Bebek İkinci El Kız bebişler için...

sare_asya

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
3.635
1.680
398
40
Kızımın küçülenleri, hiç giymedkleri..
Renkleri soluk cıkmış gece fotograflarını cektiğim için ışık yetersiz gelmiş.

içi polar 3-6 ay arası kışlık kot. iki üç kez giydirdim kızıma, yepyeni.. 7.5 tl.
Çorap tutucu. Sıfır. 2.5 tl
3-6 ay. 62 cm. 2.5 tl
3-6 ay. 62 cm. 3 tl
3-6 ay yelek . Az kullanıldı, yepyeni 5 tl.
3-6 ay yelek. Sıfır. Sadece yıkandı 5 tl.
3-6 ay tulum. Şapkası da var. 5 tl.
3-6 ay tulum.5 tl
3-6 ay hırka. Sıfır. Sadece yıkandı.. 5 tl
0-3 ay tulum. 5 tl.
2 yaş. Sıfır. 7 tl.
6 -9 ay takım. Sıfır. 7 tl.
0-3 ay kadife zıbın tk. 5 tl.

Son düzenleme:
Arkadaşlar
İhtiyacı olan varsa, kargo ücretini ödemek suretiyle, molfix yeni doğan bebek bezi göndermek istiyorum..

Arkadaşlar
İhtiyacı olan varsa, kargo ücretini ödemek suretiyle, molfix yeni doğan bebek bezi göndermek istiyorum..

yeni eklediklerinin fiyatını yazmamışsın bir de bedenlerini . ayyy çok tatlılar ya kız-erkek ortak giyebileceği şeylere bakıyorum ama bebişime kullanılmış birşey almak ta zoruma gidiyor acaba yanlış mı yapıyorum

Merhaba canım..
Ben de aynı senin gibi düşünüyordum.. Hatta eşim kızmıştı ikinci el bakıyorum diye..
Az giyilmiş ve kullanılmamış baktım önce. İlk alışverişim süperdi. Jaspe arkadastan almıstım..
Daha sonra ikinci elleri de aldım. Hiiç pişman değilim.. Verilen paraya yazık..
Buradan aldığım ürün 10 tl.aynısı 25 tlydi mesela bir hırka almıstım.. O kadar cok giydirdim kı kızıma..
Benım eklediklerim az giyilmiş ya da sıfır olanlar da var. Aslında eklemediğim çok esyası var ama kullanılmış oldugu için ekleyemiyorum..,
Baya uzattım kusura bakmayın. Sormak işstedikleriniz varsa söyliyim. Pek fırsat bulamadım. Fiyat ve bedenlerini yazmayı düşünüyorum bugun veya bu akşam. Kızımdan fırsat bukamıyorum pek..

aynen eşime söyleyemem diye düşünüyorum kendimi kötü hissettim. kendime olsa alırım çekinmem ama ne bileyim . yeni şeyler illaki alacam ama bildiğim kadarıyla bebek çok kıyafet değiştiriyor.bir de kıyafetler çok temiz
o zaman mesajımı buraya da yazayım canım numaraları yazıyorum 6, 7,8,10,14,15,30 acaba ne kadara olur bir de 0-6 aylık mı bunlar
kapı da ödeme var mı ? bu seçtiklerim hem kıza hem erkeğe olur sanırım dimi .

Canım özel mesaj attım.
Seçtiğin ürünler hem kıza hem erkeğe olur..
Ürünler aynı fotoda görüldüğü gibi sorunsuz ve lekesiz tertemiz için rahat olsun..
Daha ekleyeceklerim de var ama zaman bulamıyorum..

60 Adet Prima Aktif Bebek 2 Numara : 15 tl

Kızıma küçük geldiği için elimde kaldı..

Canm kizin kucuj daha galiba benm 1 2 yas arasi yazlij monta ihtiyacm var elinde varmi bide kirmizi ayakkabinin nosu kac bide fiyati

Canm kizin kucuj daha galiba benm 1 2 yas arasi yazlij monta ihtiyacm var elinde varmi bide kirmizi ayakkabinin nosu kac bide fiyati

Evet canım küçük. 7.5 aylık..
Malesef yok canım..
Kırmızı ayakkabı kızıma büyük geldi. Sıfır hiç giyilmedi.
18 numara. 5 tl.

Evet canım küçük. 7.5 aylık..
Malesef yok canım..
Kırmızı ayakkabı kızıma büyük geldi. Sıfır hiç giyilmedi.
18 numara. 5 tl.

allah bagslasn canm ayakkabı güzel aradıgm numarayms fiyatıda cok iyi ama yazlık arıyodm aslında sıckta ayagını yakar ama bence sen satma benm kız 1 yasında suan 18 no oluyo sende iki ay sonra havalr soguynca giydirirsn

Amiin cümlemizinkini inşaAllah..
Aaa.. Ayakları ne küçükmüş.. Bizimkisinin de ayakları küçüçük.
Dogru söylüyorsun. Bir de kıza da erkege de olur bu ayakkabılar..

Amiin cümlemizinkini inşaAllah..
Aaa.. Ayakları ne küçükmüş.. Bizimkisinin de ayakları küçüçük.
Dogru söylüyorsun. Bir de kıza da erkege de olur bu ayakkabılar..

yani canm bosyere bu kadar ucuza verme havalr soguyunca giyer ben daha yazlık tipi arıyorm evet benimkinin ayaklarıda cok kücük hatta yürümeye calısıyo beceremiyo düsüyo ayak küçük dengede duramıyo diyorm

60 Adet Prima Aktif Bebek 2 Numara : 15 tl

Kızıma küçük geldiği için elimde kaldı..

1. Pembe yelek. Bir iki kez giyildi 3-6 ay.....................5 tl
2. Pembe yelek. Sıfır 3-6 ay......................................6 tl
3. Pembe, kadife zıbın takımı 0-3 ay..........................5 tl
4. Tulum 0-3 ay......................................................5 tl
5. Tulum 3-6 ay......................................................5tl
6. Satıldı
7. Satıldı
8. Satıldı
9. Kot pantolon. İki üç defa giyildi. İçi polar 3-6 ay...............7.5 tl
10. Satıldı
11. Alt Pijamalar 0-3 3-6 ay...............................................5 tl
12. Çıtçıtı badi..................................................................2.5 tl
13. Çıtçıtlı badi.................................................................3 tl
14. Satıldı
15. Satıldı
16.Pembe Çıt.Badi 0-3 ay....................................................3tl
17.Kadife tek üst 3-6 ay. Çok az kullanıldı.............................4 tl
18. Tek üst 3-6 ay..............................................................2.5 tl
19. Çıtçıtlı Badi. Sıfır 1 yaş...................................................4 tl
20. Çıtçıtlı Badi. Sıfır 1 yaş...................................................4 tl
21. Çıtçıtlı Badi. Sıfır...........................................................3.5 tl
22. Kısa kollu tshirt 0-3 ay...................................................2.5 tl
23. Kısa kolu tshirt. Sıfır.0-3 ay............................................3 tl

Son düzenleme:

canım mesaj kutun dolu buraya yazayım
evet kredi kartları olmuyor canım ya . bizim garanti maaş kartı ve akbank maaş kartı var. bunların dışında olursa eşimin yollaması biraz zor hem para keserler . zaten eşim bugün öğle arası yollsysbilir. öbür türlü yarın nöbetçi taa öbür gün gelecek eve.
ptt hesabın var mı ? eğer ptt hesabın varsa cuma günü anneme kargo gönderecem

ikisi de yoksa vazgeçelim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…