacmalik var mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu başlığın konusu değil bu. Ayrıca konu açmış olmak için açılmış bir konu gibi duruyor. Üstte de yazmışlar zaten artık kadının soyadı da kullanılabiliyor kanunen,bütün olay soyadsa eğer...

Kızımın soyadı değişse de yine benim kızım. Çocukları da canımın canı olacağı için soyisimleri farklı olsa da yine de benim kanım, ailem olacak. Ç

He illa ki soyadı önemli olsa, eşimin değil kendi soyadımı kullanırdım.

Siz kimin soyadını kullanıyorsunuz?

Yahu sanki padişah soyusunuz. Bazı ailelerin tahtına veliaht için erkek çocuğa ihtiyacı varmış gibi tavırları komiğime gidiyor. Türkiyedeki milyonlarca standart aileden birisiniz. Soyadınız da yüzlerce başka aile tarafından da kullanılıyor. Sıradan bir insan ve aile olduğunuzu kabul ederseniz böyle dertleriniz kalmaz.

Kanuni Sultan Süleyman değilseniz soyadinizin ne gibi bir önemi var ? Sen de bir erkek olan babanın soyadini alıyorsun. Soyağacın yerinde duruyor, hala aynı anne babanın kızısın. Senin çocukların da yan soy olarak onların torunu ,kimse bir yere kaybolmuyor.

Benim soyadım son zamanlarda iyice popüler olan bi siyasinin soyadı. Yürüyecekse o yürüsün benim soyumdan bi şey çıkmaz zaten 😅
benim adımla soyadım çok uyumluydu. son 3 harfleri aynıydı 😂 cok hosuma gidiyordu o yüzden üzüldüm sadece 😂 esimin soyadı hiç yakışmadı 😂

benim adımla soyadım çok uyumluydu. son 3 harfleri aynıydı 😂 cok hosuma gidiyordu o yüzden üzüldüm sadece 😂 esimin soyadı hiç yakışmadı 😂
Ben kendi soyadımı da tutmuştum da eşim bile söylerken alışamamış hala kendi soyadını söylemeyi unutuyor benim adımı soyadımı söylerken. Almayaydım keşke amaaan uzadı da uzadı

O Kararı geri aldılar diye biliyorum. Ama yine davayla falan o soyadda kalabiliyorsunuz.
yok gecerli hala. ama sonucta cocugunuz olunca yüne babanın soyadını alıyor 😂 yani o muazzam soy yine kadından yürümüyor 😂 sanırım İsrailde soy kadından yürüyor 🙄😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X