Kiz bende gerginlik yaratiyor

Perlitik

.
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
3.860
4.814
133
Merhaba arkadaşlar, eski konum uzerinde guncelleme yapmaya calistim fakat beceremedim :) esimle 3 aydir evliyiz ufak tefek sorunlar disinda masallah cok iyi anlasiyoruz. Cok anlayışlı ve iyi bir insandir. Sevgililik dönemimizden beri bir is arkadaşına isinamadim. Kizla hic tanismadim fakat resimlerden esine yazdigi gonderdigi yazismalardan irrite oldum. Esim cana yakin biridir. Uzun boylu yakisikli seytan tuyu olan biridir. Ama asla capkinligi olmaz 32 yaşında bu yasima kadar yasayacagimi yasadim ben der ve herkes abisi kardesi gibi görür dertlesir sever onu. (Eskiden ayni is yerindeydik, sonra ayrildi o,insanlar hala iyi konusurlar arkasindan) bunlari niye anlattim eşimin insanlara nasil yaklastigini cok iyi biliyorum. Neyse asil konuya geleyim ben esimim telefonunu firsat buldukca sadece bu kizla iletisimini takip etmek icim karistiriyorum. Ayip belki ama elimde değil. Whatsap grubundan gecen hafta gece 12 de ickili kadehini mehhmeeet diye esime yollamis. Grupta bir suru insan var sen evli barkli adama gel der gibi gecenin 12 sinde neden kadeh yolluyorsun. Neyse kizin esime sana ihtiyacim var. Musait olunca ara beni. Sigara icelim vb. Demeleri ayri. Ve nisanima da düğünume de bilerek o grubunu cagirdim herkes geldi o kiz hicbirine gelmedi. Yani kizla hala tanisamadim. Neyse ben hala takipteydim esime sesimi cikartmiyordum. Esim 3 4 kez ise arabayla gitti oglen yemege ciktiginda kimler bindi arabamiza bakalim begendiler mi arabamizi (yeni aldik) gibi agzindan laf almaya calistim ve esimin agzindan hic o kizin adini duymadim. Taki gecende dugune gittik muzik icin telefonumdan bluetooth baglayacaktim arabaya bir baktim o kizin adi dedim o kizin isminin bizim bluetooth listemizde ne isi var. Gözüm döndü. Dedim yanina mi oturdu. Hayir ya dedi yapıştı geldi biz 2 erkek gidecektik yemege dedi. Neyse kiz bu hafta da ozelden yazmaya baslamis. Is guya ama arada da geyik yapmaya calisiyor esim tamam demis isle alakali cevap vermis. Evimize cagir grubunu dedim. O kizi cagirmayalim diyor ama gorusunce oglen yemege cikinca da bana soylemiyor. Ben esime güveniyorum fakat gercekten de artik bunaldim. 1 yıldır boyle takipteyim. En sonunda dedim esime istemiyorum tavrini koyacaksin iyice dedim kimse benim esime gecenin 12 sinde kadeh yollayamaz ya da ben kimin arabasina bindigim gibi yayildim dedim. Ya da bekar arkadaşları gibi konusamaz bana saygin varsa o kizin yaptiklarini saygisizlik olarak goruyorum ve bir daha boyle birseyle karsilasmak istemiyorum dedim hak verdi soz verdi. O kiz yilisik dedi taniyinca anlayacaksin bozuyorum yine geliyor yanima ama haklisin daha da dikkat edecem dedi.Bakalim gozlemdeyim yine. Anlam veremiyorum ben mi abartiyorum diyorum ama icim cok rahatsiz. Ki ben kiskanc biri degilim esimin var is yerinde kiz arkadaslari sohbet ederim hepsiyle ama bu kiz kaciyor taniscagimiz ortamlara gelmiyor ama esime yakin davranıyor. Whatsap gruplarinda da herseye yorum yapmis esim benle ilgili birsey yazdiginda yorum yapmamis o derece psikopatca inceledim irdeledim. Cok uzun oldu kusura bakmayin

İş yerine gitmedinmi hiç eşinin bence bir tur atmalısın artık vakit gelmiş Heeee eşin sert çıksa kesinlikle böyle şeyler yapmazda ayrıca eve cagirmayalim demesine tuhaf olmuş doğrusu acil giyinip süslenip iş yerine gitmen gerek

öncelikle eşler birbirinin telefonuna rahatlıkla bakabilir ayıp falan değil. çünkü eşlerin en özeli birbirleridir.
anlattıklarınızdan ben de eşinize irrite oldum. demek ki yüz vermiş. böyle şeylerde net olmak lazım. whatsappdan engellemek gibi selamı kesmek gibi. o kız olsa ne olmasa ne!

Eşiniz gerekeni yapacağını söylemiş Zaten, bir süre daha bekleyin maden durum değişir mi değişmez mi diye...
Eşinizi iş yerinde ziyarete gidin bir öğlen birlikte yemeğe çıkma bahanesi ile.
Kızla da tanışmış olursunuz çok merak ediyorsanız.
Ama biraz fazla takıntı haline getirmeye başladıysanız kendinizi biraz frenlemeye bakın.

İş eşinde biter ....benim esimde öyle sıcak kanlı kızlar her saat de arar msj atar müdür yrd olduğu için en son çok pis kavga edince sorun azaldı ...eşin sıcak davranmazsa kız o saatte msj atmaz ne kadar yilisik olursa olsun mesafeyi erkek koyar

Açıkçası ben eşiniz evet tepki koymalı belki ama böyle yılışık kadınlar çok var özellikle sevgilisi, eşi olan erkeklere yapışan tipler... Çok da şey yapmayın, eşinize güveniyorsanız o hayatından bir şekilde çıkarmayı bilir.

Gittim canim gitmem mi. Kahve cay içmeye de gittim. Bende çalışıyorum yuksek lisans dersim olduğunda bi kac kez kactim esimin yanina. Ama herkesle tanıştım kiz bakti bana gitti odadan gelmedi. Simdi bir etkinlik var orda sizle tanismadik diye ben atlayacagim

Ekipte baska bir erkek arkadasi da var esimin ve uzun zamandir evliler. Onun esi de gorusmesine izin vermiyormus artik. Ayrica telefonla aradiginda da esim yanimda oldugunda duyuyorum nasil konustugunu. Tersliyor esim tersledikce guluyor. Normal değil davranışlari. Esime güveniyorum.

Bariz herşey belli de eşinle de düzgünce konuşman benim bilmediğim başka birşey varsa söyle yoksa ben bulursam çok fena olur diyede uyar bence iş eşinde bitiyor ben yüz vermezsem kim benle konuşmaya cesaret edebilirki

Uc kisiydik dedi esim. Bilmiyorum esime güveniyorum ama bir yandan da bunaldim esime dedim kesin bir dille tavrını koyacaksin diye bakalim

Bilmiyorum acaba onceden mi birsey vardi diyecegim ama hayatinda hep ben vardim onunla tanistiginda da. Bu hafta etkinlik var suslenip puslenip gidecegim orda kesin ben taniscam ve hal hareketlerini gözlemleyecegim. Esimi de dun uyardim. Bir daha gereksiz samimiyet gormeyecem dedim soz verdi bakalım

Gereksiz biri dedi bosbos konusuyor sohbetini begenmezsin dedi. Bende deme oyle ben tanisip ben karar veririm. Herkesi çağırıyorsun dedim

gereksiz samimiyet değil duvar orecek arasına aradimi açmayacak yazsa cevap vermeyecek iş arkadaşı sonuçta x hanım diye hitap edecek başka yolu yok bir takip lazım sana iyice guveniyorsunda herkes güveniyor eşine sevgilisine güven kontrole tabidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…