Kiz bebis icin me yapmali

Bu arada evet beslenme programı gönderiyor. İstediğiniz tarihler arasında kız bebek için günler belirleniyor (bu arada yumurtlamanın o günlere denk gelmesi lazım) sonrasında en az bir ay beslenme programına uymak planlamanın şansını arttırıyor. Henüz denemedim beslenmeme dikkat ediyorum bir aydır. Kısmetse temmuz ya da Ağustos'ta bakacağız duruma göre

Tabiki öncelikle sağlıklı olsun bunlar öylesine hevesle yapılan şeyler.
Aynen normalde bende guldum boyle seyler olmaz sacma diye bazi doktor sayfanlarinda görünce şaşırdım kanıtlanmış degil sanirim ama ihtimalleri artiriyor die ondan boyle bir konu actim yoksa illaki buni belirleyen erkek y kromozomu ama acaba dedim sadece.yoksa once saglik hatta sma testi yaptirmayo dusunuyprum cocuk yapmadan once hani Allah korusun cok duyuorz haberlerde gerci akrabalik evliligi yapanlarda en cok olurmuş ama olsun ne olup ne olmamak var bu cinsiyet olayi vok sonraki sey oda onemli degil erkek olunca sevmeyecek degilim sadece benimk merak hehe kizlar kizdi bana gerçi hehehb

Bu dr gokcen erdogan yazmislar bana ordada hakikatten yaziyor beslenme iste bazi kurallari yazmis doktor tabi ihtimaldir bunun bilincindeyim once su sma testi vs testleri yapayimda saglikli olsun once sonra bunada bakariz erkek olursa yine olsun cnm benimkisi merak yoksa eminim hamile olamaya insanlarda var belki bnde olamicam dimi bilemem artik hayirlisi hehe

Instagram'da cinsiyet planlama yapan sayfalar var. Tutan planlamaları paylaşıyorlar. Ben de birinden danışmanlık aldım bakalım hayırlısı yine de tutma ihtimali yüzde yüz değil.
Oran nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…