• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız bebek isimleri öneri ?🙏🏻 Ve anket

Kız bebek isimleri içinde sizce hangisi daha güzel ?

• Ankete Katılan
    103
Anket olmamış o yüzden yorum yapayım.

Rüya çok naif bir isim ❤ Fazla bulunmuyor üstelik.

Eylül, Alya, Mina gibi moda isimlerini beğenmiyorum pek.
Düzenledim şimdi 🥰 çok teşekkür ederim. Rüya değil mi çok güzel . İlk istediğim hep Rüya idi ama eşimle bir türlü karar veremiyoruz 🤷🏻‍♀️

Alya ve mina bence çok güzel modadan ziyade anlamları güzel
Ben rana ismini çok severdim yakın birbirine
Baharcim kızıni sağlıkla kucağına al tatlım

2015 yılından beri eşimle sevgiliyken ilerde kızımız olursa ismi Alya Güneş olucak diye hayal kurardık 🙈 şimdi cinsiyeti bekliyorum kızım olursa ismi hazır 😇 Alya ismi çok güzel. Evet son zamanların moda ismi ama olsun anlamı çok güzel 😇

Ben aden ve Ahsen isimlerini çok seviyorum. Aden cennet bahçesi, Ahsen de en güzel demek. BeniM kızım olursa bu iki isimden birini düşüneceğim inşallah.
Evet ikisi de çok güzel 🥰🥰 Ahsen diye arkadaşım var cocukkende ismini çok severdim ve aklımda idi bu da eşime yoneltince maalesef yüz eksitmesi bile yetiyor isimden sogumama . Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah istediğin gibi ismini koyarsın ♥️🥰

2015 yılından beri eşimle sevgiliyken ilerde kızımız olursa ismi Alya Güneş olucak diye hayal kurardık 🙈 şimdi cinsiyeti bekliyorum kızım olursa ismi hazır 😇 Alya ismi çok güzel. Evet son zamanların moda ismi ama olsun anlamı çok güzel 😇
Bende onunla hep Rüya diye hayal ettim ve ettik şimdi Rüya ya çok sıcak bakmıyor ve üzülüyorum 🥰 Alya da çok güzel evet.

Bir de ben şubatta, ağustosta doğmuş çocuklara Eylül, nisan gibi isimlerin konmasını çok anlamsız buluyorum. 🤭 tabii eşle tanışma, evlenme ne bileyim çocuğa hamile kalma Eylül nisan olur, yani bi anlamı olur o ayların o zaman düşünülebilir.
Valla takmış Eylül e , geçen arkadaşlarıma diyorum diyorlar ki niye Eylül de mi doğacak 😁 hayır dedim . Yani herkes soruyor Eylül ayında mi diye . Ve kesinlikle haklılar

Listede sadece Rüya yi begendim .Diger isimlerden cok var.Ben son zamanlarda neden bilmiyorum Reyyan adini begenmeye basladim .Anlamini bile bilmiyorum ústelik :) Kulagima hos geliyor.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Canımsın çok teşekkür ederim önerin içinde 🥰🥰 amin inşallah canım

Bir de ben şubatta, ağustosta doğmuş çocuklara Eylül, nisan gibi isimlerin konmasını çok anlamsız buluyorum. 🤭 tabii eşle tanışma, evlenme ne bileyim çocuğa hamile kalma Eylül nisan olur, yani bi anlamı olur o ayların o zaman düşünülebilir.
Ben Eylül koyacam :63:

Eylül'e oy verdim. Sen de Eylül koy 🤣
İnan öyle kararsız kaldım ki ,geçen gün arkadaşlar sordu bir de annemin komşusu teyze sordu dedim Eylül düşünüyoruz kaldırıp ayrı ayrı ortamlarda bunlar niye Eylül'de mi doguyo diye söylediler bozuldum açıkçası 😁😁 kızım seninki gibi Aralık başı doğacak.kiza dayatacaklar Eylül'de mi doğdun diye

Back