- 24 Temmuz 2023
- 1
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi birdemetugce
Arkadaşlar yaşım 32 yaş gidiyor haliyle kizim 9 yaşında ve ben anksiyete hastasiyim öyle bir toplum baskısına maruz kaldım ki anlatamam 2. Cocuk icin kizim büyürken çok zorlandım anlamadığım gün sayısı yok bu sene çok daha iyiyim toplum baski yapiyor bende isteyecek gibi oluyorum ama hep korkuyorum geçen aylarda hamileyim sandım ve sabaha kadar rüyalar gördüm ağladım (korunuyorum hapla) . Korkum bakamam düşüncesi gene sinirli olurum aglarim uyuyamam diye yetersizlik duygusu beni mahvetti şuan yazarken bile tedirginim birini kirmak istemiyorum asla biliyorum nice çocuk isteyenler var Rabbım eb güzelini nasip etsin. Benimki nankörlük degil psikolojim yüzünden evladım zarar görür korkusu kızımda açtığım yaraları ve yenemediğim çoğu şeyi anca tamir ettim oda inşallah edebilmisimdir
kizima dedik ki geçen gün evladım sana bağırdım mi ben sen bebekken çocukken diye sordum yok sen kızan anne değilsin dedi bana
benim yaşadığım bu travma ve evladıma karşı olan yetersizlik beni sinirli bir insan yaptı ancak kendime geliyorum ama yaşım gidiyor ne edicem bilmiyorum bu ikinci çocuk şart mı dostlar ? Veya anksiyete hastasi olup 2.de iyi olanlar varmi ? Ne yapmak lazım? Hani diyorlarya çocuk ruhsatı verilsin ben bunu savunanlardanim yemiyorsa yapma kafasındayım ama görüş almam lazım okuduğunuz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız umarım birinin canını sikmamisimdir katiyen niyetim bu değil, sadece anlaşılmak istiyorum .... teşekkür ediyorum