• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kız çocuk kıyafetleri 5 yaşa kadar

yukarda eşofman altları ve kazaklar ekledim hırka ve pantolon da var özellikle aradığın bişi var mı bandag hemen ekleyeyim ya da paltoyu yollayayım bugün mesela kazaklar ve eşofman altları 3 er tl beğendiğin varsa koyayım montla

Son düzenleme:
yukarda eşofman altları ve kazaklar ekledim hırka ve pantolon da var özellikle aradığın bişi var mı bandag hemen ekleyeyim ya da paltoyu yollayayım bugün mesela kazaklar ve eşofman altları 3 er tl beğendiğin varsa koyayım montla

canım 2 yaş polar uyku tulumların varsa alabilirim birde mürdüm rengi kadife sanırım eşofman altı var resimlerde o kaç yaş

cnm, mail atmistim, simdi de ozeldem msg attim, ulasti mi elinize ?

hırkada tülerme varmı? başka kışlık varmı 1 yaş civarı?birde fiyat nedir?

image.jpg
88.3 KB (Kilobyte) PİJAMALAR 2-3 YAŞ AMA KURBAĞALI OLAN 4 yaşa da olur(childrens place) ikili takım toplam 5 adet 20 tl

Back