Instagram'da cinsiyet planlama yapan sayfalar var. Tutan planlamaları paylaşıyorlar. Ben de birinden danışmanlık aldım bakalım hayırlısıKizlar yaa kiz bebis icin ne yapmak lazim veya yapilan birsey varsa yapipda erkek çocuğu olanlar oldumu hani yontemleri deneyip de
Birseyler yaziypr nettebde emin olamaiyorum
Dua etmeliKizlar yaa kiz bebis icin ne yapmak lazim veya yapilan birsey varsa yapipda erkek çocuğu olanlar oldumu hani yontemleri deneyip de
Birseyler yaziypr nettebde emin olamaiyorum
O ne ki ??Amuda kalkarak yapın
Ha ciddiye aldın yaniO ne ki ??
Kiz anlami ne onun diyorum yaaaHa ciddiye aldın yani
Kız öyle bi şey mi var böyle yapınca kız, böyle yapınca erkek olur diye şaka tabiKiz anlami ne onun diyorum yaaasaka mi o hic duymadm ki allh seni
Bende duydum bisiler ama once saglikli olsun tabide daha cocuk yapmadik ama hani kiz olmasi icin filan denmis hep merak ettm bende acaba deneyen filan varmi bunyontemleri dieInstagram'da cinsiyet planlama yapan sayfalar var. Tutan planlamaları paylaşıyorlar. Ben de birinden danışmanlık aldım bakalım hayırlısıyine de tutma ihtimali yüzde yüz değil.
Vala bnde güldum de nette bisiler cikti değişik geldiKız öyle bi şey mi var böyle yapınca kız, böyle yapınca erkek olur diye şaka tabi
Benim gibi dalga geçenler olmuş demekVala bnde güldum de nette bisiler cikti değişik geldi
Tsk ederim zten daha yapmaya baslamadik nette duydum basdanburda yazan kizlar gibi banada sacma geldi deneyenler vardir diye dusundum bu sitedede yazanlar vardida benim kiz oldu soyle yaptim böyle beslendim die sormak istedm sacma da olsa belki yasayan vardir die tabiki once saglik ama insan mrk ediyor işte bayaga tepki aldim suan gerci deYine işgüzar, kötü niyetli,fesat,cokbilen kadınlar toplanmış.Yahu pes pes pes bin kere pes.Ya sizene kız ister erkek ister.Milleti sabote etmeyin saçma yorumlarınızı kendinize saklayın.Kimin ne isteyeceginede mi siz karar vericeksiniz ya.Bi bitmediniz.İnstagramda danışmanlık veren sayfalar olduğunu bilmiodum ona danışabilirsiniz bence de.Bi de bunun için çeşitli diyet programları var.Beslenme alışkanlıklarınızı bı sure değişip öyle deneyebilirsiniz.Umarim sağlıklı,minnoş bı kızınız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?