İş yerine gitmedinmi hiç eşinin bence bir tur atmalısın artık vakit gelmiş Heeee eşin sert çıksa kesinlikle böyle şeyler yapmazda ayrıca eve cagirmayalim demesine tuhaf olmuş doğrusu acil giyinip süslenip iş yerine gitmen gerek
Eşinize güveniniz çok fazla umarımda öyledir
Çok taraflı anlatmanıza rağmen tarafsız gözlerle eşiniz masum gelmedi
Kızla bir geçmişi var gibi
Birde hemcinsinizi yerden yere vurup eşinize kalkanlar oluşturmanız ne derece doğru tartışılır
Bariz herşey belli de eşinle de düzgünce konuşman benim bilmediğim başka birşey varsa söyle yoksa ben bulursam çok fena olur diyede uyar bence iş eşinde bitiyor ben yüz vermezsem kim benle konuşmaya cesaret edebilirkiGittim canim gitmem mi. Kahve cay içmeye de gittim. Bende çalışıyorum yuksek lisans dersim olduğunda bi kac kez kactim esimin yanina. Ama herkesle tanıştım kiz bakti bana gitti odadan gelmedi. Simdi bir etkinlik var orda sizle tanismadik diye ben atlayacagim
Ee bunlar baya sizin arabada müzik dinlemişler kız Bluetoothla müzik atmış. Hem öne oturmuş. Bu herşeyi açıklıyor. Eşine de güvenme.
Kbkma ama arada bi samimiyet olmasa o kadehli fotoyu cesaret edip atamaz bu kız. Neyse daha fazla yorum yapmiyciğim.
Bariz herşey belli de eşinle de düzgünce konuşman benim bilmediğim başka birşey varsa söyle yoksa ben bulursam çok fena olur diyede uyar bence iş eşinde bitiyor ben yüz vermezsem kim benle konuşmaya cesaret edebilirki
bütün suç eşinde , davranışlarının önunu kesecek ,
bence oda halınden memnun gibi duruyor, nedemek eve herkesi çağıralım ama o gelmesin , o kocanın aklını alırım var yaaaa,
demek birşeylerden korkuyor
gereksiz samimiyet değil duvar orecek arasına aradimi açmayacak yazsa cevap vermeyecek iş arkadaşı sonuçta x hanım diye hitap edecek başka yolu yok bir takip lazım sana iyice guveniyorsunda herkes güveniyor eşine sevgilisine güven kontrole tabidirBilmiyorum acaba onceden mi birsey vardi diyecegim ama hayatinda hep ben vardim onunla tanistiginda da. Bu hafta etkinlik var suslenip puslenip gidecegim orda kesin ben taniscam ve hal hareketlerini gözlemleyecegim. Esimi de dun uyardim. Bir daha gereksiz samimiyet gormeyecem dedim soz verdi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?