- Konu Sahibi ecrin bebek
-
yaww benim bebek kizmisDDD
12 VE 9 YAŞINDA İKİ OĞLUM VAR. ÇOK FENA BİR ŞEKİLDE KIZ İSTİYORUM.GERÇİ HAYIRLISI AMA ACABA NE YAPMALI. BİLGİSİ OLANLAR YAZARSA SEVİNİRİM.kafamçokkarıştı
bayanlar ne yapıyosunuz? Manavdan armut seçmiyosunuz lütfen... Ayrıca cinsiyetin bu yöntemlerle bi alakası yok meraklısına duyurulur, eğer ki eşinizin y kromozomu fazlaysa erkek çocuk olma ihtimali yüksektir, bazı erkeklerde çoktur bazı erkeklerde x kromozomu daha çoktur kız olur.... Allah sağlıklı bir bebek nasip etsin, oğullarınız varsa da ileride gelinleriniz olucak, torunlarınız olucak bunu düşünün...
12 VE 9 YAŞINDA İKİ OĞLUM VAR. ÇOK FENA BİR ŞEKİLDE KIZ İSTİYORUM.GERÇİ HAYIRLISI AMA ACABA NE YAPMALI. BİLGİSİ OLANLAR YAZARSA SEVİNİRİM.kafamçokkarıştı
canım herkesin gönlüne göre versin rabbim. benimde iki kızım var şimdi de oğluşum olsun istiyorum senin tam tersin acaba anlatabilir misin oğlanlara hamile kaldığında nasıl besleniyordun kız bebek erkek bebek diyetleri var duymuşsundur ne zaman hamile kaldın anlat da erkek isteyen anne adayları feyz alsınben iki kızıma da adetten hemen sonra başlayan sık ilişkilerle hamile kaldım ortalarına doğru yani yumurtlamaya yakın eşim de ben de bıkıyorduk sonlara doğru hemen hemen hiç ilişki olmuyordu tabii o zamanlar evde bilgisayar ,internet yok yumurtlama günü ne demek onu bile bilmiyordum ve süt ağırlıklı beslenirim kendimi bildim bileli ve hep zayıftım iki kızımada 45 kiloyken hamile kaldım kahvaltı yapmam öğretmen olduğum için hergün belirli bir stres düzeyim var günün belli saatinde okulda olduğum için iyi yemeği sadece akşamları yerdim sen nasıl besleniyorsun diye ondan sordum tabi her tenefüs çay yada kahve bir de sigara alışkanlığım var işallah oğlan içim bünyemi kuvvetlendirmem lazım en kısa zamanda bırakacam hatta bayağı azalttım.ilişkiden de zevk almam çok nadirdir fazla sulanmıyorum bu da etkiliymiş kızda ...aklıma şimdilik gelenler bunlar ...
Naz 81 işallah canım benim oğluşum seninde bir Naz kızın olur... benim de küçük kızmın adı Naz büyüğün ki Didem...
yok canım ya tam günlerini hatırlıyamıyorum ama dediğim gibi biz bebek yapacaz diye adet biter bitmez başlıyorduk çalışmalara sonra da ortalara doğru sıkılıyorduk buna göre yumurtlama çatlamasından önce geldi kızlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?