- 17 Ağustos 2024
- 12
- 7
- 29
-
- Konu Sahibi mayalihamurrr
Evet doğru bir nokta . Düzenleyip belirteyimGüneş..
Doğa..
Ela..
Suay..
Duru..
Beste..
Kız isimleri cok var guzel nasılbir isim dusunuyorsunuz belli bir kriter vardır. Ben mesela cocuklarıma doğanın içinden isimler koymak isterim. Kimisi Türkçe karakter olmasın istiyor yurt dısında yasama ihtimaline karşı.. Kimisi daha dini yönü olan isimler ister vs vs..
Meymune annemiz İslamda çok kıymetli. Keşke o ahlakta olsameymune
19. Haftada detaylı ultrasonla bebegın cınsıyetı yumurtalık Rahim vs goruntulenerek kesınlesmeden hazırlık yapmayınKızlar selam
16 haftalık hamileyim. Cinsiyetimizi öğrendik Allah izin verirse kızımız olacakFakat aldı beni bir telaş, ismi ne olacak diye Kız bebek isim önerisi yapabilir misiniz Sizin kızçelerin isimleri neler İslami yönden manalı bir isim olsun istiyorum. Aslında aklımdaki isim Vera, fakat eşim seslenmesi zor diyor
Dini bir isim koyacak olsam kesin Meryem koyardım. Ama bizim taraf söyleyemiyor işte, Meyrem diyor.
Benim kızımın ismi Defne. Çok yaygın isimleri kınadım kınadım gittim bu sene en çok konulan ismi koydum.
O zamanEvet doğru bir nokta . Düzenleyip belirteyimDini yönden manalı bir isim koymak istiyorum.
Yok zaten herhangi bir eşya almadım19. Haftada detaylı ultrasonla bebegın cınsıyetı yumurtalık Rahim vs goruntulenerek kesınlesmeden hazırlık yapmayın
iki isimde çok güzelBende 29.haftadayım benim de bi kızım olacak Allah'ın izniyle ama bende hala isim bulamadımgökçe ve elif ismi geçiyo aklımdan sürekli
Rabia Feride yada Münevver koyabilirsin belki bunlarda çok hoş güzel isimler