Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında var ama müsait olunca ekleyebilirim bu aksam veya yarin büyük ihtimalElinizde tayt etek pantolon bady varsa almak ısterım
4-5 yas bunlara ıhtıyacım var tayt ve bady ozellıkle bana haber verırsenız sevınırımAslında var ama müsait olunca ekleyebilirim bu aksam veya yarin büyük ihtimal
benimde ihtiyacım var resimleri bekliyorum ayakkabı 26 giyoruz 27 no eklemişiniz ayakkabıların altlarını ölcermisiniz4-5 yas bunlara ıhtıyacım var tayt ve bady ozellıkle bana haber verırsenız sevınırım
Müsait olunca eklicem :)benimde ihtiyacım var resimleri bekliyorum ayakkabı 26 giyoruz 27 no eklemişiniz ayakkabıların altlarını ölcermisiniz
2,3 yas icinbikini kaç yaş için acaba?
keşke daha önce bedenini yazsaydınız .diğer konudan h&m 25nolu spor ayakkabıyı da beğenmiştim.ikisini almayı düşünüyordum ama ayakkabıya başka bir arkadaş talip olmuş.tek mayo içinde kargo ödemek istemiyorum.kısmet değilmiş.hayırlı alışverişler.2,3 yas icin
Cnm eğer arkadaş almassa msj atarim size :)keşke daha önce bedenini yazsaydınız .diğer konudan h&m 25nolu spor ayakkabıyı da beğenmiştim.ikisini almayı düşünüyordum ama ayakkabıya başka bir arkadaş talip olmuş.tek mayo içinde kargo ödemek istemiyorum.kısmet değilmiş.hayırlı alışverişler.
Canım 4-5 yas yok mu yazlık
tamam haberini bekliyorum.Cnm eğer arkadaş almassa msj atarim size :)